Shooter RPG türünün en iyi örneklerinden Fallout 3'ün devam oyunu Fallout: New Vegas için yepyeni incelemeler yayınlandı. Fallout: New Vegas'ın inceleme skorları, gerçekten serinin hayranlarını mutlu edecek derecede.
Bugün sabah saatlerinde ilk incelemeleri http://yayınlanan Fallout: New Vegas'ın yeni inceleme skorlarında, Eurogamer'dan 9, CVG'den 8, Resmi Xbox dergisinden ve IGN'den de 9 aldığını görüyoruz.
İşte bugün Amerika çıkışını yapan, bu Cuma ise Avrupa'daki çıkışını gerçekleştirecek olan Fallout: New Vegas'ın yeni inceleme skorları;
PCGamer – 84%
Eurogamer – 9/10
GamePro – 4.5/5
Hooked Gamers – 9/10
RPGfan – 85%
Game Informer – 8.5/10
PlanetXbox360 – 8.8/10
OXM UK – 9/10
Atomic Gamer – 9/10
Avault – 5/5
GamesTM – 9/10
G4 – 4/5
CVG – 8.1/10
IGN UK – 9/10
Gamershell – 7/10
Destructoid – 9/10
Nowgamer – PS3 (8.8/10), 360 (9.3/10)
Escapist – 4/5
fallout 3 ün incelemesini ypmamıştınız lütfen fallout new vegasın video inlemesini ypın
Fallout'a dil uztanlara bir darbe daha kötüliyeceğiniz zaman bir kere daha düşünün
Daha çok oyun incelemesi bekliyoruz sizden :) Bence de artık oyunlara daha fazla vakit ayırmalısınız :) Koca sitede sadece 2 tane oyunun full çözümü var. Diğer sitelerle konuşulup alıntı yapılsa bari yav. Şu havit'e bile 20 dk program yapıyorsunuz yav. Tabi elinize sağlık fakat yani çok değil mi ?
en çok beklediğim oyunlardandı. fallout 3 ün tum ek paketlerini ıynadım ve oyunu 4 kez bitirdim ama sıkılmadım hala :=) çok güzel oyun çoook :D:D
fallout,oblivion,gta..bu oyunlardaki hiçbir sorun gözüme batmıyor bu kadar büyük haritalar,geniş içerik ve modlar sunan her oyun alınmayı hakediyor,"grafikleri kötüymüş" peh,isterse çöp adam olsun