Şimdi Ara

shell smart cardla ilgili?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar geçen gün migrosun önünde üzerinde shell tişörtlü bir satış elemanı smart cardınızı money özellikli kartla değiştiriyorsunuz ve 100 liralık alımda 5 tl yakıt kazanıyorsunuz dedi.smart kart numaramı ve telefon numaramı aldı.kaydınızı yaptım dedi.shelle gittiğimde böyle bir şeyi ilk kez duyduklarını söylediler.müşteri hizmetleri de geveleyip durdu.siz ne dersiniz?duydunuzmu böyle bir kampanya?

• Bende kartımı shelldeki böyle bir vatandaştan değiştirmiştim. Bana üzerinde money logolu yeni kartlarından verdiler.
  • Money özellikle değişim var tv'lerde reklamı çok dönüyorda fakat 5 tl yakıt olayını bende duymadım..bu arada keşke kartınızı vermeseydiniz..Bende ogs özellikli smart kartla değiştim allahtan istansyon görevlisi abi sende kalsın dedi kart..eski kartım iptal edildiği halde yeni karttan çektiğim puanlarımı eski kartıma yüklüyolar hala..o kadar aradım ettim m. hzmetlerini hala aynı

Ford Focus TDCİ/11
  • kartı vermedim.yeni kartımı istasyondan aldım ama görevli kartı 1 hafta saklamamı söyledi.buraya gel kontrol edelim bilgilerin güncellenmiş mi diye bakalım ondan sonra atarsın dedi.
  • sen atma hocam kartını sakla...kartın arkasında müş hizmetleri var orayı ara puanlarını transfer ettir yeni karta ama atma eski kartı sakla..ben öle yaptım ama dediğim gibi eski karta yüklüorlar hala

Ford Focus TDCİ/11
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rakipsiz Fırtına

arkadaşlar geçen gün migrosun önünde üzerinde shell tişörtlü bir satış elemanı smart cardınızı money özellikli kartla değiştiriyorsunuz ve 100 liralık alımda 5 tl yakıt kazanıyorsunuz dedi.smart kart numaramı ve telefon numaramı aldı.kaydınızı yaptım dedi.shelle gittiğimde böyle bir şeyi ilk kez duyduklarını söylediler.müşteri hizmetleri de geveleyip durdu.siz ne dersiniz?duydunuzmu böyle bir kampanya?

Ben de duymadım. Fazladan smartpuan vardı o da bitti.

Şimdi cif kampanyası var ama moneyle ilgisi yok

Orijinalden alıntı: Rakipsiz Fırtına

arkadaşlar bugün başka bir istasyona tekrar sordum bu olayı ve ekim ayı içerisinde alınan 100tl lik yakıt için kartımıza 5tl lik puan yüklenecekmiş.yani kampanya doğru.bilginize..

Dolduralim o zaman depoyu

dün shell den smart kart aldım. kart money club özellikli. üzerinde kgs falan yazmıyor.. bu kartı nakit kgs kart olarak kullanabilecek miyim ?

yoksa shell ayrı bir kart mı veriyor ? google da baktığmda shell smart kartların üzerinde hem halkbank hem kgs yazmakta, bendeki karta ise böyle bir şey yok kafam karıştı.

cevaplayanlara teşekkürler.
  • Hayır kgs kartının üzerinde zaten hem kgs hemde bankanın adı yazılı o kart başka sizdeki kgs değil.Onun için bir para ödedim ama 2 tl sanırım sonra istediğiniz kadar karta yükleme yaptırıyorsunuz bende shellin iki kartı var şuan birisi kgs öbürü bahsi geçen kart

Ford Focus TDCİ/11
  • anladım dostum teşekkür ederim yanıtın için..
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.