Şimdi Ara

y.fabia 105bg dsg31990 polo 85bg dsg36800 enayi yerine konulmak paha biçilemez (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
0
Favori
3.056
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • yani almanyada daha dolu polo fabia ile hemen hemen aynı fiyata satılırken,

türkiyede polonun içi boşaldıkça fiyatı mı artıyor.ilginç..

Yeni Polo zaten sınıfında çok satmıyor doğuşunda bir şikayeti yok, yani isteyen alıyor isteyen almıyor kasmaya gerek yok. ayrıca VW sahiplerini enayi gibi göstermek sadece bu foruma özgü galiba.ayıp ve yazık.

2011 Renault Megane 1.5 Dci 105 HP Privilège
  • Fiyat farkının olası sebepleri;

1. Polo, piremiyum atmosfer basıncında imal edildiğinden içinde soluduğunuz hava da piremiyum oluyor. Zenginlik hissi ordan gelir, kimse bilmez, kataloglarda falan da yazmaz, tecrübe etmek lazım.

2. Diğer otomofiller lazer kaynak teknolojisini kullanırken pololar tek bir yekpare parça halinde imal edilir, kaynak yeri yoktur.

3. Polo tamamiyle organik şartlarda üretilir. İslami usullere de uygun imal edilir, poloyu yapan işçiler domuz eti yemezler o gün.

4. Polo'yu yapan işçiler bu muazzam teknolojinin çalınmaması için her üretim sonunda kendilerine harakiri yapıp bu sırrı mezara götürürler.

vs vs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edilhan -- 22 Ekim 2010; 16:45:13 >

Orijinalden alıntı: x-rayted

Marka hayranlığı diyorsunuz , evinizdeki buzdolabi ne? Regal mi? Tvniz Sunny mi? Ceptelefonunuz Wento mu?

VW kullananların dalga geçenlerin cebinde iphone oluyor bazan..

Buzdolabını kötü marka aldın mı yemeklerin daha erken bozulur.Televizyonunu kötü marka aldın mı çamur gibi seyredersin.Cep telefonunu Wento aldın mı 3 ay zor dayandırırsın her gün şarj etmek zorunda kalırsın.Fakat bu arabalardan hangisini alırsal diğerine göre hiç bir fark yaşamazsın.İçeri su falan almaz.Kullandıkları şanzıman'da aynı.Motor desen fabia'da daha iyi.Yol bilgisayarıda var.Bu durumda gidip polo alan açık açık ENAYİDİR.Hatta çevremdekilerede söylüyorum enayisiniz diye.

Bu durumu cep telefonuna buzdolabına bağladınya adresini ver sana plaket gönderecem.

• kocaman passatın poloyla direksiyon simidi aynı olduktan sonra daha ne diyim

Orijinalden alıntı: Soylukan

Fiyat farkının olası sebepleri;

1. Polo, piremiyum atmosfer basıncında imal edildiğinden içinde soluduğunuz hava da piremiyum oluyor. Zenginlik hissi ordan gelir, kimse bilmez, kataloglarda falan da yazmaz, tecrübe etmek lazım.

2. Diğer otomofiller lazer kaynak teknolojisini kullanırken pololar tek bir yekpare parça halinde imal edilir, kaynak yeri yoktur.

3. Polo tamamiyle organik şartlarda üretilir. İslami usullere de uygun imal edilir, poloyu yapan işçiler domuz eti yemezler o gün.

4. Polo'yu yapan işçiler bu muazzam teknolojinin çalınmaması için her üretim sonunda kendilerine harakiri yapıp bu sırrı mezara götürürler.

vs vs

2011 Renault Megane 1.5 Dci 105 HP Privilège

• quote:

vs vs

özellikle 4.madde süper

• fuarda fabyaya bindim cidden o fiyata alınabilecek özellikle 1.2 tsı artı dsg şanzumanlı en guzel araç diyebilirim. fiyatına da 31 bin falan dedi adam , poloyu düşününce inanamadım ve yanlışınız vardır dedim ve adam elindeki fiyat listesinden gosterdi. araç hem dolu gorunuyo hem içi geniş ve ferah alınası bi araç..
    Şahin dogan paraına..

Orijinalden alıntı: akdogan911

fuarda fabyaya bindim cidden o fiyata alınabilecek özellikle 1.2 tsı artı dsg şanzumanlı en guzel araç diyebilirim. fiyatına da 31 bin falan dedi adam , poloyu düşününce inanamadım ve yanlışınız vardır dedim ve adam elindeki fiyat listesinden gosterdi. araç hem dolu gorunuyo hem içi geniş ve ferah alınası bi araç..

elegance'dir o bindiğin ama bize sattıklarında elegance'ı getirmiyorlar...
  • Ferrari , porsche mi bu arabalar , prestij meselesi yapıyorsunuz.İkiside şehir içi kullanım araçları , 5 sene sonra aldığınız fiyatın yarısına satıyorsunuz.Zaten satarken zarar ediyosun , neden alırkende zarar edesinki.Bu vestel regal olayı degil.Vestel bi markadır , regal yan ürünüdür onuda vestel çıkarmıştır.Ancak skoda vw dende mercedes tende eski bir şirkettir.vw bünyesine geçmiştir.O zaman audi de regal dir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xyzt9

Aynı sorun leon golf octavia için de geçerli benim gönlüm leondan yana siz olsaydınız hangisini alırdınız?
    1.6TDI DSG STYLE

leonun hükmü kaldı bu devirde

y.fabia 105bg dsg31990 polo 85bg dsg36800 enayi yerine konulmak paha biçilemez

• Şekli benim de hoşuma gidiyor ancak arada 10000 TL lik fark var donanım olarak farklar nelerdir?
  • quote:

vs vs

Vallahi süpersin Hocam

VW markasını bende çok severim ama Türkiyede bu fiyatlara Asla almam ve Aldırmam. Benim gözümde teknoloji ve kalite bakımından Bir Forddan yada Fiattan çok çok üstün değil.

• haklısında otomatik şanzımanı diğer markalara göre gerçekten başarılı
  • Diğer markalarda, ucuza kaçıp saçma sapan AMT, 2-Tronic, Quickshift gibi vitesler yada 650 yıllık Osmanlı tarihiyle aynı geçmişe sahip 4-ileri klasik tip şanzımanlar yerine performanstan ve tüketimden ödün vermeyen ve çok konforlu geçişler sağlayan DSG tipi şanzımanlar kullansalardı (ahh Ford ahh) biz de şu an bir Fiesta kullanıcısı olabilirdik(araç annemin).. çünkü Polo ve Fiesta arasında kalmıştık en son.. (Ibiza çok kalitesiz geldi beğenmedim, Fabia'nın da tipini hiç beğenmedi annem)

Orijinalden alıntı: dnz60

50bine vw.golf alacak ki birileri35bine full donanım Chevrolet cruze,mitsibihi lancer,mazda 3
    Fiat bravo mıdr brava mıdır bu araclar alınabilsin.ikinci elde bariz belli bu fark golftür opeldir
    cok tutulacakki diğer araclara binilebilsin uygun fiyatlara..2004 model fiat stilo lar var mesela
    Şahin dogan paraına..

Kesinlikle katılıyorum, 50 bin TL'ye Jant kapaklı, 4Ab li alsın ki birileri, Ben daha kalitelisine daha uyguna bineyim.Hem sebil gibi bulayım hemde zararım az olsun :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oldsoundman -- 24 Kasım 2010; 9:09:59 >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.