Şimdi Ara

Captain America'nın İlk Videosu Yayınlandı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.009
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

cptamericasupersoldier

SEGA, bir kaç gün önce duyurusunu yaptığı Captain America: Super Soldier için ilk videoyu yayınladı.

2011 yılına göz kırpan ve DS, PSP, PS3, Wii ve Xbox 360 için çıkışını yapacak olan oyunun Captain America: The First Avenger filmi ile aynı zaman sürecinde çıkması bekleniyor. Sega'nın son zamanlarda yaptığı başarısız süper kahraman oyunlarından sonra temkin ile bakılan Captain America için ilk videodan yola çıkarak bir şeyler söylemek gerekirse, güzel bir şeyler ortaya çıkacak diyebilirim.

İlk Captain America: Super Soldier videosu için aşağıya göz atabilirsiniz, ilk ekran görüntülerini de kaçıranlar için haber içeriğine bunları ekledim;

• en fazla 8 puan alır bu oyun.
  • Alsında keşke 8 alsın :D Acaba Bu sefr sega yüzümüzü güldürürmü adam gibi bi süper kahraman oyunu yaparmı(HİC SANMIYORUM)
  • Güzel bir oyuna benziyorBence güzel olacak
  • Kaplamalardaki özeni oynanışa ve sunuma da gösterirlerse en kötü 7 alır
  • batman arkham asylum özentisi bi dövüş sistemi daha
  • Flim özentisi olmasında Batman özentisi olsin,adam gibi super kahraman oyunu oynuyalım,gerçi videonun jenerik'de SEGA yazıyor.Bekletilerim pik olumlu değil :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bir batman gibi olamayacağı kesin. ama çok da olumsuz yorum yapmamalıyız. bekleyip görücez...
  • İnşallah güzel olur (pek ümidim yok ama)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.