Şimdi Ara

Fallout: New Vegas İyi Gidiyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  
         Shooter RPG türünün en iyi örneklerinden Fallout 3'ün devam oyunu Fallout: New Vegas için yepyeni incelemeler yayınlandı. Fallout: New Vegas'ın inceleme skorları, gerçekten serinin hayranlarını mutlu edecek derecede.

Bugün sabah saatlerinde ilk incelemeleri http://yayınlanan Fallout: New Vegas'ın yeni inceleme skorlarında, Eurogamer'dan 9, CVG'den 8, Resmi Xbox dergisinden ve IGN'den de 9 aldığını görüyoruz.

İşte bugün Amerika çıkışını yapan, bu Cuma ise Avrupa'daki çıkışını gerçekleştirecek olan Fallout: New Vegas'ın yeni inceleme skorları;

• PCGamer – 84%
    • Eurogamer – 9/10
    • GamePro – 4.5/5
    • Hooked Gamers – 9/10
    • RPGfan – 85%
    • Game Informer – 8.5/10
    • PlanetXbox360 – 8.8/10
    • OXM UK – 9/10
    • Atomic Gamer – 9/10
    • Avault – 5/5
    • GamesTM – 9/10
    • G4 – 4/5
    • CVG – 8.1/10
    • IGN UK – 9/10
    • Gamershell – 7/10
    • Destructoid – 9/10
    • Nowgamer – PS3 (8.8/10), 360 (9.3/10)
    • Escapist – 4/5

• fallout 3 ün incelemesini ypmamıştınız lütfen fallout new vegasın video inlemesini ypın
  • Fallout'a dil uztanlara bir darbe daha kötüliyeceğiniz zaman bir kere daha düşünün
  • Daha çok oyun incelemesi bekliyoruz sizden :)
    Bence de artık oyunlara daha fazla vakit ayırmalısınız :)
    Koca sitede sadece 2 tane oyunun full çözümü var.
    Diğer sitelerle konuşulup alıntı yapılsa bari yav.
    Şu havit'e bile 20 dk program yapıyorsunuz yav. Tabi elinize sağlık fakat yani çok değil mi ?
  • en çok beklediğim oyunlardandı. fallout 3 ün tum ek paketlerini ıynadım ve oyunu 4 kez bitirdim ama sıkılmadım hala :=) çok güzel oyun çoook :D:D
  • fallout,oblivion,gta..bu oyunlardaki hiçbir sorun gözüme batmıyor bu kadar büyük haritalar,geniş içerik ve modlar sunan her oyun alınmayı hakediyor,"grafikleri kötüymüş" peh,isterse çöp adam olsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.