Şimdi Ara

SAMSUNG 32' LCD TV HDMI to DVI bağlantı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşalr birkaç konuda okudum bazı arkadaşalr LCD TV lerini gtx 460 a bağlarken sorun yaşıyorlar.. sizden tavsiyem bağlarken HDMI to DVI kablo kullanın zaten hiçbir kalite kaybu olmuyor görüntüde hem daha sağlıklı olur. ilk kez bağlayınca LCD TV yi second monitör olarak algılaycaktır ve sadece arka plan görüntüsünü verecektir sizde windowsun control panelindne bağladıpınız TV yi main screen konumua alın ve esas ekran olarak taktığınız TV yi kullanın... bir başka problem ise sesin TV üzerindne verilmesi (DVI ın sesi nasıl ilettiğini anlayamdım bir türlü ) sound control panelden default ayar olarak ses kartınızı seçin (TVyi takınca otomatik olarak defaulta TV geçiyor) evet sorunu olanlara elimden geldiğince yardım edeceğim...

• teşekkürler bilgi için fakat dvı dan bağlayınca ses nasıl iletiliyor ?

''Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler, mensuplar memleketi olamaz. En doğru ve en gerçek tarikat, uygarlık tarikatıdır.''

♥♥♥ DH KARDEŞLİK TOPLULUĞU ♥♥♥
  • 22" mönitörüm yerine 32" lcd tv düsünüyorum (full hd) internet oyun ve filmler nasıl oluyor acaba ? Göz yorması veyahut baska bir sorun yapıyor mu ?

Orijinalden alıntı: Ruhsuz__

22" mönitörüm yerine 32" lcd tv düsünüyorum (full hd) internet oyun ve filmler nasıl oluyor acaba ? Göz yorması veyahut baska bir sorun yapıyor mu ?

uzaklığı iyi ayarlarsanız sorun olmaz bide net kullanımında parlaklığı düşürün
    sonuçta önünüzde 81,2 cm ekran var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hapocod -- 16 Ekim 2010; 22:51:06 >

''Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler, mensuplar memleketi olamaz. En doğru ve en gerçek tarikat, uygarlık tarikatıdır.''

• Yaklaşık 1 yıldır 32'' tv kullanıyorum pc için oyun,film,oyun vs. gayet memnunum. Ama tabi kişiden kişiye göre değişir, ben gayet rahatım.

DVI dan ses olayı garipmiş cidden...!!!

Orijinalden alıntı: hapocod

quote:

22" mönitörüm yerine 32" lcd tv düsünüyorum (full hd) internet oyun ve filmler nasıl oluyor acaba ? Göz yorması veyahut baska bir sorun yapıyor mu ?

Su an kulandıgım mönitörle aramda 80-90cm mesafe var. Genelde düsük parlaklıkla kullanırım mönitörleri. Zaten daha almadım almayı düsünüyorum

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hapocod

quote:

Su an kulandıgım mönitörle aramda 80-90cm mesafe var. Genelde düsük parlaklıkla kullanırım mönitörleri. Zaten daha almadım almayı düsünüyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asus Monitör Dvi ve Vga No Signal
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • evet DVI da ses iletiyor HDMI gibi ama kaliteli değil sanırım sesi. görüntüde bildiğniz üzere hiçbir fark yok. 32" tv ile kullancaksanız (sürekli) tavsiyem uzaklığı artırın çünkü göz yorulması kaçınılmaz bişey. parlaklğı falan düşürmeyin bırakın herşey en yükske kalitede kalsın
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.