Şimdi Ara

TV TAVSİYESİ İSTEYEN ARKADAŞLARA YENİ ÖNEMLİ UYARI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar ,

    Son 2 haftadır forumumuza sürekli aynı tip mesaj atan ve forum kullanıcılarını kendi firmalarına yönlendirmeye çalışan kişiler var. Bu kişilerin yeni üyelik alıp "Ben .... firmasından tv aldım , bana şöyle iyi davrandılar, böyle el üstünde tuttular ..." tarzında mesaj atan sahte (fake) üyelik almış firma çalışanları var.

    Sizlerin ortak derdi içinize sinen , güzel görüntü veren , sorunsuz bir tv almak. Diğer şahısların derdi ise sadece kendi stoklarını eritmek. Sizi iyi bir televizyon sahibi yapmak gibi bir amaçları yok.

    Tv forumu 1 nolu kuralı aşağıdadır :

    I) Doğrudan veya Dolaylı Reklam Yapmak ve Fiyat Belirtmek Yasaktır
    Bölüm içinde doğrudan veya dolaylı olarak reklam sayılabilecek şekilde adres belirtilerek ürün fiyatları hakkında konuşulması, referans verilmesi, yönlendirme yapılması yasaktır. "Ev Elektroniği" bölümü ve alt forumları fiyat araştırması için kullanılmamalıdır. Ayrıca satıcıların bölüm içinde doğrudan ve dolaylı olarak reklam veya satış yapmaları kesinlikle yasaktır ve bu davranış tek başına süreli veya süresiz uzaklaştırma sebebidir.

    Piyasadaki cazip fiyatların diğer üyeler ile paylaşılması için forumun Sıcak Fırsatlar bölümü, yine ilgili bölüm kurallarına uyularak kullanılabilir. Satıcılar da foruma reklam vererek firma ve ürün tanıtımı yapabilirler.


    Lütfen forumumuza sahip çıkalım ve içerik olarak " En ucuz tv bizde , gelin bizden alın ,www....." tarzı mesajları forum yönetimine bildirin.

    Bazı kişiler de Flood denilen , çok sayıda atılan bilgi değeri olmayan , diğer kullanıcıları rahatsız etmek için atılan önemsiz mesajlar atıyor. Bu mesajları da lütfen yönetime bildirin.

    Bu şahısların amacı reklamın iyisi kötü olmaz sanıyorlar ama tepki çektiklerinin farkında değiller. Kimsenin sizin forum keyfini kaçırmasına izin vermeyin. Forumda birkaç gün önce üye olmuş ve sadece TV bölümüne mesaj atan kişilere asla güvenmeyin.

    İyi ve kaliteli bir tv almak için

    1. TV ve Projeksiyon başlığındaki marka-model başlıklarına 1-2 hafta boyunca bakın ve oradaki arkadaşlarımızın mesajlarını okuyun. Bu başlıklarda tvnin genel özelliklerini ve sorunlarını öğrenebilirsiniz.

    2. Bu başlılardan sonra kafanızda 3-4 marka ve model belirecektir. Teknoloji mağazalarında bu tvleri yerinde görüp bir de kendiniz inceleyin. Terchinizi 1-2 modele indirip sonrasında eğer ihtiyaç duyarsanız şunu alayım yoksa bunu mu diye başlık açıp arkadaşlarımızda son bir tavsiye isteyin.

    Saygılarımla







  • Teşekkürler yarı ve önerilerin için.
    Bu reklamcılar benim de epey canımı sıkmıştı. Hatta birkaç tanesine tepki de gösterdim. O tepki gösterdiğim satış elemanlarının mesajlarının bazılarını forum yönetimi silmiş herhalde. Teşekkürler yönetime...
    Herkesi duyarlı olmaya davet ediyorum.
  • reklamcilar sözüm size... sahtekarlık yapanlardan kimse alışveriş yapmaz!!!
  • Bu tür hileleri gördükten sonra o firmadan almaya karar verenler bile acaba mı diyor. Gerçekten müşteri memnuniyetine önem veren bir firma ise zaten reklamını alanlar yapar. bunun için bu tür yollara sapmak bence firmaya kardan çok zarar getirecektir.
  • Yasaktır diyorlar ama İstanbul Bilişim Satış Temsilcisi diye rütbeler var onları nereye koycaz ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ender123

    ..................

    Piyasadaki cazip fiyatların diğer üyeler ile paylaşılması için forumun Sıcak Fırsatlar bölümü, yine ilgili bölüm kurallarına uyularak kullanılabilir. Satıcılar da foruma reklam vererek firma ve ürün tanıtımı yapabilirler.

    .................................


    Forum kuralı firma yetkililerine reklam verebilirsiniz ve satmak istediğnizi ürünlerin tanıtımını yapabilirsiniz diyor. Firma yetkilileri kendi açtıkları bazı başlıklarda ve daha çok sıcak fırsatlar bölümünde forum kullanıcılarına hizmet veriyor ve firmalarına kazanç sağlıyor. Bu iş forum kurallarına aykırı değil , kurallar içerisinde verilmiş izin.
  • Bu başlığı atan arkadaşıma çok teşekkür ediyorum..Öfkeden bıkkınlık geldi.. Her tv tavsiyesi sorana hemen farklı niicklerden .Hep aynı yazılar...Aynı markalar..Tavsiyeler yağıyor.....Yahu bu kadar insan aptal geri zekalı değil...Dünyada sadece televizyon Korede yapılmıyor....ISRARLA BU İKİ MARKAYI DÖNE DÖNE İNSANLARA POMPALAMANIN SEBEBİ NE ?.. (((..Utanmasanız Dünyanı 8. Harikası diye süslenmiş eşekleri yarış atı diye satacaksınız....))) ...Ayıp...Ve günah.....Sebebini ben yazıyorum....EN ÇOK PARAYI BUNLARDAN KAZANIYORUZ.....Falanca malı 9 liraya alıp 12 liraya satarken Filanca malı 6 liraya alıp 11 Liraya satıyoruz....Al vatandaş en iyisi , en ucuzu ve en üstün teknolojisi bu deyip satıyoruz....Gönül karda gezer diyoruz.....Özeti bu....Saygılarımla...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taşkafa -- 10 Ekim 2010; 12:29:54 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.