Şimdi Ara

[SD] htc HD2 (Leo) için Android 2.2 Froyo Kurulum Rehberi (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.297
Cevap
1
Favori
160.113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Çok iyi bi makale olmuş fakat bunları yapabilecek kapasite yok maalesef bende
  • Ben de kendimden şüphe etmeye başladım .
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 1337

    ineversmoke
    Orjinal rom update ini yaptıktan sonra , cihazında SPL:3.03.0000 ile birlikte , radio rom ununda android e uyumlu olduğu belirtilen radio romlardan biri cihazında mevcut iken
    hafıza kartına atıp çalıştırdığın android rom sorunsuz çalışıyor yani doğru mu?


    Evet dostum, şu an kullanıyorum ve bu konuda yanlız da değilim :)

    quote:

    Orijinalden alıntı: bayugur

    radyo rom 2.15.50.14


    Bendeki radio rom da bu.

    Buna rağmen sorun yaşıyorsanız aklıma gelen ilk şey sd kartınızdaki boş alan?

    Kart kapasiteniz ve androidi attıktan sonra kalan boş alan nedir?

    Bu arada kartı fat 32 formatında biçimlendirdiniz mi?
  • Kart 16 gb. lık. ve yarısı boş
  • quote:

    Orijinalden alıntı: u have to MakeMyFireOut

    Çok iyi bi makale olmuş fakat bunları yapabilecek kapasite yok maalesef bende

    Tesekkurler
    Kesinlikle yapabilirsin, boyle dusunmeyin bence
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bayugur

    Kart 16 gb. lık. ve yarısı boş


    Belki küçük bir detayı atlıyorsunuz.

    Bence sd kartınızı formatlama adımından başlayarak tekrar androidi kurmayı deneyin.

    Benim başımdan(bu güncel rom da değil, custom rom da) geçmiş bir olayı anlatayım, clrcad ve hareti çalıştırdıktan sonra telefon mavi ekranda kalmıştı.

    Bataryayı çıkarıp taktım, kart içinde setup yüzünden oluşmuş dosyaları sildim ve aynı adımları tekrar uyguladım işlem bu sefer başarıyla sonuçlandı.

    Siz de bir deneyin, tekrar sorun yaşarsanız, telefon yazılımınız hakkında ek bazı bilgiler verin üzerine kafa patlatmaya devam edelim.
  • Ben bazı programlarda sıkınıtı yaşıyorum. shazam da mesela normal kuruluyor program, sesi de dinletiyorum ama ondan sonra şarkıyı kimin söylediğini bulmak için bağlanmaya çalıştığında cihaza bağlanılamıyor diye uyarı veriyor htc sync de de bilgisayara kurduktan sonra telefonu bağlayınca tanımıyor aynı şekilde hero da desire da çalışan gps programlarını denedim ndrive igo copilot hicbirinide çalıştırmayı başaramadım. Bilmiyorum bu sorunlar sadece bende mi oluyor ama, desire işletim sistemi kullandığımız için ve telefonun sürümü yada teknik özellikleri uyuşmadığı için programlarda sorun oluyor gibi geldi

    Birde bildiğiniz divx leri altyazı ekleyerek izleyebileceğimiz winmo daki tcpmp gibi bir program bilen varmı benim bulduklarım sadece mp4 çalıştırıyor
  • tekrar sağol şimdi rehberi deneyceğim
    bu arada 1337 eline sağlık çok güzel bir rehber olmuş
    ben androidi istediğim zaman açamıyorum
    hatta artık hiç açılmıyordu bugun wın romu baştam kurdum. sonra sırasıyla işleri yaptım öyle açıldı.. hani 4 denemenin sadece birinde açılıyor.. bu nedendir acaba
  • 1337 Üstad merhaba. Ben bildiğin gibi chukky WM ROM'u ve Androidi senin yardımınla kurmuştum. Kullanmıyorum gerçi ama yine de Chukky ROM'u daha güzel bir WM 6.5 ile değiştirmek istiyorum. Gerekli dosyalara koyduğun Android için geliştirilen ROM'u mu yükleyeyim, hafif çünkü, yoksa bu meşhur ROM'lardan birini mi yükleyeyim, (ENERJİ ROM gibi) acaba? Enerji ROM'u denemek istiyorum. Ama sence Androidle beraber kullanmak çok pil tüketir mi??

    Bir de WM ROM'u nasıl değiştireceğim? HSPL yapmıştım daha ince şimdi gerek yok sanırım. Yardımını bekliyorum. Çok teşekkürler.

    İlk sayfadaki Linklerinde Pocketrar sayfasında sorun var sanırım, açınca riskli yazıyor!!

    Ayrıca Cihazdan PC'ye tether değil de PC'deki interneti cihazda kullanabiliyor muyuz?? WI-FI olmadan USB ile?

    Arkadaşlar bir de söylemeden geçemeyeceğim. Androidde kullandığım uygulamalardan en çok DOLPHIN WEB BROWSER, SlideEIT Klavye ve GOOGLE VOICE uygulamalarını çok beğendim tavsiye ederim.
  • Energy rom u deneyebilirsin, batarya kullanimini gozlemlersin uygunsa sana kullanmaya devam edebilirsin cok sorun cikarmaz. Ana baslikta wm custom rom yukleme isleminin aynisini uygula, hspl yaptiysan sorun yok.
    Pocketrar benim upload ettigim bir dosya, sorun yok.
  • arkadaşlar rehber için hiç google la ugrasmaya gerek yok

    ineversmoke arkdaşım dedigi gibi ilk once win mobile de outlook ta aktarıp daha sonra anroide geçip htc sync ile direk olarak androide aktardım

    ayrıca yeni romu kurduktam sonra hiç bir işlem yapmadan direk android çalıştı
    ne hspl nede radio

    şimdi tek sıkıntı batarya sıkıntısı

    1337 arkadaşın dediği gibi wm ye şifre girmiyorum..
    ayrıca android de wifi bağlıysa gprs ten bağlanmıyor sanıyorum bu özelliği çok ii
  • Selamlar;
    Default mail programı bir süre sonra mail içeriğini göstermemeye başladı.. Header var ama çoğu mailin içeriği (düz txt olanlar dahil) görünmüyordu..
    K-9 client programını kurdum gayet güzel çalışıyor. Default mail cient ile bu sıkıntıyı yaşayan oldumu?
    Teşekkürler..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: efsaneyeniden

    arkadaşlar rehber için hiç google la ugrasmaya gerek yok

    ineversmoke arkdaşım dedigi gibi ilk once win mobile de outlook ta aktarıp daha sonra anroide geçip htc sync ile direk olarak androide aktardım

    ayrıca yeni romu kurduktam sonra hiç bir işlem yapmadan direk android çalıştı
    ne hspl nede radio

    şimdi tek sıkıntı batarya sıkıntısı

    1337 arkadaşın dediği gibi wm ye şifre girmiyorum..
    ayrıca android de wifi bağlıysa gprs ten bağlanmıyor sanıyorum bu özelliği çok ii



    Batarya konusunda bu başlıkta @1337 arkadaşımızın önerdiği setcpu programını kullanabilirsin.

    Benim o programdan yararlanamama sebebin, programa superuser ile yetki vermemem.

    Bunu yaptıktan sonra powersave modunda telefon beklemede iken 1 saatte %1'lik şarj tüketimim oluyor.

    Ayrıca yine @1337 arkadaşımızın önerdiği fast rebout yada task killer(her ikisini de kullandım, işe yarıyorlar) ile de arka planda açıkta kalan uygulamaları sonlandırarak, batarya ömrünü uzatabilirsin.
  • task killer kullanmayın derim arkadaşlar
    android 2.2 (froyo) da task killer sadece bataryanızı yiyormuş. android developer forumlarında bunu kesinlikle böyle söylüyorlar.
    edit: yani aslında gerek olmayan bir işlem olarak geçiyor mantıken ben kavradım fakat anlatamıyorum şu an. bu taskkiller eclair versiyonlarında işe yarıyormuş artık çözüm bulmuşlar froyo ile beraber. ben hot restart yapıyorum androidi komple baştan yüklüyor. birde autokiller memory optimizer var oldukça kullanışlı bir uygulama birde SeePU diye işlemci+ram istatistikleri ve artı bir kaç işlevsel özelliği olan uygulamayı kullanıyorum. bunları tavsiye ederim.

    şu an kullandığım sistemi 1 haftadır deniyorum başarılı diyebilirim.
    öncelikle şu başlıktan Mdeejay eVo Sense v. 2.3 rEVOlution ROM unu indirin. bu versiyonun kernel i hastarin 7.7
    ben bunun yerine son çıkan kerneli denedim daha başarılı buldum. buyrun onuda burdan indirin ve harmanlayın Hastarin r8
    göze hitap ettiği için olsa gerek, darkstones rom dan daha akıcı olmasada ben şu aralar bunu kullanıyorum ve memnunum. yanlız tek eklemem gereken şey bu rom un çalışabilmesi için windows mobile PIN sorgusunun iptali gerekiyor. yani telefonu açtığınızda pin sorgusu olmayacak yoksa android restart atıp duruyor buna dikkat edin.

    sorularınızın bildiğim kadarını yanıtlamaya çalışıyorum fakat bilmediklerimi yanıtlayamıyorum maalesef esenle kalın mutlu kalın efem



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Inalough -- 3 Kasım 2010; 21:51:34 >
  • Selamlar,
    ilginç ama Telefon şarj a takılı iken, (adaptör , USB port üzerinden değil) SD kart unmount oluyor. Tüm zil sesleri saçmalamaya başlıyor..Henüz başka program yada ayarlara etkisini görmedim ama yanı başınızda şarja takılı telefonun çaldığını duymamanız gibi bir durum oluyor. Öneriniz varmı?
  • Kısaca yazayım ve teşekkür edeyim çalışmanız için;
    Uzun zamandır Dutty'nin android yüklenmesine de izin veren dual boot cook romlarından kullanıyorum ve çok memnunun 6,5 tan bir kaç kere android denemiş ama memnun kalmamıştım.
    Sizin android 2.2 Fayroyu android klşasörüne atarak kurdum ve sonuç gerçekten çok çok iyi ve stabil,hatta bunu ilk kurulumdan sonra resette atmayarak gerçekleştirdim ne kadar ilerleyeceğmi kestiremediğim için silebilirim WM ye dönebilirim diye gereken özenide göstermememe rağmen cihaz uçuyor dual boot olarak kalacak ama malesef wm 6.5 kullanacağım nedenine gelince igo,garmin ve işbank uygulaması yok geri kalan her şeyi çözdüm.
    Tekrar teşekkür ederiz ellerinize sağlık bunlarda çözüldüğü zaman kesin olarak bu işletim sisteminden başka şey kullanacağımı düşünmüyorum süper ötesi gerçekten...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ttandoan

    Selamlar,
    ilginç ama Telefon şarj a takılı iken, (adaptör , USB port üzerinden değil) SD kart unmount oluyor. Tüm zil sesleri saçmalamaya başlıyor..Henüz başka program yada ayarlara etkisini görmedim ama yanı başınızda şarja takılı telefonun çaldığını duymamanız gibi bir durum oluyor. Öneriniz varmı?

    gerçekten çok ilginç ttandoan, adaptöre takılıyken olması daha da ilgimi çekti neden acaba...


    quote:

    Orijinalden alıntı: bilgecik

    Kısaca yazayım ve teşekkür edeyim çalışmanız için;
    Uzun zamandır Dutty'nin android yüklenmesine de izin veren dual boot cook romlarından kullanıyorum ve çok memnunun 6,5 tan bir kaç kere android denemiş ama memnun kalmamıştım.
    Sizin android 2.2 Fayroyu android klşasörüne atarak kurdum ve sonuç gerçekten çok çok iyi ve stabil,hatta bunu ilk kurulumdan sonra resette atmayarak gerçekleştirdim ne kadar ilerleyeceğmi kestiremediğim için silebilirim WM ye dönebilirim diye gereken özenide göstermememe rağmen cihaz uçuyor dual boot olarak kalacak ama malesef wm 6.5 kullanacağım nedenine gelince igo,garmin ve işbank uygulaması yok geri kalan her şeyi çözdüm.
    Tekrar teşekkür ederiz ellerinize sağlık bunlarda çözüldüğü zaman kesin olarak bu işletim sisteminden başka şey kullanacağımı düşünmüyorum süper ötesi gerçekten...


    merhaba
    ilk kurulumdan sonra tüm uygulamaların düzenli bir şekilde çalışabilmesi için (sistem dahil) mutlaka restart atılması gerekiyor yanlış bilgi vermeyelim
    siz zaten daha önceden android e geçiş yapmışsınız ama sorunlu bir şekilde çalıştığı için memnun kalmamışsınız sanırım.
    iş bankası ile bir uygulama gördüğümü hatırlıyorum market te ama iscep anahtar olabilir pek bilgim yok şu an kontol edemedim operatörümü t-mobile olarak emüle ettim marketteki uygulamaların hepsini görebilmek için.
    gps e alternatif android uygulamalarda var fakat o konudada birşey diyemeyeceğim sen yine de bir araştır.
    Beşiktaş ımın galibiyeti kaçırdığına üzüldüm ama senin bu mesajında memnun kaldığını belirtmene sevindim
  • Üstad Beşiktaşlı olmana sevindim

    Ara sıra takılmalar haricinde(o da class 2 kart kullanmamdan dolayı sanırım) Androidden memnunum. Marketten özgürce uygulama indirebiliyorum. Yanlız Appbrain'de bazı uygulamalar görünmesine rağmen indirmiyor, bulunamadı yazıyor! Bu nedendir anlayamadım.

    Ayrıca Androidde A-GPS desteği yok mu? google maps-navigasyon programını çalıştıramıyorum.

    Ayrıca setCPU ve Google Maps'ın son 4.6 sürümünü bulamadım markette nerden indirebilirim?

    Bir de Enerji custom rom yüklersem androidle çalışır mı? tşk.
  • 1337 hocam spl 3.03 için android yükleme işlemi henüz çözülmedimi kurtar beni şu WM den lutfeeeeeeeeeeen. :))
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mu_tu

    1337 hocam spl 3.03 için android yükleme işlemi henüz çözülmedimi kurtar beni şu WM den lutfeeeeeeeeeeen. :))


    Bende de spl 3.03 ve ben de kuramıyorum
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.