Şimdi Ara

Nokia E63 & C3 Hangisi.? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
0
Favori
29.989
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bende şu anda 2si arasında kaldım çok kararsızım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: MwaM

C3 aldım bende .

ilk olaraksize şunu söliyim . internete girmek bu telde çok zevkli. özellikle youtube a otomatik olarak giriyor. dns ayarlarına gerek yok. faceyede kendi tarayıcısıyla bile çok hızlı bir şekilde bağlanabiliyorki içinde opera minide geliyor. AYRICA EN BÜYÜK ÖZELLİĞİNDEN BİRİSİDE YOUTUBE VE FACE VİDEOLARINI KENDİ TARAYICISINDAKİ FLASH 3.0 DAN DOLAYI AÇABİLİYOR OLMASIDIR :))

çekim kalitesi gerçekten çok iyi 1 çubuk çekse bile genede hızınızdan bir kayıp yaşamıyorsunuz . (e63 te çekim gücün azaldımı nette takılmalar yaşaıosun bizzat 1 hafta boyunca test ettim)

eğer gerçekten mesajlaşmayı seviyorsanız c3 sizin için idealdir. mesajlarınızı görüntülenmesini iphone stili şeklinde mesajların içinde bulununan oturumlar sekmesinden yaparsınız bi her kişi için ayrı oturum açıldığını ve oturumların için mesajların saate göre bir gelen bir gecen mesaj diye sıralandığını göreceksiniz. buda neyazdıgınızı unutma derdınızden kurtarıyor sizi :) oturumlar uygulamasıyla sadece c3 e özgü facebook sayfa düzeni şarjı gayet uzun gitmesi 4 güne kadar dayanıyor en ağır kullanımda.

O youtube videolarına e63 kendi tarayıcısıyla yine girebiliyorsun. flash 3.0 e63 de de var.

c3 kullanırsın hoşuna gider ama yükleyeceğiniz program 3-5 tane ile sınırlıdır. Programa ihtiyacınız mutlak olacaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Burn in Hell

quote:

C3 aldım bende .

ilk olaraksize şunu söliyim . internete girmek bu telde çok zevkli. özellikle youtube a otomatik olarak giriyor. dns ayarlarına gerek yok. faceyede kendi tarayıcısıyla bile çok hızlı bir şekilde bağlanabiliyorki içinde opera minide geliyor. AYRICA EN BÜYÜK ÖZELLİĞİNDEN BİRİSİDE YOUTUBE VE FACE VİDEOLARINI KENDİ TARAYICISINDAKİ FLASH 3.0 DAN DOLAYI AÇABİLİYOR OLMASIDIR :))

çekim kalitesi gerçekten çok iyi 1 çubuk çekse bile genede hızınızdan bir kayıp yaşamıyorsunuz . (e63 te çekim gücün azaldımı nette takılmalar yaşaıosun bizzat 1 hafta boyunca test ettim)

eğer gerçekten mesajlaşmayı seviyorsanız c3 sizin için idealdir. mesajlarınızı görüntülenmesini iphone stili şeklinde mesajların içinde bulununan oturumlar sekmesinden yaparsınız bi her kişi için ayrı oturum açıldığını ve oturumların için mesajların saate göre bir gelen bir gecen mesaj diye sıralandığını göreceksiniz. buda neyazdıgınızı unutma derdınızden kurtarıyor sizi :) oturumlar uygulamasıyla sadece c3 e özgü facebook sayfa düzeni şarjı gayet uzun gitmesi 4 güne kadar dayanıyor en ağır kullanımda.

O youtube videolarına e63 kendi tarayıcısıyla yine girebiliyorsun. flash 3.0 e63 de de var.

c3 kullanırsın hoşuna gider ama yükleyeceğiniz program 3-5 tane ile sınırlıdır. Programa ihtiyacınız mutlak olacaktır.

Bu özellik e63'tede var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: chatixx

quote:

Orijinalden alıntı: Burn in Hell

quote:

C3 aldım bende .

Bu özellik e63'tede var mı?

tabikide. Kendi tarayicisiyla youtube girersin

• Yok ya şu mesaj olayını kast etmiştim ben.. Yanlış anladın sanırım..
  • quote:

Yok ya şu mesaj olayını kast etmiştim ben.. Yanlış anladın sanırım..

msj olayi? Youtube mesajima alinti yapmissinda.
  • Şu kısmı soruyorum..
    quote:

eğer gerçekten mesajlaşmayı seviyorsanız c3 sizin için idealdir. mesajlarınızı görüntülenmesini iphone stili şeklinde mesajların içinde bulununan oturumlar sekmesinden yaparsınız bi her kişi için ayrı oturum açıldığını ve oturumların için mesajların saate göre bir gelen bir gecen mesaj diye sıralandığını göreceksiniz. buda neyazdıgınızı unutma derdınızden kurtarıyor sizi :)
  • 3g ile işim yok diyorsanız ve uygulama çok aramam diyorsanız c3 ideal. ki içinde bir çok uygulama ve kolaylıkla geliyor. biraz uğraşınca uygulama da bulunuyor. kullanımı da çok kolay ve gayette hızlı. tek sorunu menü ikonları da yazıları da çok büyük ve büyüklük seçenekleri arasında 1)Normal 2)Büyük var nedense küçük yok bende 3g li bir telefon var 1 yıldır ve henüz 3g kullanmadım hatta o seçenek kapalı bile duruyor sonuçta ihtiyaç olmuyor her yerde wifi var...
  • merhaba, e63 kullanmadım ama e71 ve c3 kullanan bir tüketici olarak

c3'ten biraz bahsedeyim

şarjından başlayalım, öncelikle bataryası çok iyi en ağır yüklenmelerde bile 4 gün gidebiliyor 2, 3 saat müzik 30 40 resim çekme 4 5 dk video kaydı günlük 2,3 saat internet vs

müzik, kesinlikle e71 den daha kaliteli sesi var az önce n95 8gb ile karşılaştırdım dış hoparlörde n95 1 veya 2 kademe daha yüksek ses veriyor ama kulaklıkta c3 çok çok daha iyi kaliteli tertemiz berrak bir ses veriyor

video ve kamera, kamerası malum 2 mp aslında lensi büyük ama çok iyi çekim beklemeyin yeterli ışıkta temiz noise oranı düşük resimler çekebiliyor ama kapalı ortamlarda çok kötü nitekim video kaydıda öyle ve bu cihaz video oynatırken özellikle .mp4 uzantılı videolarda zorlanıyor biraz.

Bağlantılar, E-Posta vs. Kablosuz ağdan başlayalım WLan süper n79 sahipleri iyi bilirler n79'da wlan çok iyiydi c3 te te öylesine notebook'umun 1 ağ gördüğü yerde c3 2 ve üstü sinyalleri yakalayabiliyor.. gerçekten Wlan müthiş çekiyor tarayıcısı yetersiz diyebilirim ama ek olarak opera mini sistem dahilinde geliyor
    buna ek olarak facebook, twitter, hi5, myspace, reuters vb. widget'lar entegreli olarak geliyor.
    ek olarak e-posta menüsü var ovi mail, gmail, yahoo mail, hotmail ve live mail entegre olarak geliyor size kalan kullanıcı isminizi ve sifrenizi yazip maillerini kontrol etmek

diğer uygulamaları her yerde bulabilirsiniz, simbyan'ın elbette işletim sistemi olarak üstünlükleri var ama abartildiği kadar değil rehber uygulaması neredeyse bire bir kopya hatta c3 te daha gelişmiş diyebilirim
    işletim sistemi olarak karşılaştırdığımızda

ikiside simbyan birisi s60 diğeri s40 bilmeyenler için c3'ün os versiyonu simbyan s40 6th'dir
    hız olarak s60'dan çok daha hızlı ama s60 kadar uygulama desteği yok ve gelişmiş değil

elimden geldiğince yardımcı olmaya çalıştım yalnız hangisini alırsanız alın pişman olmayacağınızı unutmayın

edit: ek olarak ekranından bahsedeyim ekranı ışıl ışıl n95 8gb e71 ve n97 ile karşılaştırdım inanın bunlar hikaye kalıyor c3'ün yanında ben çok başarılı buldum c3'ün ekranını çok berrak ve net

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sh1N0 -- 10 Ocak 2011; 20:03:09 >

• e63 yeni güncellemelerle sorunsuz bir hal almış bulunmakta .. eğer ikisi arasında kalanlar varsa e63 alabilirler
  • quote:

Şu kısmı soruyorum..
    quote:

eğer gerçekten mesajlaşmayı seviyorsanız c3 sizin için idealdir. mesajlarınızı görüntülenmesini iphone stili şeklinde mesajların içinde bulununan oturumlar sekmesinden yaparsınız bi her kişi için ayrı oturum açıldığını ve oturumların için mesajların saate göre bir gelen bir gecen mesaj diye sıralandığını göreceksiniz. buda neyazdıgınızı unutma derdınızden kurtarıyor sizi :)

e63te mesajlarda önce mesaj atanın ismi,mesajın konusu, mesajın geldiği tarih eğer aynı gün gelen mesaj varsa sadece saat gösteriliyor.Ayrtıca navi tuşuyla (sağ)basarak şablonlar,gelen kutusu,taslaklar,gönderilen kutusu,mailler kutularına ulaşabiliyorsunuz.Yani mesaj olayı her ikisinde de kullanışlı

• Eşime doğum günü hediyesi bir telefon alacaktım. Klavyeli istiyordu ve çok fazla telefonu kurcalayan biri değildir.

E63 deneyemedim ancak elime alıp baktım şöyle bir. C3 ü aldık sonra elimize inceledik bir baktık. Eşim altın-beyaz C3 te takıldı kaldı. Önce symbian değil filan diye kafamda soru işareti oldu ancak ben kullanmayacağım için sesimi çıkarmadım.

Şimdi gayet memnunum çok fazla özellik aramayan sadece mesajlaşan arada bir facebook/twitter a girip bakanlar için ebnce müthiş kolay kullanımlı hızlı pül ömrü yüksek ve görüntüsü de şık bir telefon. E63 ün symbian'ı maalesef artık yaşlanmış gibi görünüyor. Belki çok fazla 5800 kurcaladığımdandır bilmiyorum ama C3'ün Java sistemi fazla özellik aramayan falza program yüklemeyenlerin işini çok daha iyi görür.

Ayrıca kasa kalitesine laf edenler bence çok haksızlık ediyorlar diye düşünüyorum. E63 ile arasında kalite farkı görmedim.

• Hocam düsünmeye gerek yok kesinlikle e63 düsünmeye gerek yok
  • Düşünmeye gerek var. Para veriyoruz bedavaya almıyoruz değil mi?

E63 eski symbian olduğundan Java kadar hızlı ve akıcı değil.
    E63 artık üretilen bi telefon değil eski seri. Güncellemeleri yavaşlayacak ve bitecektir.
    E63 görüntüsü bence tasarım olarak da eski. Tamamen zevk meselesi tabi.
    Sürekli bir yığın uygulama yüklemiyeceksen Symbian a gerek yok Java'da da ünlü uygulamarın hepsi var Ebuddy gibi.

Symbian symbian diye sürekli söyleniyor. Yeterince tecrübeli ve kendi 5800 CFW mi sıfırdan modifiye etmiş biri olarak yeterince bilgim olduğunu düşünerek şunu yazmak istiyorum. C3'deki Java OS sistemi o kadar iyi ki sanki symbian v60 kullanır gibisiniz. İhtiyaç olan herşey mevcut. Ve çok hızlı çalışıyor yavaşlama tekleme takılma gibi bişeye rastlamıyorsunuz. E63 için aynı şeyi söyleyemiyeceğim.

Facebook Twitter direk hazır geliyor. MSN'i ise ebuddy ile hallediyorsunuz.

Eşe, nişanlıya, çok fazla kurcalamayan kullanıcılara birebir C3.

Kısaca:

Loş ışıkta fotoğraf çekmiyorsanız.
    Görüntülü konuşma yapmayacaksanız.
    Bir sürü uygulamayla telefon doldurmayacaksanız.

C3 gayet de tercih sebebidir.

• tespıtlerın cok dogru
    quote:

Orijinalden alıntı: aresmar

Düşünmeye gerek var. Para veriyoruz bedavaya almıyoruz değil mi?

E63 eski symbian olduğundan Java kadar hızlı ve akıcı değil.
    E63 artık üretilen bi telefon değil eski seri. Güncellemeleri yavaşlayacak ve bitecektir.
    E63 görüntüsü bence tasarım olarak da eski. Tamamen zevk meselesi tabi.
    Sürekli bir yığın uygulama yüklemiyeceksen Symbian a gerek yok Java'da da ünlü uygulamarın hepsi var Ebuddy gibi.

Symbian symbian diye sürekli söyleniyor. Yeterince tecrübeli ve kendi 5800 CFW mi sıfırdan modifiye etmiş biri olarak yeterince bilgim olduğunu düşünerek şunu yazmak istiyorum. C3'deki Java OS sistemi o kadar iyi ki sanki symbian v60 kullanır gibisiniz. İhtiyaç olan herşey mevcut. Ve çok hızlı çalışıyor yavaşlama tekleme takılma gibi bişeye rastlamıyorsunuz. E63 için aynı şeyi söyleyemiyeceğim.

Facebook Twitter direk hazır geliyor. MSN'i ise ebuddy ile hallediyorsunuz.

Eşe, nişanlıya, çok fazla kurcalamayan kullanıcılara birebir C3.

Kısaca:

Loş ışıkta fotoğraf çekmiyorsanız.
    Görüntülü konuşma yapmayacaksanız.
    Bir sürü uygulamayla telefon doldurmayacaksanız.

C3 gayet de tercih sebebidir.

• E63 kullanıyorum , adamlar 3g desteği koymuşlar görüntülü konuşurken sadece 1 kamera olduğu için ya kameraya bakacaz karşı tarafı göremeyecez, ya ekrana bakacaz karşı taraf bizi göremeyecek. Koymasalardı daha iyiydi. Rezil ermişler görüntülü konuşmayı...
  • C3-00
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.