Şimdi Ara

park eTmiş araba ya çarptım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bugün saat 13:30 gibi altunizade g*ld bilgisayarın arka tarafında aracımla ilerliyom ve telefonumla konuşuyorum cıyyyyyyyyykk die bi ses duydum bi baktım sağıma park etmiş bir 2007 model Alfa 147 den başkası değil bayya bi çzimişim dikizlerden baktım kimse yok gibi fırladım hemen.
    yalnız kulağım cınlıyo nedense

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sssihirbazzz -- 15 Ekim 2010; 19:17:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sssihirbazzz

su kaçmıştır
  • Son zamanlar forum yöneticilerin olmadık mesajlarıma verdikleri uyarılara ve uzaklaştırmalar tepki olarak forumu bırakma kararı aldım. Yöneticilerden bi tanesiyle konuşup üyeliğimin tamamen silinmesi istedim yani yazdığım tüm msjlarla birlikte fakat bunun mümkün olmadığını söylediler. Ben de foruma veda ederken arkadamda bir iz bırakmak istedim. Konu dışına yazdığım son 1000msjı (kilitlenen konulardakiler hariç) editleyerek bu msjı koyuyorum.

Beni unutmamanız dileğiyle
    Akosev (Number47)

Bu giflerde bulunan kişilerin tamamı ünlüdür

Bunlar da size veda ederken son hediyem olsum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Number47 -- 23 Aralık 2010; 20:45:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sssihirbazzz

bugün saat 13:30 gibi altunizade g*ld bilgisayarın arka tarafında aracımla ilerliyom ve telefonumla konuşuyorum cıyyyyyyyyykk die bi ses duydum bi baktım sağıma park etmiş bir 2007 model Alfa 147 den başkası değil bayya bi çzimişim dikizlerden baktım kimse yok gibi fırladım hemen.

Zekan yaşını belli etme.Çok ezilirsin
  • ok
  • cool story,bro
  • hep bunu yapmak istemişimdir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Güllerin içinden canım, koşarak koşarak gel bana gel
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.