|
afro -> === FUJITSU SIEMENS V2045 15.4 SONOMA 1.73 XP PRO === (11 Ekim 2005; 21:52:46)
|
FUJITSU SIEMENS V2045 15.4 SONOMA 1.73 XP PRO bugüne kadar bu ürünle ilgili yazılan önemli mesajlar: OEM Windows kurmak isteyenler için, quote:
Orjinalden alıntı: eyupbiraker Windows'u OEM kurmak isteyen arkadaşlara BIOSA (acılışta F2 ile)girip ADVACED altında AHCI Configuntion'nu Disable yaparsanız OEM kuruluşta SATA diski görüyor. Adı Üstünde. Klavye Sorununu Ortadan Kaldıran Bios Update'i, quote:
Orjinalden alıntı: emrahyaz FS 2040/45 MADDE MADDE KLAVYE UPDATE - IHTIYACI OLANLARA ! ! ! Bu iki modelden birine sahip olan herkeste klavye problemi var ama bu sorun basitce giderilebiliyor, bunun icin yapilmasi gereken seyleri siralarsak 1)http://www.fujitsu-siemens.com/Support/downloads.html adresine girerek amilo pro 2040 ve 2045 icin 15 eylül de yayinlanan bios güncellemesini indirin. 2)Yüklediginiz dosyayi winzip yada winrar ile acin ve de c sürücüsü icinde yeni yaratacaginiz bi klasörün icine kopyalayin. 3)Nero'yu calistirin ve baslangic cd'si yapmak istiyorum secenegini isaretleyin, daha sonraki adimda (nero veri yükleyin diye bi yazi yazacak) c icine yükledigimiz bios güncelleme dosyalarini (toplam 5 adet) buraya ekleyin, adimlari izleyin ve de kolayca baslangic cdsini olusturun. 4)Bilgisayarinizi yeniden baslatin ve siyah ekrani görür görmez f12 ye basin sürekli (basili tutmayin, sürekli basin) baslangic sürücüsü secmeniz istendiginde, nec dvdwriteri secin (nero ile yaptigimiz baslangic cd si, dvd writer icinde olmali). Bilgisayar dos ortaminda baslayacak... 5)Bilgisayarinizin sarjinin full oldugunu ve de adaptörünün de prize takili olduguna emin olun. 6)Burda yüklemeler bittiginde, d: komutu ile (standart olarak dvd writer bu harftir) dvd writeri secin, dvd writer secildiginde kbc yazin ve enter a basin. Makine otomatik olarak biosu flashlamaya baslayacak, siz hicbirseye dokunmayacaksiniz, bu islem otomatik olarak devam edip sona ericek. 7)Bios flash sona erdiginde makine kendi kendini kapatacak, bu nedenle herhangi bir panige kapilmayin. 8)Bilgisayari acma tusundan tekrar acin ve de klavyenizi sorunsuz olarak kullanmanin keyfini sürün... Not: Bu işlem teknik servis tarafindan yapilmasi gerekli olan bir işlemdir ve de orta/üst seviyede bilgisayar kullanim bilgisi gerektirir. Bios Flashin yanlis yapilmasindan dolayi olusabilecek olan problemler tamamen kullanicinin kendi sorumlulugundadir. BIOS UPDATE KLAVYE PROBLEMİNİ ÇÖZMEKTEDİR, BEN UYGULADİM VE %100 OLUMLU SONUÇ ALDIM - BİLGİLERİNİZE... Genel Yorum, quote:
Orjinalden alıntı: osmanaga Şöle bir kurcaladım 1 saat kadar, kasa kısmında ısınma adına en ufak bir şey yok,elinizi koyarak hdd nerde anlamak zor:), yalnız lcd nin alt kısmında tam fijutsi-siemens yazan yer çok fazla ısınıyor. Birde 1 hafta kadar öğretmen toshibası kullandım, bununla kıyasladığım zaman FS nin fan çok daha sık devreye giriyor ve daha uzun süre çalışmaya dewam ediyor. Kasanın hiç ısınmamasının nedeni budur belkide, bilemicem. Belkide fanın bu kadar çok sık devreye girmesi ve uzun süre çalışması bana has bi şeydir yada normaldir bilemicem ama ses kesinlikle rahatsız edici değil. arkadaşlar, eksikleri söyleyin tamamlayayım... hepinizin yorumlarını bekliyorum...
|
|
|
|