Şimdi Ara

Microsoft, Mac için Windows Phone 7 Connector'ı yayınladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj



  • Bu ayın başında Windows Phone 7 platformunun ilk üyelerini gün yüzüne çıkararak, sistemin resmi lansmanını gerçekleştiren Microsoft, beklenildiği gibi WP7 ile Mac platformuna destek vermeye başlıyor.


    Redmond merkezli yazılım devinin Windows Download Center üzerinden yayınladığı Windows Phone 7 Connector isimli yardımcı yazılım; Mac kullanıcılarının iTunes ve iPhoto'da sakladıkları fotoğrafları, müzik dosyalarını, videoları ve podcastleri; Windows Phone 7'li telefonlarla eşzamanlamasına izin veriyor. Şimdilik beta olan WP 7 Connector, Mac OS 10.5 Leopard ve üzeri işletim sistemlerinde çalışabiliyor.


    Hatırlanacağı gibi bir süre önce Microsoft İngiltere'nin üst düzey yöneticilerinden Oded Ran'ın Twitter üzerinden yayınladığı mesajda WP7 ile birlikte Mac kullanıcılarının Zune cihazlarını kendi bilgisayarları ile eş zamanlayabileceklerini dile getirmişti.









  • wp7 çıktı sorunları teker teker dökülmeye başladı.. bir kaç nesil beklemek lazım bu platform için.. çok çok yeni olduğu için olgunlaşması lazım.. o zamana kadar da bu platforma sahip telefonları alanlar bir nevi kobay gibi birşey olacaklar.. aynı durum android 3.0 içinde geçerli olacak sanırım.. zaten google gibi bir devden ne yaptığını bilmemek oldukça enteresan bir durumdu.. o yüzden en alınası platform yine 2007de çıkıp günümüze dek gelişen ios platformu sanırım ..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Batuist

    wp7 çıktı sorunları teker teker dökülmeye başladı.. bir kaç nesil beklemek lazım bu platform için.. çok çok yeni olduğu için olgunlaşması lazım.. o zamana kadar da bu platforma sahip telefonları alanlar bir nevi kobay gibi birşey olacaklar.. aynı durum android 3.0 içinde geçerli olacak sanırım.. zaten google gibi bir devden ne yaptığını bilmemek oldukça enteresan bir durumdu.. o yüzden en alınası platform yine 2007de çıkıp günümüze dek gelişen ios platformu sanırım ..

    sorun derken ? üstteki yazıda microsoft un mac desteğinden bahsetmiş desteklemediğinden değil ,ayrıca bu kobay olayı sadece wm7 ye mahsus birşey değildir ilk çıkan hertürlü ürün için gecerlidir zaman gösterir +ve - sini
  • 1- Program Beta.

    2- Phone7 de Multitasking yok.

    3- Kopyala yapıştır sonradan gelecek.

    4- Birçok özellik Türkiye'de kullanılamayacak.

    gibi gibi şeklinde gidiyor...
  • 1- programın beta olması pek problem değil sanırım wn azından microsoft bir adım atmış apple
    2- multitasking özellik sanki adam gibi iphone 4de var (5-10 program dışında )gelmiş bunda yok diye sorun ediyorsunuz çok büyük sorun ya
    3- copy özelliği bu sorun işte ama onun yerinede birşey koymuşlardır o kadar da salak değillerdir sanırım
    4- bing özellikleri (zaten eskidnede türkiye desteklenmiyorduyeni birşey değil)ve XBOX live hizmeti dışında türkiyede kullanılmayan bir özellik yok şu an için
  • 1- Programın Beta olması hadi tamam da koskoca Microsoft Apple a Beta program yapmış. Biraz daha bekleseydi tam çıkartsa daha iyi olurdu. Yine kobay...

    2- Multitasking Android de var. Babalar gibi hem de...

    3- Copy özelliği yerine bir şey koymadılar. Sonradan gelecek dediler. Yani adamlarda bir acele var. Sanki tabakhaneye. O zaman bu kadar senedir aklınız nerdeydi. Madem CopyPaste özelliğini yetiştiremeyecek kadar hızlı çıkarmanız lazım daha önceden başlasaydınız.

    4- Bing özellikleri hani desteklenmiyor. XBOX Live dışında bir özellik yok desteklenmeyen demişsin. İyi de Phone7 nin en vurucu özelliği XBOX Live. Yani bu "Telefonda telefonla konuşamıyorsun ama kalan her şeyi yapabiliyorsun hatta bak mesaj bile atıyor" demek gibi bir şey. XBOX Live Microsoft'un en büyük özelliklerinden birisi olacak. Bir sürü oyun firması harıl harıl oyun hazırlıyor, uğraşıyor. Ama gel gelelim YOK. Onun haricinde diğerleri kullanılsa ne ki. Sokaktan alacağın herhangi bir telefonla da istediğin gibi konuşup istediğin gibi mesaj atıyorsun. Üstelik Phone7 olanda şarj 1-2 gün gidiyor. Eee ne özelliği kaldı ? Büyük ekran mı? 1GHz işlemci, GPS, Bluetooth, Touchscreen, Wireless LAN, 3.5mm Kulaklık çıkışı mı?

    Şu an bu özellikler olan telefon sayısı yani 3.5" ve yukarısı olup 1GHz işlemci olan 87 model telefon var. O zaman onlardan birisi de olur Phone7 yerine di mi ?

    http://www.gsmarena.com/results.php3?sName=&idMaker=0&idAvailability=0&YearAnnounced=0&nPriceLow=0&nPriceHigh=0&idCurrency=0&idFormFactor=0&idDualSIM=0&idQwerty=0&HeightMax=0&WidthMax=0&ThicknessMax=0&WeightMax=0&idOS=0&idDisplay=0&idDisplayRes=0&fDisplaySize=3.5&idDisplayTech=0&idTouchscreen=1&idAccelerometer=0&id35mm=1&idCamera=0&idCameraFlash=0&idVideoRecorder=0&idSecondaryCamera=0&idExpansionCard=0&idGPS=1&bWLAN=1&bEDGE=0&bGPRS=0&idBluetooth=1&bIR=0&bEmail=0&bWAP=0&bJava=0&idRadio=0&bMMS=0&idRingtones=0&sColor=&StandBy=0&TalkTime=0&sFreeText=



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OverClocK1ng -- 27 Ekim 2010; 1:02:36 >




  • arkadaslar yegenim htc trophy aldi gercektende elestirmeden once bir windows phone 7 telefonu alip kurcalayin sonra ben bu telefona nasil kotu birsey dedim deyip üzülün. saka bir yana gercektende cok güzel bir isletim sistemi olmus su anda tek sikinti kopyala yapistir olayi onuda zaten 2010 sonunda düzeltecekler . bu arada ses kalitesi yonunden iphone a bilmem kac kat fark atiyor. iki telefonuda yan yana test ettigimden soyluyorum bahsettigim test kulaklikla yapildi. ama kendi hoperlorleride iphone 4 den daha iyi ses veriyor ama cok fazla fark atmiyor , en onemli fark kulaklik takinca anlasiliyor.

    ben hd7 dusunuyordum kendime ama samsung omnia 7 yi elime alip inceledigimde omnia 7 dedim hd7 daha buyuk ekran ama omniadaki super amoled 0.3 inc in hicde onemli olmadigini anlatiyor gercekten.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.