Şimdi Ara

Mortal Kombat'ın Yeni Sitesi Açıldı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  •  
         Bildiğiniz gibi  Ed Boon ve yeni stüdyosu NetherRealm Studios dövüş oyunları arasında çok özel bir yere sahip olan Mortal Kombat'ı yeniden oyun dünyasının en iyileri arasına döndürmek için çabalıyorlar.
     
          Yeni Mortal Kombat oyununda 2D oynanış mekanizması ve 3D grafiklerle karşımıza çıkan serinin yaratıcısı Ed Boon, bize şimdiye kadarki en iyi Fatality'leri sunma amacında. Mortal Kombat hayranları da şimdiye kadar yayınlanan videolardan çok memnunlar.
     
          Seriye yeni bir heyecan getireceğini düşündüğümüz Mortal Kombat'ın yeni web sitesi olan http://www.themortalkombat.com" data-href=" " data-href="http://www.themortalkombat.com">">http://www.themortalkombat.com"> http://www.themortalkombat.com" data-href=" http://www.themortalkombat.com" data-href="http://www.themortalkombat.com">http://www.themortalkombat.com">http://www.themortalkombat.com">http://www.themortalkombat.com da yayına girdi. Sitede karakter tanıtımları, trailer'lar ve geri sayım sayacı bulunuyor. Ayrıca http://www.facebook.com/mortalkombat adresinden de oyunla ilgili yenilikleri takip edebilirsiniz.
      







  • SF gibi keşke buda PC için çıksa.N'apalım artık arkadaşın konsolda Fatality yaparız bizde...
  • Pc ye çıkcak diye biliyorum be nzaten öyle duydum yalan olmasın aydınlatabilirmisiniz bu konuda ben çıkcak biliyorum çunku pc ye..
  • Çıkmayacak...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.