Şimdi Ara

Euro Truck Simulator 2 (2012) [ANA KONU] (2554. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
73.084
Cevap
377
Favori
3.636.443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 25522553255425552556
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • fantastik74 kullanıcısına yanıt
    horntastik olmuşun ya sen bildiğin
  • kimseyi kötülemedim hocam. kesin ben haklıyım diye bişey yok hatalarım var tabi ki oyun içinde kendimizi kaptırıyoruz oluyor.

    konvoy meselesine geleyim 1.44 dakika da glasgow şehrinden yola çıktık, ilk mola yerine kadar hiç sıkıntı da olmadı. neyse mola bitti yola çıktık ts yok dediler arkaya geç dediler eyvallah kimseye bişey demedim arkamda 2 kişi vardı yoluma devam ediyordum 1.52 dakikadan sonra ki çarpma olayı 1. hataları konvoyda ki adama çarpmak nasıl açıklanabilir başka. ki ardından memo nickli arkadaşın çarpması sonucu olay koptu zaten kimseyi tehlikeye atacak sollama yapmadım orda burak bıraksaydı konvoydan çıkıp gidecektim. kimseye bilinçli bilinçsiz kazaya sebebiyet vermedim önlerine kırmadım hee tutupta konvoyda sollama olmadığı halde tırıma zarar verirlerse beni canım sıkılır ts de olmamam bana çarpmalarını haklı göstermez :)
  • ABABA2307 kullanıcısına yanıt
    steamde o nicki mi kullansam hocam bundan sonra
  • fantastik74 kullanıcısına yanıt
    söyleye bilirdiniz müsade edin konvoydan ayrılıcam diyerek eminm izin verirlerdi vurmadan ayrılırdınız. orda ki kişilerin 15 kişiden 10 sizi tanımaz bilmez etmez çünkü o konvoyların yapıldıgı bir site var ordaki üyeler katıla biliyor dh ile baglantısı yok o grubun. siz benim çektigim videoyu gördnüzmü ? izledinizmi daha dogrusu yol vermeyenler hata yapanlar aynısını tekrarlar ise banlanacaklar. siteden ts den.
  • Arkadaşlar dün ilk defa arkadaşla MP'a girdik ancak aynı yerden iş alırken aynı görevi alamıyormuyuz bu sistem nasıl işliyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ownerplus kullanıcısına yanıt
    Aynı yere yük bulmak neredeyse imkansız. herkeste yükler farklıdır.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: -BMW-

    Aynı yere yük bulmak neredeyse imkansız. herkeste yükler farklıdır.

    aslında yeni güncellemelerle buna da bir çözüm getirseler fena olmayacak. çünkü sıkıntılı bir durum bu bence.
  • eğer amaç aynı yere gitmekse imkansız değil hatta gayet mümkün. ben arkadaşla oynarken sürekli aynı şehirden başlayıp aynı yere yük alıyoduk. çok nadir alamadığımız oldu. firmalar veya yükler farklı oluyo elbet ama amaç aynı yere gitmek olduğu için sorun olmuyo.
  • @prof.dr.13175
    Evet, bunun düzeltilmesi gerek bence de. İstediğimiz yere alabilmeliyiz yükü.

    @fantastik74
    Çok agresif sürüyorsunuz :)
  • hocam söylememe bile gerek yok ben koyun gibi yok arkaya geç yok sırayı bozma bunlara en başından karşıyım bu yüzden sitede epey tartıştım çocuk değilim kurallar bellidir sollama yapılmaz sollama yapıyosam yanından geçerken sana dokunmadıysam üzerime kırmakta ki amaç ne olabilir. ama ee beni tanımıyosan troll olduğumu düşünüyosun bana çarpmaya hakkında yoktur hiç bir şekilde sana çarpmadıysam , o zaman biz yolda birisini vuralım sonra savunma da katile benziyordu beni vuracaktı diyelim olur mu hocam :)
  • _Dominic_Toretto_ kullanıcısına yanıt
    aslında amacım kimseye zarar vermek değil hocam yeri geliyo yolda 60 ile gidiyorum ibreyi 90 da vurduyorum zaten spde bile hız sınırlayıcım açık 90 dan hızlı gitmiyorum ki benim sinir olduğum kişiler beni sollarken tırın kafası geçti solladım deyip önüme kırmaları o zaman işler karışıyor :)
  • [__Zahid__] kullanıcısına yanıt
    5 kişilik bir grup oluşturun bakalım aynı yere 5 kişi yük bula bilecek mi ? eger bulunursa şans eseri bulunur. 2 kişi aynı yere ola bilir bu oyunun amacı zaten çoklu oyuncu multiplayer.

    bu sorun düzelir mi bilmiyorum. bir çok sorunun üstesinden geldiler umarım bunun da üstesinden gelirler.
  • fantastik74 kullanıcısına yanıt
    TS ye girseniz dedigim gibi konuşmasanız bile. orada koyun gibi demek ayıp olur. onlar konuşarak dinleyerek talimat veriyorlar size de szin gibilerde veya ts si olmayanlara arkadan gelin denir bunu büyütmeye gerek yok.
  • siz olayı tamamen farklı yöne çektiniz. ts de olsam ne değişecek bana açıklayabilir misiniz. ben adam gibi yolumda gidiyorken arkadan bana çarpmasını açıklayabilir misiniz. tsde olsaydım fantastik arayı aç ben giricem mi diyecekti eee gereksiz sollama serbest o zaman.
  • iyide sizin yük bulmak imkansız dediğiniz kişi zaten 1 arkadaşıyla oynuyo. bende ona göre dedim bulmak gayet mümkün diye.
  • hamdidnmez H kullanıcısına yanıt
    sayfanız hayırlı olsun, konvoy bana gelmiyor emirler verince millet siniri mi bozuyolar, mutlaka arada bi kaç kişiyle tartışıyorum. kısa eğitim güzel olmuş
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fantastik74

    siz olayı tamamen farklı yöne çektiniz. ts de olsam ne değişecek bana açıklayabilir misiniz. ben adam gibi yolumda gidiyorken arkadan bana çarpmasını açıklayabilir misiniz. tsde olsaydım fantastik arayı aç ben giricem mi diyecekti eee gereksiz sollama serbest o zaman.


    Ts de olsanız...

    Sollarken arkanızdaki size söyler fantastik74 sizi geçe bilirmiyim der. izin vermek sizde yok derseniz o adam geçmez sizi. sebebi ne ola bilir, lag ola bilir, yavaş gitmeniz ola bilir (konvoy mesafesini bozmak anlamında yavaş gitmek) v.b şeyler. Neyse ya boş verin konvoy size yaramıyor :) bir ara sefer yapalım eğer baglantımıza bir şey olmaz ise

    quote:

    Orijinalden alıntı: [__Zahid__]

    iyide sizin yük bulmak imkansız dediğiniz kişi zaten 1 arkadaşıyla oynuyo. bende ona göre dedim bulmak gayet mümkün diye.


    Evet haklısınız ben biraz genel düşündüm.




  • [__Zahid__] kullanıcısına yanıt
    genelde aynı şehire yük vermiyor harita. mesela poznandayız glasgowa yük aldım, size glasgowa yük verme ihtimali % 10. imkansız değil ama zor denk gelmesi.
  • üstte de söyledim zaten hocam bana gelmiyo, konvoylar hoşuma gidiyo ama yok rengini değiştir falan. valla şöyle poznandan bi ara dortmund seferi yapalım zaten hız sınırı genelde 70 yol virajlı tam yapılcak sefer
  • fantastik74 kullanıcısına yanıt
    Tamam hocam uygun bir gün ayarlayın, önceden bana steam aracılığı ile haber verin.
  • 
Sayfa: önceki 25522553255425552556
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.