Şimdi Ara

Kaspersky'nin kurucusu Eugene Kaspersky ile siber tehdit ve veri güvenliği üzerine konuştuk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
15.535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Hazırladığı anti-virüs yazılımlarıyla tanınan Kaspersky'nin kurucusu Eugene Kaspersky ile konuştuk. Sunduğu veri güvenliği çözümleriyle alanında dünyanın en büyüklerinden biri olan Rusya merkezli Kaspersky firmasının kurucusu Eugene Kaspersky, siber tehditler, anti-virüs yazılımları ve virüslerden korunma yollarıyla ilgili sorularımıza yanıt verdi.





  • geçenlerde bu adam haberturk teydi.türkiye 4.ymüş.saldırılar ve hackerlar konusunda.ilk sıra çinlilerinmiş.adamlar bu iştede boş durmuyorlar.made in china
  • Kaspersky Gerçekten Mükemmel bir yazılım eugene nin de dediği gibi gerçekten güncellemeleri sık sık oluyor ve şuana kadar rastladığım en güvenilir antivirüs bana göre . . .
  • Kaspersky'ı hiç beğenmiyorum; sistemi yavaşlatıyor, taraması çok uzun sürüyor, en basit ama en sık karşılaşılan virüslerde bile çaresiz kalıyor (autorun.inf virüsünü bile bulamıyor). Biraz sağlam bir virüs girince de ne varsa siliyor windowsu bozuyor formattan başka çare bırakmıyor.

    Ekleme: Tabi bu dediklerim normal ev kullanıcısı için geçerli yüksek güvenlik gerektiren durumlarda nasıldır onu bilemem.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÇayLaK KRaL -- 11 Ekim 2010; 20:53:56 >
  • evet kaspersky çok kasıyor.sistemim çok iyi olduğuna rağmen simgesine tıkladıktan 2-3 sn. sonra açılıyor.ve pc yi olabildiğince yavaşlatıyor.tek şikayetim bu kasper. hakkında maalesef.
  • apple'ın kurucusu gibi mütevazı bir adam giyimine bakılırsa mr. eugene kaspersky

    what can ı do sometimes
  • Ulen şu kaspersky dünyada bi tek benim bilgisayarımımı kasmıyo ne :D
    kimden duysam kasıyo bi işe yaramaz diyo önce kendi bilgisayarı bi işe yarıyomu ona bakması lazım bence bunun üstüne antivirüs tanımam bunun yanısıra eset norton avast panda kurdum ama nafile
  • hacked = "hekt" = "hakt"

    Genel olarak bilinen tehditleri anlatmış. Ama önemli verileri bilgisayarımlarımızda saklama konusunda endişeliyim ben de. Çalınabilir!
  • Kaspersky tartısmasız bir numara :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ÇayLaK KRaL

    Kaspersky'ı hiç beğenmiyorum; sistemi yavaşlatıyor, taraması çok uzun sürüyor, en basit ama en sık karşılaşılan virüslerde bile çaresiz kalıyor (autorun.inf virüsünü bile bulamıyor). Biraz sağlam bir virüs girince de ne varsa siliyor windowsu bozuyor formattan başka çare bırakmıyor.

    Ekleme: Tabi bu dediklerim normal ev kullanıcısı için geçerli yüksek güvenlik gerektiren durumlarda nasıldır onu bilemem.

    Söylediklerinize katılmıyorum kaspersky kullandıgım süreler boyunca hic bu tür birşey başıma gelmedi, Virüs konusunda sorunsuz bulup temizlemekte fakat sistemi yavaşlattıgı doğrudur Kaspersky 2011 Panelinizde bazı ayarlar var karıştırırsanız performans ile ilgili bazı şeyler mevcut kendinize göre düzenleyebilirsiniz.

    Kaspersky dışında hem fazla yavaşlatmasın hem de tam güvenli olsun diyorsanız Norton İnternet Security 2010 veya 2011 kullanabilirsiniz gerçekten son derece iyidir NOD32 , ESET Gibi birşey kullanmak yerine Norton İnternet Security kullanın kendinizi güvende hissediceksiniz




  • Şahsen KIS 2011 kullanmaktayım. Bazı sistemlerde sorun çıkartabiliyor olabilir ancak henüz kasma, donma gibi bir sıkıntım olmadı. Autorun.inf zararlısında da gayet yüksek başarım gösterdi. Flash belleği bilgisayarıma takar takmaz tarama seçenekleri çıkıyor ve doğrudan flash belleği tarayarak varsa zararlıları temizliyor. Ben memnunum. Henüz zararlı bir yazılım kaçırmadı.

    Kasmasının sebeplerinden biri şu olabilir, çalıştırdığınız her uygulama (özellikle kurulum dosyaları - *.exe ya da *.msi gibi) öncelikle Kaspersky tarafından taranır. Boyutu ne kadar büyükse, bilgisayarınızın da durumuna bağlı olarak, tarama da o kadar uzun sürer ki bu da o anda bilgisayarınızın yavaşlamasına sebep olabilir. Ancak bunu ayarlarından değiştirebilirsiniz. Ben daha güvenli olduğuna inandığım için değiştirmedim.

    Kaspersky haricinde de en memnun olduğum güvenlik yazılımı Eset Smart Security'dir (ancak sürüm 4.0 ve üzeri). Ki diğer bilgisayarımda da o var. Gayet hızlıdır kendisi ama Kaspersky kadar özellik barındırmıyor (Sanal klavye - güvenli çalıştırma gibi).




  • quote:

    Orijinalden alıntı: .Tolga

    apple'ın kurucusu gibi mütevazı bir adam giyimine bakılırsa mr. eugene kaspersky

    what can ı do sometimes


    Apple ın sahibi mütevazı iri olsaydı. Iphone 4 leri geri toplardı.
    Çıkıpda müşterilerine telefonu diğer elinizle tutun o zaman çekiyor ve size benden birer kılıf hediye demezdi.

    Unutmayın en iyi sandığınız insan veya şirket en kötüsü olabilir.
  • cok yavaslatıyor makinayı ama bulamadığı virüs yoktur eminim ki :))
  • ust duzey guzenlik icin kesinlikle kaspersky.kaspersky 2010 kullaniyorum NECO(en i si o)
  • Ben Smart Security kullanıyorum.Gayet memnunum ayrıca şife bulucusu ile ASLA güncel olmama durumu oluyor.veden sistemi hiç kasmıyor.güncelemeleri çok hafif aynı gibi buldumu karantinaya kaynağından da çpe çöpten ßß a eee boşa ödül almamaış ESET de mi ? ()
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mustafax_001

    Ulen şu kaspersky dünyada bi tek benim bilgisayarımımı kasmıyo ne :D
    kimden duysam kasıyo bi işe yaramaz diyo önce kendi bilgisayarı bi işe yarıyomu ona bakması lazım bence bunun üstüne antivirüs tanımam bunun yanısıra eset norton avast panda kurdum ama nafile





    avast işe yaramıyo diyolar zaten.
  • Ellerinize sağlık güzel bir röportaj olmuş.böyle videoları bu sitede görmek oldukça güzel, dh ailesinin bir üyesi olarak gururlandım açıkçası.
  • mükemmel bir röportaj. teşekkür ederim emeği geçen herkese. böyle dünya çapındaki başarılı insanlarla röportaj yapabilmek bir web sitesi için bence çok büyük bir başarıdır.
  • Elinize sağlık.
  • kaspersky internet security en kaliteli güvenlik yazılımı

    ama eğer internet üzerinden para ile ilgili işiniz yoksa tavsiye etmem çok kastırıyor


    tabi herşeyin bedeli var
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.