Şimdi Ara

Euro Truck Simulator 2 (2012) [ANA KONU] (796. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73.265
Cevap
385
Favori
3.777.195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 794795796797798
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: wustti

bence senin driver la ilgili bi sorunun var bende 9600gt var. kaç yıllık kart 512 mb 256 bit ddr3 ram var üzerinde kasma filan olmuyor hatta selektör bile yapıyorum uzun kısa geçişler yapıyorum en ufak donma yok gece gündüz aynı driver lara bak sen.

Bi kurcalayayım hocam. Teşekkürler bilgiler için.

Orijinalden alıntı: CagBaBa

quote:

Orijinalden alıntı: HoLyZomBie

Bazı modlar ekledikten sonra grafik kalitesini eski haline bir türlü getiremedim. Şu an böyle idare ediyorum.
    Manzaraların keyfini çıkarın işte ya bırakın grafiğini

Canavardan memnun musnuz hocam?Virajlarda falan nasıl?

Açıkçası memnunum ama daha iyi olabilirdi. Kalkışlarda biraz yavaş kalıyor. Bir kaç saat önce tek Seferlik İş yapayım dedim sırf araç denemek için, Valiant denedim kalkışları çok güzeldi, onunda dönüşlerde problemi oluyordu. Şu ana kadar hiç kaza yapmamıştım 1i hafif olmak üzere 2 defa yaptım o araçla

Şu anda Majestic (Mercedes) Across kullanıyorum SSlerdeki araç işte.

ŞAMPİYON GALATASARAY

• quote:

Orijinalden alıntı: gordon01

Benim canavarlar, her markanın en iyisinden hem de full modifiyeli
    Euro Truck Simulator 2 (2012) [ANA KONU]

Hileyle yaptıktan sonra ne anlamı kalıyor ki. İki gün sonra sıkılacaksın bütün parçalar açık geriye bir şey kalmadı diye

ŞAMPİYON GALATASARAY

• Arkadaşlar bende Lenovo g580 laptop var oyunu en düşük seviyedende düşük seviyede oynuyorum, görüntü german truck'da daha iyiydi sizce iyileştirme yapılabilirmi? Bilgisayarımın özellikleri aşağıda yardımcı olursanız sevinirim

Ürün Özellikleri

İşlemci Cinsi Intel 3. Nesil Ivy Bridge Core i5-3210M İşlemci (3M Cache, 2.50 GHz, Turbo Boost ile 3.10GHz e kadar )
    Bellek 4GB DDR3 1600Mhz
    Maksimum Bellek 2 SODIMM Slotu ile en fazla 16 GB DDR3 1600Mhz
    Sabit Disk 500GB 5400Rpm SATA
    Ekran Kartı nVidia Geforce G 610M 1GB Harici Grafik kartı
    Ekran 15.6" HD LED Wedge 1366 x 768
    Optik Sürücü DVD±RW DL Super Multi çift katmanlı sürücü
    İşletim Sistemi Windows 7 Home Basic

Orijinalden alıntı: mahfuzalbayrak

quote:

Orijinalden alıntı: gordon01

Benim canavarlar, her markanın en iyisinden hem de full modifiyeli

hile yapmadan bunları yapabilmek mesele. yoksa ben de trilyoner olabilirim hileyle. sonra döşerim buraya boy boy resimleri.
    bir de hilesiz yapmayı denesene?

+1 Hileyle oynayanlara karşı her zaman bir antipatim vardır.

Ömür biter, borç bitmez
  • key veya kutulu oyunu en ucuz nerden alabilirim konuyu pek takip edemiyorum 19 kasımda satış yapılacak diye görmüştüm konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar mesaj atarsa sevinirim , teşekkürler.

Orijinalden alıntı: CagBaBa

Yeni Volvo mu almış bulunmaktayım,hayırlı olsun inşallah

Hayırlı olsun, Volvo galerisini hangi şehirde açtınız ?

Orijinalden alıntı: Terranfan

quote:

Orijinalden alıntı: ßlue Sky

Garaj almak için hangi şehri veya ülkeyi tavsiye edersiniz?

Kaymaklı işin olduğu yere hızlı gitmek için her ülkede ofis açıyorum ingiltere'nin ortasında ve Bratislava'da garajlarım var uzun yol 90-110 binlik işler için kullanıyorum. Bratislava'daki garajımdan 1.14 euro'ya yakıtı dolduruyorum ingilterenin öbür ucuna gidip geliyorum çeyrek depo benzin duruyor oldukça karlı. Her gidiş gelişte 1 tır 1 şoför alıyorum, imparatorluk kurucam yakında.

Selam, aracınız marka modeli nedir ?

• Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q660 @ 2.40Ghz 2.40 Ghz.

3.00 GB.

32 Bit işletim sistemi.

Arkadaşlar sistemlerle ilgili fazla bilgim yok bu sistemle %100 ölçekle 10 fps alıyorum bu normalmıdir acaba

Orijinalden alıntı: ^beetlejuice

Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q660 @ 2.40Ghz 2.40 Ghz.

3.00 GB.

32 Bit işletim sistemi.

Arkadaşlar sistemlerle ilgili fazla bilgim yok bu sistemle %100 ölçekle 10 fps alıyorum bu normalmıdir acaba

Ekran kartınız nedir hocam?

I LOVE THIS GAME
  • quote:

Orijinalden alıntı: carter

quote:

3.00 GB.

32 Bit işletim sistemi.

NVIDIA GeForce 9500 GT

Orijinalden alıntı: The Cool

quote:

Orijinalden alıntı: Terranfan

quote:

Garaj almak için hangi şehri veya ülkeyi tavsiye edersiniz?

Kaymaklı işin olduğu yere hızlı gitmek için her ülkede ofis açıyorum ingiltere'nin ortasında ve Bratislava'da garajlarım var uzun yol 90-110 binlik işler için kullanıyorum. Bratislava'daki garajımdan 1.14 euro'ya yakıtı dolduruyorum ingilterenin öbür ucuna gidip geliyorum çeyrek depo benzin duruyor oldukça karlı. Her gidiş gelişte 1 tır 1 şoför alıyorum, imparatorluk kurucam yakında.

Selam, aracınız marka modeli nedir ?

a.s. volvo Globetraveller xl Fakat son 5 bin km'dir Scania R Topline kullanıyorum test için. İkisi de uzun yol için çok rahat. volvo tercihim.

• arkadaşlar uzun yol kısmını fulledim ve şimdi kısa mesafelere yük bulamıyorum hep uzun yollara yük veriyor.

3.00 GB.

32 Bit işletim sistemi.

benzer sistemlerimiz var. bende hiç sıkıntı yok. sürücü güncellemesi yap. ya da işletim sistemiyle ilgili problemin olabilir.

quote:

Orijinalden alıntı: carter

quote:

3.00 GB.

32 Bit işletim sistemi.

NVIDIA GeForce 9500 GT

Ayni ekran karti bendede var fakat orta ayarlarda gayet güzel oynuyorum. Ayarlari falan bir kontrol et istersen. Ha bide Ekran kartini güncelle.

• quote:

Orijinalden alıntı: StralD

quote:

Orijinalden alıntı: fenah2007
    git gide düzelicek kardeşim orada işçinin görünümünden bi ayarı vardı resimleri var önceki sayfalarda onu uzun yol yapıcaksın ondan sonra yawastan kazanmaya başlıyorlar.

Malesef bulamadım resimleri konu o kadar güncelki bulmak zor oluyor kaybolmuş gerilerde

Burada hocam kare içine aldıgım yer becerileri onlardan birini seçtiginde otomatik olarak lvl alınca ona puan veriyor şöffeer ( bayılıyorum böle yazmaya selamlar kibariye's mother ) Önce uzun yol seç 6 ya tamamlayınca zamanında teslimat seçersin bide adr fulletirsin temiz para getirir şöfeerlerde ama cabuk olmuyor soyliyim

quote:

Orijinalden alıntı: Tim_Robbins

quote:

quote:

@XpressMusic34

Gece uzunları yakmayı sevmiyorum tavandakiler iyi oluyor HD7850 ekran kartım var kasmada yapmıyor kimisinden ışıkları açınca kasıyormuş.

ben paylamıştım nvidia ayarlarını arka sayfalarda duruyor istersen yine alıntı yaparım yada pmden atarım sana

ati kartlar için de ayar var mı hocam

kullanmadığım için bilgim yok hocam

quote:

Orijinalden alıntı: XpressMusic34

quote:

quote:

@XpressMusic34

Gece uzunları yakmayı sevmiyorum tavandakiler iyi oluyor HD7850 ekran kartım var kasmada yapmıyor kimisinden ışıkları açınca kasıyormuş.

ben paylamıştım nvidia ayarlarını arka sayfalarda duruyor istersen yine alıntı yaparım yada pmden atarım sana

aynen hocam sağol düzeldi çok şükür yaptım ayarları.

bişeydeğil hocam iyi oyunlar ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenah2007 -- 30 Ekim 2012; 21:10:45 >

• Arkadaşlar fps ye frapsdan mı bakıyorsunuz ?
    R7 265 GDDR5 2GB 256Bit AMD Radeon EKRAN KARTI | Amd Fx X6 6300 3.50 gHz İşlemci | 4GB Ripjaws DDR3 1600MHz RAM | ASGARD 382 500W MidT ATX SİYAH KASA | 970A-G46 AMD 2133 MHz(oc) ANAKART | 3.5" 1TB Barracuda 7200Rpm HARDDISK
  • quote:

arkadaşlar uzun yol kısmını fulledim ve şimdi kısa mesafelere yük bulamıyorum hep uzun yollara yük veriyor.

hocam aslında en gerideki işlere bak o parası digerlerine göre düşük olanlar kısa olurda belki belli sınır vardır hiç bilgim yok yani tek seferde max 50 iş görebilme gibi o yüzden uzun yol fullken 200-300 km çıkmayabilir hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenah2007 -- 30 Ekim 2012; 21:14:09 >

quote:

arkadaşlar uzun yol kısmını fulledim ve şimdi kısa mesafelere yük bulamıyorum hep uzun yollara yük veriyor.

hocam aslında en gerideki işlere bak o parası digerlerine göre düşük olanlar kısa olurda belki belli sınır vardır hiç bilgim yok yani tek seferde max 50 iş görebilme gibi o yüzden uzun yol fullken 200-300 km çıkmayabilir hocam

Anladım neyse yapıcak bişey yok napalım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.