Şimdi Ara

WİN 7 KURDUM , OYUNLAR ARTIK KASIYOR YARDIM !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bir hafta öncesine kadar bilgisayarımda xp, kuruluydu değişiklik olması için win 7 kurduk dizayn grafik hız açısından mükemmel ama daha önce xpde full özxellk çalışan " PES 2011" şimdi İSE OYUN ÇOK KASIYOR BÜTÜN SÜRÜCÜLERİM GÜNCEL NE YAPMALIYIM YARDIM EDİN LÜTFEN

    PC ÖZELLKLERİM ;

    İşlemci : AMD Phenom(tm) II X4 965 Processor 3.40 Ghz
    Anakart : ASUSTek Computer INC. - M4A785td-v EVO
    Ram : 2 Gb
    Ekran : ATI Readon HD 5700 S. 1 GB

    İşletim sistemim : WİN 7



  • win 7 minimum 2 gb Ram ile çalışabilen bir sistem. o yüzden raminin hepsini kendisi kullanıyor. oyunlarına da bırakmıyor bişi. bunun için kasıyor olma ihtimali yüksek. oyunlardan vazgeçemiyorsan xp ye dön. yok ben ne oyundan ne win 7 den vazgeçmem diyorsan 2 gb daha ram taktır bilgisayarına. tabi kaldırıyorsa. :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: miroglu6

    win 7 minimum 2 gb Ram ile çalışabilen bir sistem. o yüzden raminin hepsini kendisi kullanıyor. oyunlarına da bırakmıyor bişi. bunun için kasıyor olma ihtimali yüksek. oyunlardan vazgeçemiyorsan xp ye dön. yok ben ne oyundan ne win 7 den vazgeçmem diyorsan 2 gb daha ram taktır bilgisayarına. tabi kaldırıyorsa. :)



    2 gb değil min 1 gb istiyor. Ultimate bile 400mb ram yiyor. Ram alırsan daha iyi ama ben bu sistemle idare decem dersen hem xp hem de win 7 kurmanın tavsiye derim.
    Oyun oynarken windows xp yi diğer uygulamalar için ise win 7 yi kullabilirsin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pckopatx -- 23 Ekim 2010; 13:14:57 >
  • xp de fazla ram kalıyodu win7 de daha az ram kaldıgı icin oyun aksıyor sorun bu akdar basit
  • quote:

    Orijinalden alıntı: miroglu6

    win 7 minimum 2 gb Ram ile çalışabilen bir sistem. o yüzden raminin hepsini kendisi kullanıyor. oyunlarına da bırakmıyor bişi. bunun için kasıyor olma ihtimali yüksek. oyunlardan vazgeçemiyorsan xp ye dön. yok ben ne oyundan ne win 7 den vazgeçmem diyorsan 2 gb daha ram taktır bilgisayarına. tabi kaldırıyorsa. :)

    Hayır yanlışın var arkadaşım win7 düşük sistemlerde bile bilgisayarı yormadan çalışması için piyasaya çıkarılmış bir işletim sistemidir. 2 gb ram pes 2011'e fazlasıyla yeter. Sen advanced system care ile bir optimizasyon yap derim.Yine olmazsa bida kur pes'i




  • XP ye geri döneceksin o zaman çare yok.
  • 64 bit mi ? 32 mi ?

    bende W7 64 bit kurmuştum aynı olay oldu

    pencere modunda takılmıyor , tam ekran da takılıyordu
  • Oyunlarda kasmaların olmaması ve görüntülerin iyi olması için 512 mb 256 bit ekran kartı kullanırsanız oyunlarda sorun yaşamazsınız yani 256 bit ekran kartı gerekli :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hıdeyce -- 27 Ekim 2010; 18:03:54 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hıdeyce

    Oyunlarda kasmaların olmaması ve görüntülerin iyi olması için 512 mb 256 bit ekran kartı kullanırsanız oyunlarda sorun yaşamazsınız yani 256 bit ekran kartı gerekli :)



    xp ye dönmen daha ekonomik

  • Bellekle alakası olduğunu düşünmüyorum.Bunu netliğe kavuşturmak için oyunu açtıktan sonra görev yöneticisinden kontrol edin ne kadar bellek harcadığını 1 gb windows için olsa 1 gb oyunlara rahat yeter diye düşünüyorum...

    Bence siz arkaplanda çalışan gereksiz program ve servisleri kapatmayı bi deneyin.Birde oyunun exesini görev yöneticisinden bulup işlemci önceliğini yükseğe ayarlayın.
  • bi de oyuna girerken aero temasını kaldırırsan sana yararı olur bi de şu yöntemi uygularsan performans alırsın denetim masasına gir sistem var oraya gir gelişmiş sistem araçları bölmesi var sol tarafta oraya tıkla performans yazının orda ayarlar var oraya tıkla en iyi performans için ayarla diyip uygula oyuna gir bi daha bi dene
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.