Şimdi Ara

saltysardine dış giyimde %60 indirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
0
Favori
6.198
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

saltysardine.com sitesinde goretex benzeri özellikteki montlar %60 indirimde 250,00-TL'den 100,00-TL'ye düşmüş. ürünlerin kalitesi hakkında bilginiz var mı? alınır mı?

• link verseydin keşke
  • Yağmurluk için 100TL bile çok bence, özelliklede bilinmeyen bi marka için.
  • arkadaşlar marka hakkında biraz araştırma yapmanızı öneririm..bu firma türkiyede tekstil kimyasalları konusunda çok ii bir firma ve ürünleri harika....kir tutmayan,su geçirmez vs vs bir çok özelliğe sahip tekstil ürünlerini bulabiliyorsunuz bu firmada...
  • Saltysardine.com ciddi indirim yapmis. Giyim ihtiyaci olanlar baksin derim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kargo 10 tl miş... yok daha neler...
  • ÖDEME EKRANINDA WORLD VE BANKASYA İÇİN %20 DAHA AZ MİKTAR ÇIKMAKTA...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • %20 değilde yaklaşık %18 kadar yani KDV kadar indirim yapılıyor. Yapikredi ve Bankasya için.
  • allah allah bu neymiş ki
  • Telefon sürekli meşgul, mail de attım cevap henüz gelmedi(4 saat oldu).
    50Tl'ye blazer ceket uçuk fiyat.
    Diğer ürünler çok iddialı özellikleri var aslında denemek isterim.
  • DIŞ GİYİM mi?
  • özelliklerine göre fiyatlar çok makul de, de bakalım ne göndericekler, gönderecekler mi?
    firma bilinen eski bir firma ama ulaşılamıyor müşteri hizmetlerine...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mekpro -- 25 Mayıs 2012; 12:11:00 >
  • ben fiyatların uygunluğu nedeni ile sipariş verdim. bir de diğer arkadaşların söylediği gibi müşteri hizmetleri devamlı meşgul. ben de bunun üzerine şirket merkezini aradım. oradaki kişiler ile görüştüm. gayet net cevaplar verdiler. bakalım siparişler gelince bilgilendirme yaparım. ama fiyatlar gerçekten çok makul duruyor. ben de cazibesine kapıldım sanırım

bu arada world carda bayağı bir indirim yapıyorlar. keşke sitede belirtseler. belki daha cazip olur insanlar için.
  • bir de %10 worldpuan verseler süper olur...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mugelondon

ben fiyatların uygunluğu nedeni ile sipariş verdim. bir de diğer arkadaşların söylediği gibi müşteri hizmetleri devamlı meşgul. ben de bunun üzerine şirket merkezini aradım. oradaki kişiler ile görüştüm. gayet net cevaplar verdiler. bakalım siparişler gelince bilgilendirme yaparım. ama fiyatlar gerçekten çok makul duruyor. ben de cazibesine kapıldım sanırım

bu arada world carda bayağı bir indirim yapıyorlar. keşke sitede belirtseler. belki daha cazip olur insanlar için.

Genel merkez telefonu nedir?
    Ya da orada fabrika satıi mağazası falan var mı gidip uğrama niyetim var?
  • taksit secenekleri yok degilmi tek cekim yalnızca birde kargoya takıldım 10 tl kargomu olur ya dotu boklu yagmurlugaa

şimdi farkettim yalnızca asyakarta 5 taksit digerleri tek cekim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi herhangi1i -- 24 Mayıs 2012; 14:11:31 >
  • Nasıl aldınız siz benden vergi numarası istiyor

Neyse vergi numarasını salladım , ödeme ekranına geçebildim.

Blazer Ceket 50 TL
    takım elbise 100 TL
    KArgo 10 TL
    World kart ile ödeme 132 TL

İnşallah , Dolandırıcı , Ürünü göndermeme sadece reklam içerikli yalandan satış olayı yoktur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KURSAD. -- 24 Mayıs 2012; 14:18:00 >
  • bir gariplik var sitede az once mng kargo secenegi varken şimdi ise aras kargo secenegi cıktı odeme ekranında ise asya ve world gitii bonus ve maximum geldi bir gariplikler oluyor sitede o yuzden alış işini askıya alduım bir sureligine
  • ben dün gece sipariş verdim fakat hala ödeme onaylanmadı diyor bi sorun var ama umarım kendilerinide bizide rezil etmezler
    iletişim kurabilenler nernden nasıl kurduklarını paylaşırlarsa bizde yararlanırız
  • ben siparişi vermeden önce mesafeli satış sözleşmesinde yazan telefonu aradım. oradan da levent bey diye bir kişiye bağladılar beni. ben de kendisiyle görüştüm. yaklaşımı gayet olumluydu. açıkçası kandırmaca olacağını zannetmiyorum. belki gönderimler biraz gecikebilir. bu arada bunları yazıyorum diye kimse beni firmayla bağlantılı falan da zannetmesin. ben de sizler gibi müşteriyim sadece.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.