Şimdi Ara

Frisby FS-5011OC ...optık ve coax lı..tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
3.231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Selam..lg dvd playerımı,wd livemi ve teledünyayı bu sisteme bağlamak istiyorum.hem aux,hem optık hemde coax girişi var.İnceleyip fikrinizi almak istiyorum.Doby digital,dts ve dolby digital prologıc ıı çözermi?Teşekkürler..

    kendi sitesi..

    http://www.pratikev.com/fractalv33/p...=2833028#resim


    bu da sistemin arkadan görünüşü.Altta küçük fotoda optık ve coax görünüyor

    http://www.frisby.com.tr/Scripts/pro...?idproduct=356



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brave34 -- 14 Ekim 2010; 13:56:36 >







  • bende bu sisteme bakıyorum ama kullanan yok galiba?
  • Dark mini mania ile optic bağlantı yapıldığı taktirde başka bir çevre birimi ya da programa ihtiyaç duyulmadan DTS 5.1 sesi alabilir miyim diye sordum tedarikçi firmaya..

    Yanıt aşşadadır...

    ''Bahsedilen medya oynatıcı ile bu ses sistemi kullanılabilir.Herhangi bir yardımcı program yada çevrebirimi kullanmasına gerek yoktur.

    Bu arada medya oynatıcı ile kullanacağı video veya müzik cdlerindeki ses formatının da DTS olması gerekmektedir.''
  • Ne tadarikçi firmanın sitesinde nede ürünü satan diğer sanal mağazaların ilgili sayfalarında, bu ses sisteminin DTS yi veya Dolby Digitali çözdüğü yazmıyor. Atlanacak bir ayrıntı değil doğrusu.

    Yurt dışı sitelerede baktım. Bir çoğunda, 5.1 bağlantıya uyumlu anlamında DTS, AC3 ready diye yazıyor.
  • Bendede Dark Mini Mania Var Z5500 E alternatif dijital bi ses sistemi arıyorum bu markaya güvenemedim pek ortada zaten fazla bilgide yok..

    Yokmu bu cihazı kullanan test eden
  • arkadaşlar bende sizler gibi ucuz optik girişli sistem arıyorum firmaya mesaj attım bakın ne cevap geldi...
    Konu: FS-5011OC
    bu ürününüzde DTS ve DOLBY DIGITAL,DOLBY PROLOGIC dekoder varmi acaba?

    firma destek bölüm:
    Merhaba;
    Frisby hoparlörler standart ses çıkışlarını desteklemektedir. Belirttiğiniz ses sertifikalarına sahip değildir.
  • tam bı muamma..hayret bişey..yokmu kullanan arkadaşla?

    galıba yok
  • nette araştırtken buldum.dts çözüyormuş..bi bakın istersenız

    http://www.hardwaremania.com/forum/donanim/sistem-onerileri/fiyat-performans/kasim-2010-fiyat-performans-sistem-..



    Başka bir sitede de bilgisi var.ürün özellikleir kısımnda..altta solda...

    http://www.cimri.com/frisby-fs-5011-50w-muzik-seti



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brave34 -- 18 Aralık 2010; 15:18:54 >




  • Alıp kullanan var mı? Yorum yazabilecek olan var mı? Ben de almayı düşünüyorum. Fikirleriniz?
  • http://www.cimri.com/frisby-fs-5011-50w-muzik-seti sıtesindeki yazılı olan Ses Sistemi : Dolby Surround - Surround Sound - DTS yazısını genelde firmalar 5.1 analog girişlerin olduğunu belirtmek için yazıyorlar. Bazende AC3 & DTS Ready ibaresi oluyor. Daha önceden de dediğim gibi bir cihazın DTS çözmesi çok önemli bir ayraç. Var ise özelliklerinde muhakkak yazması lazımdı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yekucur -- 20 Aralık 2010; 1:26:07 >
  • http://www.pricespider.com/compare-prices-audio-speakers-accessories/frisby/optical-coaxia-aux-5-1-surround-sound-speakers-fs5011-1965695.html

    bu adreste ürünle ilgili açıklama var, dts ve dolby digital uyumlu olduğunu belirtmiş. Hala alıp kullanan yok mu?
  • Ürünü hepsiburada'dan aldım. Hızlı bir şekilde ulaştı elime. Ancak, DTS falan çözmüyor.... Hadi bunu geçtim ama televizyonun veya dvd playerin menüsü ekrandayken "center" hoparlöründen inanılmaz sinir bozucu bir ses geliyor ve kesilmiyor. MUte yapsam bile ses devam ediyor. Bu sesi optik ve/veya coaksiyal giriş sırasında yapıyor, aux girişini denemedim. Hemen geri paketledim ve iadesini talep ettim.

    Yerine ne alsam? Var mı Z 5500 haricinde hem optik hem coaksiyal girişi olan bir hoparlör sistemi??

    Everest h5402 kullanan var mı? Veya nerden bulabilirim?
  • O sesi input coax veya optical seçili iken ve kaynaktan ses veri aktarımı olmadığı anda yapıyor.Gece böceği gibi cir cir cir ses çıkarıyor o zaman.Dts çözüp çözmediğini bilmiyorum elimde DTs sesli medya yoktu ama dolbi digita(A3) ses kaynaklarını çözüyor.Ufak odalar için ideal olablir bu.Bi kaç ay once aldım.DVD playerde kullandım aynı ozzy75 gibi geri iade ettim o ses yüzünden.Diyelim DVD oynarken pause bastım veya ileri geri sardım böcek sesi başlıyor hemen :) Filmi devam ettirirsem kesiliyor.
    Z5500 harcinde bir seçenek var.Kelepire bir analog 5+1 set + Playvision.Ben bu seçeneği kullandım.Bir Premier bulduk 2.el kocaman bişey yanına sıfır playvision tamam oldu.Hepsi 320 Tl ye çıktı.Bu Frisby yi 10a katlar ama.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Graindor -- 6 Ocak 2011; 2:34:36 >
  • Frisby'nin 5011oc kurbanlarından biri de benim. Hadi optikden izlerken güzel, cırcır sesi de kabul ettim. bu sefer cihazda sürekli uğultu var, daha önce yoktu. gönderdim, güya yenisiyle değiştirdiler. aynı uğultu devam, bunun yanı sıra uzaktan kumanda tam kontrol etmiyor. tam 12'den hedefe doğrultmanız gerekiyor. valla delirdim ya. teknik servisin bana dediği trafosu çok güçlüymüş de, o yüzden ses çıkarırmış. kullanan arkadaşların da böyle bir uğultu problemi var mı?
  • linkler bile error veriyor bence uzak durun.
  • ve en sonunda 3. subwooferım da değiştirildi. Ama uğultu problemi ortadan kalkmadı, bi nebze azalmış gibi görünüyor. artık bu cihazı böyle kabullenmek gerekiyor. Teknik servisden Sinan bey de çok yardımcı oldu, Allah razı olsun ondan. Yalnız komik bir tarafı var cihazın, arkasındaki 5+1 girişleri ters yapılandırılmış. Surround left ve right ters işliyor. Vallahi enteresan. Webden de Frisby 5011 Noise olarak aratıyım dedim. Birisi bu konu hakkında baya bi döktürmüş. 3 kere değiştirmişler cihazı. İlgili İngilizce link:http://towelsnapper.blogspot.com/2011/01/frisby-fs-5011-review.html




  • En sonunda tanıdığım bir elektrik elektronik ustasına derdimi anlattım. Tek sorun benm için uğultuydu. Subwooferın içindeki trafo ve hoparlörleri birbirinden uzaklaştırdı. ve sonuç mükemmel. hiç bir uğultu kalmadı.
  • Selamlar bendede aynı problem var centerdeki cızırtı önemli değilde subwoofer daki uğultuyu nasıl çözebilirim yardımcı olursanız memnum olurum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kenan@kenan

    Selamlar bendede aynı problem var centerdeki cızırtı önemli değilde subwoofer daki uğultuyu nasıl çözebilirim yardımcı olursanız memnum olurum

    Valla aynen yazdığım gibi. İçindeki Trafo ve Hoparlörü birbirinden uzaklaştırmak lazım. içini açıp bakamadım, ustanın nasıl yaptığına dair bir fikrim yok. bana söylediği buydu.
  • Kardeşim ben bunu dün media mark tan teşir ürünü olarak 139 tlye aldım daha önce 5.1kullanmadığım için pek fikir sahibi değilim iki hafta içinde iade edebilirim ne dersin sence.
    bu arada everest hdm455 mkv ile optikal olarak kullanıyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.