Şimdi Ara

Nintendocu Öğretmenin Nintendocu Öğrencileri

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  •  
        Yukarıdaki fotoğrafta gördüğünüz birbirinden tatlı çocuklar Gaziantep'in Oğuzeli ilçesindeki Fatih Sultan Mehmet İlköğretim Okulu'nun 4/A sınıfı öğrencileri. Bu fotoğrafı ülkemizde Nintendo'nun tanıtılmasına çok büyük katkı sağlayan nintendocu.com'a göndermişler.

Bu sınıfın öğretmeninin çabalarıyla Nintendocu Dergisinin her sayısı bir öğrenciye hediye ediliyor. Dergiyle birlikte gelen posterler, takvim ve tabi ki derginin kendisi büyük bir heyecanla karşılanıyor.

Oyunların çocukları derslerden soğuttuğu ve ders çalışmalarını engellediği yönündeki önyargıların arasında büyümüş birisi olarak (neyin fazlası zarar değil ki?) bir öğretmenin öğrencilerine oyun dergisi armağan ettiğini görmek beni çok sevindirdi.

Bolumsonucanavarı ailesi olarak Nintendocu sınıf öğretmenine ve bu tatlı öğrencilere sevgilerimizi gönderiyoruz.

• Helal olsun :)

• büyüyünce ps dergisi alırlar:D

Sonra da yine Nintendo'ya dönerler..
  • Herkesin olumlu karşılaması beni sevindirdi. Bu yaştaki çocuklar ileri seviye ya da korku içerikli oyunlarla değil de mario, Luigi v.b cıvıl cıvıl oyun karakterleriyle teknolojiyi seviyorlar. (resim yaparak ya da dergideki karakterleri kesip kendilerine has ödevler hazırlayarak çok mutlu oluyorlar.) sınıfımızın web sayfası:http://27oaltintop.blogcu.com/
    Daha Fazla Göster
  • Evet arkadaşlar, bir fotoğrafın bu kadar haber olacağını bilmiyordum :) Ancak görüyorum ki insanlar tepki göstermek yerine destek veriyorlar; bu durum da beni çok mutlu ediyor gerçekten. Teknoloji ve eğitimi harmanlayıp onlara en uygun hale getirmeye çalışıyoruz; bu da nintendonun sevimli karakterleriyle oluyor :) umarım zihinlerinde çizmeye çalıştığımız renkli dünyalar büyüdükleri zamanda hatırlarında kalır. Teknoloji, dergi, kitap v.b. alanlarda (en önemliside sizin gibi değerli insanların görüş, düşünce ve önerilerinizi) desteklerinizi bekliyoruz. Değerli öğrencilerimin internet sayfası: http://27oaltintop.blogcu.com/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pofpor01 -- 15 Ekim 2010; 0:35:51 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.