Şimdi Ara

LAGUNA III ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM, NE DERSİNİZ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.061
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba,

    Forumda çok aktif değilim ama yakından da takip ediyorum. 2009 Honda Civic 1.6 Elegance arabamı satıp, Renault Laguna 2.0dci 150 bg Privilege otomatik vites almayı düşünüyorum. Aynı aracı kullanan arkadaşlar ya da bu araçla ilgili fikri olan arkadaşlar tavsiyelerinizi iletirseniz çok sevinirim.

    İyi forumlar.

    Batuhan



  • Laguna 1.5 dci sahibiyiz ve memnunuz.2.0 dci ve otomatik olanıda müthiş bence imkanınız varsa hiç düşünmeyin
  • Laguna güzel ve konforlu araba. Ama 1-2 ay bekle derim ben. Kasası yakında makyajlanıyor. Sanırım kasım-aralık gibi satışa çıkacak...
  • Makajlı halini merak ettim, bir arama yaptım nette çıktı hemen. Merak edenler için;

    http://www.zercustoms.com/photos/2011-Renault-Laguna-Facelift.html
  • 2009 1.5 laguna dinamique arabamdan çok ama çok memnunum. sunroof mutlaka olsun alacağın arabada.
    2.0 motor olanların artı ve eksileri nelerdir bilmiyorum ama 1.5 olan çok iyi ve donanımına göre fiyatı da çok iyi. 2.0'ın fiyat gibi bir dezavantajı olabilir. makyajlıyı al tabiki maden bu kadar az kaldı çıkmasına...

    edit: şimdi renault.com.tr'den fiyatlara baktım ve mesajıma ona göre bir ekleme yapmak istedim.
    renault.com.tr'de bahsettiğiniz 2.0 dci otomatik vites + sunroof eklersek 78.000 Tl oluyor. Bence bu fiyat çok fazla. Yani 78.000 Tl'ye kadar fiyat barajını çıkartınca başka alternatif arabalar da seçenekler arasına girer.
    1.5 dci dinamique + sunroof 59.000 tl yazıyor. muhtemelen 55-56.000 tl'ye verirler. ben aldığımda 52.000 tl'ye alınabilecek en donanımlı arabaydı, muhtemelen şimdi de öyledir. yani fiyatına göre sundukları çok iyi. konforu, sorunsuzluğu, yakıt tüketimi, hele hele içdizaynı ve göz zevki çok iyi..
    ama 2.0 olan lagfuna diğer markalardaki 2000 motor araçlarda olduğu gibi sırf 2000 motor olduğu için çok pahalı oluyor. o nedenle sadece renault değil diğer markaların da 2000 motor olanalarını pek önermiyorum. çünkü bu fiyat farkının çoğu sadece vergi farkı, yoksa arabalar çok farklı değil. bunun yerine performansı yeterli olan 1.5 dci alabilirsiniz. veya diğer markaların 1.4 - 1.6 turbo beslemeli benzinli motorlu çok ama çok donanımlı araçlarını o fiyata alabilirsiniz. insignia, yeni passat gibi..
    Yani kısacası ben lagunamdan her açıdan çok memnunum o yüzden D segment araba alacaklara laguana öneriyorum ve laguna alacaklara saydığım nedenlerden dolayı 1.5 dci öneriyorum. 2.0 olanları önermiyorum.
    Siz ne düşünürsünüz bu konuda, mutlaka 2000 motor araba mı almak istiyorsunuz?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isimbulunamadı -- 31 Ekim 2010; 15:23:29 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: cat33

    Laguna güzel ve konforlu araba. Ama 1-2 ay bekle derim ben. Kasası yakında makyajlanıyor. Sanırım kasım-aralık gibi satışa çıkacak...


    arkdasım galiba 1-2 ay daha ılerı atmıslar sureyı ne kadar doğru bılmıorm ama galiba subat tan sonra ckıcakmıs
  • Bu renaultun bir dediği bir dediğine uymuyor yahu. Ekim-kasım gibi EDC gelecek dediler. Hâlâ ses seda yok. Makyajlı Laguna Kasımda satışta olacak dediler. Şubata attılar. Esefle kınıyorum.....
  • Bana kalırsa laguna'ya yapılan makyaj arabanın doğasını altına üstüne getirdi
  • sorunsuzluktan bahsedince aklıma geldi

    bu araç almanyada ödül almış mıydı
  • Gerçek tork konverterlü otomatik vitestir f1 vites debriyajlı problemli modellerden değildir ömürlüktür.
    1.5 dci modellerine hiç benzemez gerçekten D segmenti bir araca bindiğini anlarsın. Vergisini düşünürsen şunu hatırlatmak isterim.

    Debriyaj balatası yoktur, Triger kayışı yerine zincir vardır ömürlüktür, Fren balataları otomatik araç olduğu için daha uzun ömürlüdür yani sırf bu saydığım bakım masrafları (kaldı ki bunlar ağır bakım dediklerimiz) olmadığından alınabilecek bir araç. Büyük bakım diye bir olayı yok aracın. Motoru daha sessiz ve uzun ömürlü, direksiyon daha yumuşak, yüksek beygirinde katkısı ile virajları daha iyi, arka teker süspansiyonları farklı vs. vs.

    Bende 1.6 benzinli modeli vardı performans sebebi ile sattım, 1.5 dizelini test ettim beğenmedim ve şuan 2.0 dci gt dynamique modelini kullanıyorum ve çok memnunum. Yakıtına gelince her yeri rampa ve viraj bir ülkede 1.5 dci ile yakıtta arasında pek bir fark yok hatta ben şehirler arası ortalama 150 km ile giderim dersen kesinlikle daha ekonomiktir.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.