Ben yurtdışından 15 dolara ipod temizlik seti getirtmiştim. Fiyatı sizi rahatsız etmezse şiddetle tavsiye ederim. Adı I-Cleaner. Setin içinde standart bakım kremi ve cilasının yanında, benim asıl seti alma sebebim olan ipodun ön yüzündeki yüzeysel ve orta derinlikteki çizik ve hasarları gideren özel bir cila var. Bunun yanında üst yüzeydeki derin çizikleri %60 a kadar gideren (çok ciddi çiziklerden bahsediyoruz) ve arkadaki metal kısmın temizliği ve bakımı için çıkan çok etkili bir cila daha var. Ayrıca 2 adet özel havlu geliyor setle birlikte.
Benim ipodun üst yüzeyinde birkaç rahatsız edici (çok derin olmasa da) çizik vardı. Ve düzenli bakım uygulayarak onlardan kurtuldum. Ayrıca sanırım 2-3 sene bu sorunu dert etmeyecek kadar malzeme kalıyor elinizde.
Ayrıca alete zarar vermeyeceği konusunda garanti var. en derin çizik gidereni kullanmak için prospektüsü okumanız gerekiyor çünkü krem inanılmaz kuvvetli.
quote:
Orjinalden alıntı: MoonRose
gördüm onları ama ben istemiom ki
ben orlinal pembesi kalsın istiom
nası olduuuunu bilmiom
Güzelim sende dikkat et niye çiziyosunki???? Tırnakların uzunsa kes yoksa mahvedersin ipodu
teknosalarda ucuza case-logic cantalar var ipod icin tasarlanmıs..bir de yan sanayi i-skinler var..onları kullanmanı tavsiye ederim kirlenmesine, cizilmesine karşı..tavsiye ederim,bir nevi sorunu cözebilir..
quote:
Orjinalden alıntı: Carew
quote:
nası olduuuunu bilmiom
Güzelim sende dikkat et niye çiziyosunki???? Tırnakların uzunsa kes yoksa mahvedersin ipodu
ipodum için tırnaklarımı mı keseim
hayatta kesmem
quote:
Orjinalden alıntı: overload
Ben yurtdışından 15 dolara ipod temizlik seti getirtmiştim. Fiyatı sizi rahatsız etmezse şiddetle tavsiye ederim. Adı I-Cleaner. Setin içinde standart bakım kremi ve cilasının yanında, benim asıl seti alma sebebim olan ipodun ön yüzündeki yüzeysel ve orta derinlikteki çizik ve hasarları gideren özel bir cila var. Bunun yanında üst yüzeydeki derin çizikleri %60 a kadar gideren (çok ciddi çiziklerden bahsediyoruz) ve arkadaki metal kısmın temizliği ve bakımı için çıkan çok etkili bir cila daha var. Ayrıca 2 adet özel havlu geliyor setle birlikte.
Benim ipodun üst yüzeyinde birkaç rahatsız edici (çok derin olmasa da) çizik vardı. Ve düzenli bakım uygulayarak onlardan kurtuldum. Ayrıca sanırım 2-3 sene bu sorunu dert etmeyecek kadar malzeme kalıyor elinizde.
Ayrıca alete zarar vermeyeceği konusunda garanti var. en derin çizik gidereni kullanmak için prospektüsü okumanız gerekiyor çünkü krem inanılmaz kuvvetli.
çok teşekkürler arkadaşlar yardımlarınıs için
pmler içinde
sen nereden aldın bu fiyata overload????
türkiye de var mı ve varsa türkiyede ne kadar acaba???
çizilme kirlenme konusuna niye bu kadar çok taktınız be arkadaşlar.. bunlara takınca insan rahat müzik dinleyemez valla.bırakın çizilsin nolcak. şarkıyı çaldığı sürece sorun yok..önemli olan şarkıyı çalması değil mi zaten. dışı öyle görünmüş böyle görünmüş çok da önemli değil.rahat kullanmak en iyisi.ben öyle kullanıyorum daha iyi oluyo.(çizik yok valla alette) hem çok sakınınca daha çok şey gelio başına. bi bisikletim vardı.gözüm gibi bakıyodum.bakkala girmiştim kenara koydum bisikleti.üstünden araba geçti..o günden soora takmıyorum yok öyle olmuş çizilmiş, çizilmemiş filan.
quote:
Orjinalden alıntı: Carew
quote:
nası olduuuunu bilmiom
yine tırnaklarını kes demessiniss onun içinde dimi
cila onları yok etmess sanıorm
Ben internetten Türkiye'ye gönderi yapan bir siteden aldım. Yurtdışı merkezli yani. Shippingle beraber 20 dolara mal oldu. Ben bunu alalaı 7-8 ay oluyor yalnız o zamanlar kılıf dahil Türkiye'de i pod için aradığım aksesuar ve kitleri bulmak inanın çok zordu. İpodun standart bel kılıfı bile tek tük bulunuyordu. Şu an bunların çoğunu bulabilirsiniz diye düşünüyorum. Moon Rose'a da söylediğim gibi i pod la ilgili herhangi bir şeye ihtiyacınız olursa "ipodlounge.com" a girip bir araştırma yapın. Detaylı açıklamalar ve kullanıcı izlenimleri ve satın alabileceğiniz yerler dahil herşeye ulaşabilirsiniz.
Moon Rose: Bu arada bahsettiğim cila söylediğin siyahlıkları da gideriyor :)
quote:
Orjinalden alıntı: overload
Ben internetten Türkiye'ye gönderi yapan bir siteden aldım. Yurtdışı merkezli yani. Shippingle beraber 20 dolara mal oldu. Ben bunu alalaı 7-8 ay oluyor yalnız o zamanlar kılıf dahil Türkiye'de i pod için aradığım aksesuar ve kitleri bulmak inanın çok zordu. İpodun standart bel kılıfı bile tek tük bulunuyordu. Şu an bunların çoğunu bulabilirsiniz diye düşünüyorum. Moon Rose'a da söylediğim gibi i pod la ilgili herhangi bir şeye ihtiyacınız olursa "ipodlounge.com" a girip bir araştırma yapın. Detaylı açıklamalar ve kullanıcı izlenimleri ve satın alabileceğiniz yerler dahil herşeye ulaşabilirsiniz.
Moon Rose: Bu arada bahsettiğim cila söylediğin siyahlıkları da gideriyor :)
Çok teşekkür ederim yardımların içinoverload mutlakak alacaım
WD40 kullanın tek kelimeyle mükemmel temizleyecektir,,, ben her ota ..oka WD40 kullanıyorum, kendisi işlemci termal macunları içinde en yoğun olan arctic silver 5 in kurumuş halini aynı sahte temizlik malzemelerinin reklamlarındaki gibi o püskürtme tazzikiyle bile temizledi, şok oldum müthiş bir buluş, asrın icadı