Şimdi Ara

HTC'nin 2. çeyrek ve 3. çeyreğe ait finansal sonuçları yayınlandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj




  • Akıllı telefon pazarının en büyük isimlerinden HTC'ye ait finansal sonuçları yayınlandı. 2010 yılının 2. ve 3. çeyrek dilimlerini içeren bilgilerde HTC'nin bu dönem içinde yaptığı kar ve toplam kazanç yer alıyor.


    Geçtiğimiz yılda Windows Mobile işletim sistemi için ürettiği telefonlarla gündeme düşen ve 2010 yılı içinde de özellikle Android işletim sistemi için ürettiği telefonlarla bu sektörde kendine çok sağlam bir yer edinen HTC firması kullanıcılara sunduğu kaliteli ürünlerin meyvesini toplamış gibi görünüyor.


    2009 yılının 3. çeyreğinde 184 milyon dolarlık kar elde eden HTC, aradan geçen 1 yıllık dönemde kazancını 2 katına çıkartmayı başaracak gibi görünüyor. 2010 yılının 2. çeyreğinin sonunda 268 milyon dolarlık kazanç elde etmeyi başardı. HTC'nin 2010 yılının 3. çeyreğinde ise bu kazancı 360 milyon dolara çıkartması bekleniyor. HTC'nin 2010 yılı içindeki toplam gelirinin ise 2.45 milyar dolar olduğu vurgulandı.








  • bu teknoloji işinde çok büyük rakamlar var.. HTC bence ileride çok daha iyi yerlere gelecek.. çünkü marka gerçekten çok çok kaliteli.. hele birde tablet pazarına girsin daha da yerini sağlamlaştıracaktır..
  • htc nin izindeyiz
  • Htc gibi kaliteli firmaya az bile cihazları ciden çok güzel inş daha iyi terlere gelir(bu sekilde giderse gelicekte)
    Ama ülkemizde htcnin hala çogu kisi tarafından bilinmemesi kötü bir durum ülkemizde güzel bir reklam serisi baslatsalarda adları biraz daha duyulsa süper olur
  • htc türkiyede giç reklam yaptımı yoo ..ozman tükiye pzarına girmek için biraz daha çaba göstermesi lazım ..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.