Şimdi Ara

O2, Galaxy Tab'in fiyatını açıkladı; 759 Avro

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj



  • İngiltere'de satışa sunulacağı tarih 1 Kasım olarak açıklanan Galaxy Tab'in fiyatı da kesinleşiyor. Almanya'da O2 aracılığıyla satışa sunulacak olan Android'li tabletin, bu pazardaki satış fiyatı O2 tarafından açıklandı.


    My Handy ödeme planına göre Galaxy Tab'e sahip olmak isteyen kullanıcılar 99 Avro peşin + 24 ay boyunca 27,50 Avro ödeyecekler. Hesaplama yapıldığında toplamda 759 Avro'a denk gelen bu ödeme planındaysa operatörün kullanıcılara sağlamış olduğu herhangi bir kablosuz servis dahil değil. Eğer kullanıcılar, Android'li tabletin GSM/UMTS özelliklerinden de yararlanmak isterlerse, operatörlerle ek ödeme yapmaları gerekecek.


    Haberin başında da söylediğimiz gibi İngiltere'de 1 Kasım'da satışa sunulacağı açıklanan Galaxy Tab'in Almanya'da da aynı dönemlerde kullanıcılarla buluşacak.









  • Fiyat pahalı gibi geldi. Bu kadar para verilse, Ipad alınır zaten
  • Doğru tabi de bu aynı zamanda telefon da olduğu için. Bence fiyat iyi. Taksitle de olduğu düşünülürse normal yani. Galaxy S e bak kaç $. Bu daha da büyüğü. Yani daha pahalı olmalı.
  • bence olmaları gerektiklerinden daha pahalılar.. ama tablet pcler yeni oldukları için ilk zamanlar pahalı olmaları normaldir.
  • Kanımca ipad'e nazaran telefon özelliği olması çok büyük bir artı. Ancak fiyat olarak uçuk olmuş...genede güzel cihaz ama...
  • android sever, htc hero sahibi ama aynı zamanda ipad'i olan biri olarak bu fiyata bu cihaz hayatta alınmaz. samsung/lg/htc vs bu olayı anlamadılar. sen apple ile başabaş gitmiyorsun, apple'ın ardından nal topluyorsun. eğer pazarda ciddi manalı bir pay elde etmek istiyorsan fiyatı düşük tutman lazım, fiyat böyle olduktan sonra istersen ağzınla kuş tut hikaye..sıradan tüketici gider ipad alır.

    yapacaksın fiyatı 300-350 euro, ondan sonra tutuşsun apple'ın paçaları ama nerde bu adamlarda bu vizyon..
  • Ben anlamıyorum ki. iPhone4 ün en dip fiyatı 1599 lira dediniz. Tamam dedik. Taksitle 3750 lira bile verenler var. Tamam içinde telefon ücreti falan da var da bu cihaz 1500 Liralık Galaxy S in büyüğü.

    Fiyatı da 1495 TL yapıyor hem de taksitle. Ne var bunda anlamadım..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: laconf

    android sever, htc hero sahibi ama aynı zamanda ipad'i olan biri olarak bu fiyata bu cihaz hayatta alınmaz. samsung/lg/htc vs bu olayı anlamadılar. sen apple ile başabaş gitmiyorsun, apple'ın ardından nal topluyorsun. eğer pazarda ciddi manalı bir pay elde etmek istiyorsan fiyatı düşük tutman lazım, fiyat böyle olduktan sonra istersen ağzınla kuş tut hikaye..sıradan tüketici gider ipad alır.

    yapacaksın fiyatı 300-350 euro, ondan sonra tutuşsun apple'ın paçaları ama nerde bu adamlarda bu vizyon..


    Galaxy Tab özellikleri ile ipad e nal toplatacak kadar ciddi bir ürün.
    HD video kaydından ,Telefon özelliğine Flash Player 10.1 i den, wifi üzerinden DLNA ya kadar herşeyi ile fiyat normal.
    Yani Ipade göre normal Apple yapsaydı bunun fiyatı ne olurdu düşünmek bile akla zarar.

    http://galaxytab.samsungmobile.com/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1080p -- 22 Ekim 2010; 20:12:55 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.