Şimdi Ara

Tomtom Navigasyon Cihazları (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
946
Cevap
10
Favori
157.677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar. Dün Tomtom via 120 cihazını satın aldım. Bilgisayara bağladım, lakin ağ bağdaştırıcısı olarak tanımlandı bilgisayarda. Neyse "Mydrive Connect" isimli yazılımı da kurulu bu arada ve hali hazırda sorun görünmüyor zira program cihazı tanıyor. Sorunum tomtom sitesine bağlantıda. Hesap oluşturdum ve programdan mydrive tıkladığımda açılan web sayfasında "https://www.tomtom.com/tr_tr/mytomtom/getstarted/gs_connect.jsp?dwc_settings=port:4000&dcp=2024" navigasyon cihazımı bağlamamı istiyor. "https://www.tomtom.com/tr_tr/mydrive/" adresine girdiğimde ise " MyDrive Connect'i açın veya kurun MyDrive Connect navigasyon cihazınızla bilgisayarınız arasında veri aktarır. " uyarısı geliyor. Programın işletim sistemime uygun sürümü yüklü, çalışır halde, cihaz bilgiayara bağlı ve tanımlanmış olduğu halde bu sorunla karşı karşıyayım. Bu sorun yüzünden elimdeki aktivasyon kodunu girebileceğim aşamaya varamıyorum. Benzeri bir sorun yaşayıp çözüme kavuşturmuş kimse var mı acaba?




  • Özger kullanıcısına yanıt
    Internet Explorer dışında başka bir Web Browser ile deneyiniz.
  • Ayrıca Üyelik bilgileriniz ile giriş yaptıktan sonra BURADAN etkileştirme kodunu tanımlayabilirsiniz.

    Saygılar
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DD252Admin

    Internet Explorer dışında başka bir Web Browser ile deneyiniz.



    Bilgisayarımdaki Firefox, Google Chrome ve İE hepsini denedim lakin aynıydı. Sabah ilk iş kardeşimin dizüstü bilgisayarına bağladım ve onda sıkıntı olmaksızın etkinleştirdim. Güncel haritaları da yükledim şimdilik pek sorun yok gibi. Tepsit edebildiğim tek can sıkıntısı dokunmatik ekranın kalitesiz olması. Yani ekran klavyesini açıp tuşladığımda orta yolu bulmak biraz zor. Ya hissetmiyor, ya da biraz güçlü basınca iki harf birden atıyor.
  • Arkadaşlar önümüzdeki hafta, Ankara'dan İstanbul'a gideceğim. Şahsi aracımla İstanbul'a ilk kez gidişim olacak. O yüzden TomTom navigasyon cihazımdan faydalanacağım fakat haritam 22 aylık. Bu yolu bilen arkadaşlara soruyorum. Acaba 2 yıldır bu hat üzerinde (sadece şehirler arası güzergahı soruyorum) önemli değişiklikler oldu mu? Google maps ile aygıtın haritasından karşılaştırma yaptım hemen hemen aynı görünüyor ama yine de sizlere bir danışmak istedim.

    Teşekkürler.
  • evilhuman kullanıcısına yanıt
    Selamlar,

    Önce gözünüz sonra cihaz yönlendirmeleriyle navigasyon yaparsanız sorun yaşasanız da aşarsınız gibi görünüyor; en azından ana arterlerde.
    22 ay çok uzun bir süre mutlaka çok değişiklik olmuştur. Cihazınızı kısmen güncel hale getirmek için en azından bilgisayarınıza bağlayıp MapShare güncellemelerini almaya özen gösterin.

    Bir çözüm daha var; Akıllı telefonunuz varsa en azından Yandex Navigator kurup (Ücretsizdir) anlık çözümler üretebilirsiniz.

    Saygılar
  • İlginize teşekkür ederim.

    Arkadaşlar cihazı pc'ye bağlıyorum. Pc simgesi beliriyor ancak MyDriveConnect programı bağlı değil lütfen cihazı bağlayın diyor. 6 tane USB girişi var hiçbirinde olmuyor.
  • Slm Arkadaşlar ,

    Tomtom ile ilgili her hangi bir sorununuzda bizlerle itibatta geçebilirsiniz. Tomtom müşteri hizmetleri olarak telefon numaramız 02123569707.

    Her türlü sorunuz ve sorununuz için bana direkte mesaj atabilirsiniz.
  • evilhuman kullanıcısına yanıt
    Evilhuman kardeşim sorunla ilgili bizleri bir ara bu sorun cihazın kendisinden kaynaklanıyor olabilir bir bakalım. Sorunlailgili şunları deneye bilirsin. Cihaz bilgisayara bağlıyken ve Mydriveconnect çalışır haledeyken cihazın açma kapama düğmesine parmagını basılı tutu dağa sonra davul sesleri geldiğinde parmağını çek cihaz açılırken bilgisayar bağlanmak istiyormusun diye bir yazı gelebilir evet yada tamam de ve kontrol et bağlanıyormu diye bağlanmıyorsa müşteri hizmetleriyle ittibata geçebilirsin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: StaticTr

    Slm Arkadaşlar ,

    Tomtom ile ilgili her hangi bir sorununuzda bizlerle itibatta geçebilirsiniz. Tomtom müşteri hizmetleri olarak telefon numaramız 02123569707.

    Her türlü sorunuz ve sorununuz için bana direkte mesaj atabilirsiniz.

    Selamlar @StaticTR

    Sizleri aramızda görmek mutluluk verici; öncelikle Donanım Haber Forumlarına Hoş geldiniz demek istiyorum.
    Vermiş olduğunuz desteğin sürekli olmasını dilerim.

    Saygılar.
  • StaticTr S kullanıcısına yanıt
    Merhabalar,
    Tomtom'un yeni nesil interaktif cihazları Türkiye pazarına ne zaman girecek acaba? Birde Tomtom haritasının ankara ve istanbuldaki durumu nedir? Bu konuda bilgi verirseniz sevinirim. Saygılar...
  • Tecrübemle paylaşayım; İstanbul Anadolu yakasında TomTom neredeyse hatasız. Mapshare özelliği sayesinde tüm harita yazılımcılarından önce kullanıcısına sunuyor düzeltmeleri.

    Taksim düzeltmelerini ilk TomTom Mapshare ile alıp cihazımda görmüştüm geçen sene.
  • iyi günler bende tomtom bakıyordum, via ve start serisi arasındaki fark nedir? hem türkiye hemde avrupa için lazım bana navigasyon.
  • fullflavor1977 F kullanıcısına yanıt
    Selamlar;

    Yazılım aynı; biri başlangıç diğeri biraz daha üst cihaz. Bluetooth gibi özelliklere ihtiyaç yoksa Start yeterlidir. EU modellerde Avrupa haritası dahil. Ömür Boyu Güncelleme özelliği ile tüm haritalarınızı güncel tutabiliyorsunuz.

    Saygılar
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DD252Admin

    Selamlar;

    Yazılım aynı; biri başlangıç diğeri biraz daha üst cihaz. Bluetooth gibi özelliklere ihtiyaç yoksa Start yeterlidir. EU modellerde Avrupa haritası dahil. Ömür Boyu Güncelleme özelliği ile tüm haritalarınızı güncel tutabiliyorsunuz.

    Saygılar


    çok saol, bluetootha falan gerek yok, sadece güvenli navigasyon olsun yeter benim için, aslında cep telefonnuna navigasyon uygulamam var ama pek alışamadım o cihazlara.
  • fullflavor1977 F kullanıcısına yanıt
    BU cihazda Avrupa haritaları mevcut ve Ömür Boyu Güncelleme özelliği mevcut.

    Bilginize.
  • bende onda karar kılmıştım zaten bide ekran çözürlüğü iyi geldi. aslında avrupada go modelleri var sanırım ülkemizde yok onlar güzel görünüyor ama fazla uçmamak lazım zaten basit navigasyon görevini, düzgünce ve problemsiz yapsın bana yeter.
  • Tom Tom navigasyon cihazlarının diğer markalara göre +- leri nelerdir ?
  • Elma ile Armut kıyaslanamaz; şöyle izah edeyim. Konu navigasyon ise benim kullandığım en stabil navigasyon yazılımı. Konu cihaz ise son derece kaliteli cihaz ve donanım. Konu fiyat ise diğer navigasyonlara oranla yüksek fiyat. Konu güncelleme ise yerel güncellemeleri ücretli ve nisbeten yüksek fiyatlı. Konu Harita güncellemeleri ise zamanında ve doğruluk oranı yüksek güncellemeler. Konu Harita kapsamı ise Türkiye'de 2. sıradaki kapsamlı harita sahibi şimdilik. Konu kolay montaj ise TomTom cihazlar kadar kolay montaj yapılan cihaz yok. Konu Uydu bağlantısı ise geç bağlanır kolay kolay kopmaz. Konu Cihaz yazılımı ise güncellemeleri problemsiz yapılabilen ender cihazlardan. Konu virüs vs. parazitlere direnç ise Linux tabanı eşsiz koruma kalkanı arkasında bir cihaz.

    Ben "yaşadığım" olumlu olumsuz konuları kendime göre yazdım. Başlarına + ve -'leri siz ekleyin.

    Sayglar.
  • DD252Admin kullanıcısına yanıt
    Kendim sürekli gezmeyi seven yeni yerleri keşfetmeyi seven bir insanım. Sizin yazdıklarınızı bana temin edebilecek bir cihaza ihtiyacım var. Teşekkür ederim bilgilendirme için
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.