Şimdi Ara

FaceTime, Mac'le buluşuyor; iPhone 4 kullanıcıları Mac'lerle görüntülü görüşebilecek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj



  • Bir süre önce kimi kaynaklar tarafından dillendirilen dedikodu bugün gerçekleşti. Apple, iPhone 4 ile kullanıcılara sunduğu Wi-Fi üzerinden görüntülü konuşma servisi FaceTime'ı Mac OS X işletim sistemine uyarladığını "Back to The Mac" etkinliğinde duyurdu. Bundan böyle 19 milyon iPhone 4 ve 4.Nesil iPod Touch kullanıcısı, bundan böyle Mac kullanıcılarıyla da rahatlık görüntülü görüşebilecekler.


    Mac için FaceTime, anlık mesajlaşma programlarında görmeye alıştığımız "Arkadaş listesi" özelliğine sahip değil. Uygulama, işletim sistemindeki "Adres defteri" uygulamasıyla eş zamanlı çalışarak, kullanıcıların özel bir görüşme listesi hazırlama zorunluluğundan kurtarıyor.


    FaceTime'ın Mac desteği için ilk defa mobil cihazlarda görüntülü görüşmesiyi kolaylaştırıyor diyen Steve Jobs sözlerini şöyle sürdürdü; "4 ay içersinde 19 milyon tane FaceTime destekli iPhone 4 ve iPod Touch satışı gerçekleştirdik. Şimdi kullanıcılarımız FaceTime aramalarını milyonlarca Mac kullanıcısıyla birlikte yapabilecekler."


    FaceTime for Mac'in beta versiyonunuhttp://www.apple.com/mac/facetime adresinden yükleyebilecek olan kullanıcıların uygulamayı kullanmaya başlamaları için Apple ID'leriyle giriş yapmaları yeterli.









  • Yükledim fakat aktivasyonda sıkıntı çekiyorum, hesabımla giriş yapamıyorum malesef. Konuyu sistem profilim ile birlikte Apple'a gönderdim. Umarım düzelir hemen. Çok sevinmiştim bu habere.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yusuf

    Yükledim fakat aktivasyonda sıkıntı çekiyorum, hesabımla giriş yapamıyorum malesef. Konuyu sistem profilim ile birlikte Apple'a gönderdim. Umarım düzelir hemen. Çok sevinmiştim bu habere.

    Yüksek ihtimal bunun için de para isteyecekler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Wolf_263


    quote:

    Orijinalden alıntı: yusuf

    Yükledim fakat aktivasyonda sıkıntı çekiyorum, hesabımla giriş yapamıyorum malesef. Konuyu sistem profilim ile birlikte Apple'a gönderdim. Umarım düzelir hemen. Çok sevinmiştim bu habere.

    Yüksek ihtimal bunun için de para isteyecekler.


    Senelerdir macintosh kullanıyorum; bu tip uygulamalar için ücret talep edilmedi hiçbir zaman fakat sistem daha beta* aşamasında. Ondan kaynaklı olabilir sorunlar
  • Ben sunu anlamıyorum apple için soylemiyorum yanlıs anlasılmasın.Ben daha mms bile gondermiyorum ole zırtbırt fotcekip hadi arkadasıma gonderiyim dedigim olmadı hiç.Goruntulu konusma zaten hiç yapmadım yapan arkadaslarda gordum sadece ulkede herkes nasıl bi kampanyaya katılsamda ucuza belese konussam diye yırtınırken bu tarz uygulamalar cıkınca bole butun herkes hemen ovup bole kullanma cılgınlıgına giriyor buna anlam verebilmis degilim.Hayır acaba 3g beles falanda herkes olemi konusuyor mmsler falan havada ucusuyorda benmi bilmiyorum cozemedim.Bu facetime uygulamasındada sadece wireless uzerinden olması bence kısıtlayıcı bir etken olmus umarım diger ioslarda 3g uzerindende kullanabilme olanagı saglarlar.Gerci benim iphone 3g hiç isime yaramıyorda kullananlar nasiplensin bari :)

    SAYGILARLA
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.