Şimdi Ara

İstediğiniz Ülkeden Vatandaşlık teklifi gelse Türk Vatandaşlığını Bırakır mısınız_?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
106
Cevap
1
Favori
3.443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki

İstediğiniz Ülkeden Vatandaşlık teklifi gelse Türk Vatandaşlığını Bırakır mısınız_?

(En Son Oy Tarihi: 9.3.2015)
Giriş
  • İstediğiniz Ülkeden Vatandaşlık teklifi gelse Türk Vatandaşlığını Bırakır mısınız ?

Soru gayet açıktır umarım ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L&M -- 8 Ekim 2010; 19:52:00 >

• Evet.
  • her ne kadar tc vatandaşı olmak çoook büyük ayrıcalıksa da (!)

hemen bırakırım !
  • Evet.

Ekleme: Birazdan klavye milliyetçileri gelir yalnız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baybars -- 8 Ekim 2010; 21:48:10 >
  • soru aslın hayır derminiz olmalı
  • Eğer bu hak bütün T.C vatandaşlarına sağlanacaksa ayrılmam ülkemden başımızdakiler Amerikaya giderler biz de kurtulmuş oluruz.
  • Evet.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • halihazırda ileride zaten yapacağım şey, kimsenin teklif etmesine gerek yok..
  • Evet
  • yetmez ama EVET !
  • türkiye cumhuriyeti vatandaşlığı bir halta yaradığı yok ki.dibine kadar evet.
  • 2 ülkeye de vatandaş olurum Arkadaşın dediği gibi ayrıcalıklar sağlanacaksa hayatta bırakmam Türk vatandaşlığını. Başımızdakiler ülkeyi ne kadar iyi yönetse de (!) ülkemi seviyorum. Ama mecbur olduktan sonra yapacak bir şey yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ghost

yetmez ama EVET !

• Sorman hata tabi ki evet
  • Hayir,cunku T.C vatandasi olmaktan onur ve gurur duyuyorum.
  • Sorunun soruluş biçiminde hata var bence.

İstediğiniz Ülkeden Vatandaşlık teklifi gelse Türk Vatandaşlığını Bırakır mısınız?

Zaten istediğimiz bir ülkeyse yani vatandaşlık vermesini istemişsek bunu geri çevirme gibi bir durum olamaz.
  • Bu ülkenin vatandaşı olmaktan gurur duyuyorum. Lakin bu ülkenin sığ, araştırmayan, sorgulamayan, kendine verilenle yetinerek aşırı kanaatkar olan, hesap sormayan, cebini dolduranın köpeği olan insanlarından nefret ettiğim için, kendimi onlardan biri gibi hissetmediğim için giderdim.
  • Evet anında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aytürk

Bu ülkenin vatandaşı olmaktan gurur duyuyorum. Lakin bu ülkenin sığ, araştırmayan, sorgulamayan, kendine verilenle yetinerek aşırı kanaatkar olan, hesap sormayan, cebini dolduranın köpeği olan insanlarından nefret ettiğim için, kendimi onlardan biri gibi hissetmediğim için giderdim.

Aynı seylerı dusunuyorum

EVET
  • Çok üzücü bir durum bu....Kimse vatanı için böyle şeyler söylememeli ama....Sizi böyle düşündürenler utansın....
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.