Şimdi Ara

Duke Nukem Forever 30 Milyon Dolar Kaybettirdi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
     
        Eğer Gearbox Software, Duke Nukem Forever'a el atmasaydı napardık bilemiyorum. Herhalde bu oyunu oynama şansımız hiç olmazdı. Bu kadar yıl bu oyunu beklemek üzücü, fakat daha üzücü öyküler de var.

         3D Realms'in patronu George Broussard, 12 yıldır devam eden Duke Nukem Forever projesine 20-30 milyon dolar civarında para harcamış. Duke Nukem Forever'dan tamamen ümidi kesen Broussard, firmasının kapanmasından sonra Gearbox Software'in patronu Randy Pitchford'a bugün hayatının en kötü günü olduğunu söylemiş.

         Oyunun kötü olarak piyasaya çıkmasındansa yok olmasını seçen 3D Realms başkanı projeyi Gearbox'a devrederek kararlılığını gösterdi. Duke Nukem Forever'ın geliştirildiği 12 yıllık sürede Gearbox ise 5 oyun piyasaya çıkarmış.
     
         Milyonlarca dolar harcanarak hazırlanan projelerin yapımcıları bu şekilde zarara uğratması gerçekten üzüntü verici, ama oyun sektörü her zaman eğlenceli değil, özellikle ticari anlamda.
     
     







  • Nasıl bir oyundur ki 12 yılda bitirilememiş...
  • 2011 yılı içerisine çıkacakmış ya bunada şükür.

    Ben yine çıkacak olmasına seviniyorum.

    Yine bir çok alien ın ass i kicklenecek beyler Stay Tune
  • bu oyun çıksın hayatımda çok büyük değişiklikler yapacam 12 yıldır hayatım bu oyuna programlı bi de 2012 deki meteor taşına
  • quote:

    Orijinalden alıntı: darkmel

    bu oyun çıksın hayatımda çok büyük değişiklikler yapacam 12 yıldır hayatım bu oyuna programlı bi de 2012 deki meteor taşına


    hehe benimde
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.