Şimdi Ara

Windows Phone 7'ye kopyala-yapıştır fonksiyonu 2011'in başlarına doğru gelecek (?)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
2.163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj




  • Bir kaç gün önce HTC, Samsung, LG Mobile ve Dell, Windows Phone 7 işletim sistemli modellerini ard arda sergilediler ve önümüzdeki aylarda muhtemelen sergilemeye devam edecekler. Yalnız Microsoft'un yeni nesil mobil işletim sisteminin barındırdığı çeşitli eksiklikler bazı teknoloji meraklılarını şimdiden düşündürmüyor değil. Sözü edilen eksikliklerden birisi de ''kopyala-yapıştır'' fonksiyonunun bulunmamasıydı. Fakat bu durum yakında bir eksiklik olmaktan çıkabilir.


    Microsoft'un önemli isimlerinden Andy Lees'e göre kopyala-yapıştır özelliği yayınlanacak bir yazılım güncellemesiyle 2011'in başlarına doğru gelecek. Güncellemenin bunun dışında ne gibi avantajlar içerdiği ise henüz bilinmiyor.








  • Kullanıcının en temel ihtiyacı olan ozellikleri bile sonradan eklenir oldu yanlıs bir politika izliyorlar.

    SAYGILARLA
  • böylesi olmazsa olmaz basit bir özelliği nasıl güncellemeye bırakır adamlar hayret.. sanki aceleleri var milyonlarca saat harcayıp test edeceğinize oturup şunları yapamadınız sanki.. ne aptalca bir durum koskoca bir yazılım devine yakışıyormu.. hiç böyle birşeyi çıkmadan beklermisin böylesi bir devden!!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.