Şimdi Ara

XFX çift fana sahip özel tasarımlı Radeon HD 6850 modelini hazırlıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
4.795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj



  • AMD'nin Radeon HD 6800 serisi için hazırlıklarını tamamlayan ve lansman gününü beklemeye koyulan XFX'in, hız aşırtmacılar için çift fan kullanan özel tasarımlı Radeon HD 6850 hazırlığında olduğu belirtiliyor. Radeon HD 5970 4GB Black Edition modelindeki soğutucuyla aynı tasarım anlayışının ürünü olan çift fanlı tasarıma sahip yeni model, Barts Pro GPU'sundan güç alıyor. 256-bit bellek veri yolu desteğine ve 1GB GDDR5 bellek kapasitesine sahip olan ekran kartına 960x paralel işlem birimi eşlik ediyor.


    Saat hızları henüz açıklanmayan ancak standart çalışma frekansları (GPU için 775MHz, bellekler için 4000MHz) yerine fabrika çıkışı hız aşırtılmış olarak gelmesi muhtemel görünen ekran kartı, kaslı görüntüsüyle dikkat çekmeyi başarıyor. Görüntü aktarımı için çift DVI, HDMI ve çift Mini DisplayPort konnektörüne sahip olan ekran kartı, Eyefinity, Crossfire, HD 3D ve UVD 3.0 gibi teknolojilere de destek sunuyor. XFX tarafından 22 Ekim'de yapılacak resmi lansmana paralel olarak satışa sunulması beklenen kartın fiyatı ise henüz bilinmiyor.








  • 6800 serisi XFX le çok serin
  • xfx nvidiadan yediği tokatı erken ötmekle kapatmaya çalışıyor. erken öten horozun başını da Ati kesecek
  • AMD umarım 57xx serisinde yaptığında gibi stok soğutucu dışındaki modellere voltaj verememe gibi bir saçmalık yapmaz. Kartında soğutucusu gigabyte gtx 460oc ile aynı sadece hava tüneli farklı.
  • yan görünüş olarak gigabyte gtx 460ı
    önden görünüş olarak da palit gtx 465'ı andırıyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: No Way Out

    AMD umarım 57xx serisinde yaptığında gibi stok soğutucu dışındaki modellere voltaj verememe gibi bir saçmalık yapmaz. Kartında soğutucusu gigabyte gtx 460oc ile aynı sadece hava tüneli farklı.

    onunla ilgisi yok üretici istediği Voltaj yongasını takıyor
    Örneğin ; Sapphire HD 5770 Vapor-X
  • XFX' in nVidia ile yollarını ayırdıktan sonra, AMD' ye daha fazla kaliteli işler yapacağını düşünüyorum. Tek bir marka için çalışacağından dolayı iyi işler çıkacak ortaya



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Dominic_Toretto_ -- 17 Ekim 2010; 22:37:14 >
  • Xfx sağlam oynuyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: *Furious*

    XFX' in nVidia ile yollarını ayırdıktan sonra, AMD' ye daha fazla kaliteli işler yapacağını düşünüyorum. Tek bir marka için çalışacağından dolayı iyi işler çıkacak ortaya



    katılıyorum 2 yere odaklanmakdansa tek yere odaklanmak daha iyi sonuçlar doğurur
  • quote:

    Orijinalden alıntı: No Way Out

    AMD umarım 57xx serisinde yaptığında gibi stok soğutucu dışındaki modellere voltaj verememe gibi bir saçmalık yapmaz. Kartında soğutucusu gigabyte gtx 460oc ile aynı sadece hava tüneli farklı.
    O voltaj çiplerini ATi üretmiyor, başka firmalardan tedarik ediyorlar. Bu da üretici AMD olmayınca fiyattan tasarrufa gidiliyor. AMD kart almanın da en iyi yolu, ilk çıkan sürümlerden almak...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.