Marvel'ın süper kahramanları çizgi roman dünyasının yanı sıra oyun dünyasında da çok popüler. Süper kahramanlarımızın oyunları belli bir kaliteyi yakaladığı zaman satış rakamları da üst düzey oluyor. Tabi Marvel ile anlaşan şirketler de bizi bu kahramanların oyunlarından mahrum bırakmıyor.
Activision'ın yayıncısı olacağı yeni oyunun adı X-Men: Destiny olarak duyuruldu. Oyunun geliştiricisinin ise Silicon Knights olduğu söyleniyor, fakat bu kesinleşmiş bir bilgi değil.
Oyunun resmi sitesine buradan ulaşabilirsiniz. İlk video ise kısa bir süre içerisinde IGN tarafından yayınlanacakmış.
çok sevindım vallhı helede orıgıns wolwerıne super oyundu inşallah bunuda raven software yaparda oynarız :D
Silicon Knights ne? :D
karakteri kendimiz seçip senaryo modu oynarsak muhteşem olur en azından benim için...
"Silicon Knights ne? :D"
Silicon Knights Too Human,Eternal Darkness,LoC Blood Omen gibi oyunlarla tanınan bir Kanada stüdyosu..İyi iş çıkarabilirler gibi geliyor..
"Silicon Knights ne? :D"
Silicon Knights LoC Blood Omen,Eternal Darkness,Too Human gibi oyunlarla tanınan Kanada stüdyosu..İyi iş çıkarabilirler gibi geliyor bana..
Legend_Warrior
Activision varsa o oyunun içinde fıss çıkacakdır. Activision Marvel a bulaştıgı zaman iş b.... oluyor :S