Şimdi Ara

The Rite (2011)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Tür:Dram, Gerilim, Korku
    Yönetmen:Mikael Hafstrom
    Oyuncular:Anthony Hopkins, Alice Braga, Chris Marquette, Maria Grazia Cucinotta, Ciaran Hinds, Rutger Hauer, Toby Jones, Torrey DeVitto, Arianna Veronesi, Colin O\'donoghue, Marta Gastini, Nico Toffoli
    Senaryo:Michael Petroni
    Senaryo (Kitap):Matt Baglio
    Yapımcı:Beau Flynn, Christy Fletcher, Tripp Vinson
    Görüntü Yönetmeni:Ben Davis
    Gösterim Tarihi:18 Şubat 2011 (Türkiye)

The Rite (2011)

Film, inanç krizine düşmüş bir ilahiyat öğrencisinin Vatikan'da katıldığı bir şeytan çıkarma ayinini ve onun sonrasında kötü ruhun kendisine musallat olması ile başlayan mücadeleyi anlatacak..

The Rite (2011) The Rite (2011)
     The Rite (2011) The Rite (2011)

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• inspired by a true story imiş falan da filan...
    Anakart:Asus M3N78-VM - İşlemci:AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 5400 (2,8 Ghz) - Ram: 2gb 800mhz - Ekran Kartı:NVIDIA GeForce 9600 GT (512 MB) - Hdd:320 gb 7200rpm
    http://forum.donanimhaber.com/m_41089843/mpage_1/f_/key_//tm.htm
  • Bu tarz filmlere karşı bağışıklık kazandık artık ürkütmüyor pek.

Orijinalden alıntı: Z.K

Bu tarz filmlere karşı bağışıklık kazandık artık ürkütmüyor pek.

aynen

türk filmlerini izleyemiyorum ama korkudan

• quote:

Orijinalden alıntı: slyman_b

antony amcamda hala iş var

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hayır, anthony hopkins ne diye oynar böyle bir filmde onu anlayamıyorum.
    gözü toprağa döndü heralde...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _AMADEUS_ -- 6 Şubat 2011; 19:22:36 >
  • Bu tarz filmler hep ilgimi çekmiştir ama türü sadece gerilim ve dram olsaymış keşke korku girince işin içine korkutcaz diye saçmalıyorlar genelde sinemada izlemeyi düşünmüyorum ama Bluray çıkınca kesin izlerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: NéGRo

Bu tarz filmler hep ilgimi çekmiştir ama türü sadece gerilim ve dram olsaymış keşke korku girince işin içine korkutcaz diye saçmalıyorlar genelde sinemada izlemeyi düşünmüyorum ama Bluray çıkınca kesin izlerim

korku öğesi yoktu filmde.sinemada gittim izledim.yani çok olay yaratıcak bi film değil ama bence hoştu.oyunculukları vs de beğendim konu olarak çok ilgimi çekmedi ama film güzeldi bence.
    ASUS ROG Strix x570 E Gaming | AMD Ryzen 7 2700x 4.0Ghz OC | 2x8 GB G.SKill Trident Z RGB 3.0Ghz OC | Samsung 960 Pro NVMe SSD 512 GB | Western Digital SN530 SSD 256 GB | Seagate Barracuda 5 TB | Seagate Desktop HDD 6 TB | Western Digital White 10 TB | MSI GTX 1060 Gaming X 6 GB | Corsair Carbide 678c | MSI MasterLiquid 240ML RGB V2 | Thermaltake Toughpower GF 850W 80+ Plus Gold PSU | LG 34WK650-W 34inç 2K Ultra-Wide Monitor | Epson EH-TW5300 3LCD 1080p 3D Projector | Creative SoundBlaster ZX | Creative X-Fi Extreme Gamer | Asus Xonar DSX | Sony STR-DH520 AV Receiver | Creative G500 THX 5.1 | Pioneer BDR-209EBK Bluray | Technisat Skystar HD2 | 4xSeagate Expansion 3 TB | 4xSeagate Backup Hub 8 TB | Canon Ixus 185 20.5MP Compact | Canon SX230 HS Compact 12.1MP | Xiaomi Mi 11T | Samsung Galaxy Note 5
  • Konuya bak ya üretkenlik 0.

Bluray indireyim dedim ama 2 hafta evde yalnızım, karanlıkdan korkutur diye tırsıyorum :)

Orijinalden alıntı: expander_

fragman hoş, imdb fena değil 6.5.

Bluray indireyim dedim ama 2 hafta evde yalnızım, karanlıkdan korkutur diye tırsıyorum :)

öyle bi film değil.bluray de fazla kaçar bence gerek yok sıradan izlenicek bi film.korkutcağını sanmam.
  • Bluray çıkınca indiririm demiştim ama yorumlara bakılırsa vasatı geçemeyen bir film boşuna indermeyelim
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.