Şimdi Ara

Castlevania: LoS'un Facebook Oyunu da Var

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
     
     
        Castlevania: Lords of Shadow geçtiğimiz günlerde çıkışını yaptı, başarılı inceleme skorları ile dikkatleri üzerinde toplamayı başardı. Maalesef oyun PC'ye çıkmıyor ancak aynı isimde şu anda bir Facebook sosyal ağ oyunu bulunuyor. Tabi ki orjinalinin keyfini vereceğini söyleyemem ancak denemeye değer olduğu kesin.
     
        Castlevania: Lords of Shadow Friend Challenge isimli oyunumuzda arkadaşlarınızla ve önünüze gelenleri öldürmeye çalışıyorsunuz. Diablovari bir tarzı olduğu görülen oyunun yapımını ise Konami üstlenmiş. Bu oyunun bir diğer özel yanı ise oynadığınız süreçte konsol sürümü için çeşitli içerikler kazanabiliyor olmanız oluyor; Ekran görüntüleri, videolar ve içerikler... Hepsi Facebook arkadaşlarınızı ordunuza katıp karakterinizi geliştirmenize bağlı. Bu hoşunuza gitmiş olmalı, o zaman sizi oyunun ilgili Facebook sayfasına buradan yönlendireyim.
     







  • Oyunu oynadım da pek anlamadım açıkçası. Yani ordan gelen elektriği ortada duran karaktere tutup lv kasıyoruz amacı anlamadım yada bn mi yanlış bişey yaptım ^^ Belki ben townda filan biyerde kaldım bilmiyorum pek oynayıcı gözüyle bakmamıştım zaten. Bana göre tek iyi yönü konsol sürümlerine ufak extralar kazandırması.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.