Şimdi Ara

Sintek Photronics: Apple'a dokunmatik panel göndermedik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj



  • Geçtiğimiz hafta Digitimes, endüstrideki kaynaklarına dayandırdığı haberinde Sintek Photronics'in yeni nesil iMac'ler için hazırladığı dokunmatik panelleri Apple'a gönderdiğini iddia etmişti.


    Ancak bugün Digitimes'a konuyla ilgili konuşan Sintek Photronics'in kıdemli başkanı ve basın sözcüsü Barry Wu; iddiaları yalanlayarak Apple'a kapasitif dokunmatik panel göndermeklerini açıkladı.


    İlk defa bu yılın başında dile getirilen dedikodularla birlikte Apple'ın aldığı bazı patentlerle de gerçek olma ihtimali güçlenen dokunmatik ekranlı iMac'lerin; Mac OS X ile iOS'i içeren hibrid bir işletim sistemiyle piyasaya çıkacağı iddia ediliyor.









  • Adamlar en kaliteli dokunmatiği telefonda yapmışlar, bilgisayarda başkalarına ihtiyaç duymazlar.. ;)
  • Apple yeni ürün çıkarma dönemlerinde müşteriler tarafından Push ediliyor gibi. Yeni bir ürün çıkmadan önce dedikodular başlıyor, bu dedikodular spesifik özellikler haline geliyor, bir süre sonra özellikler şekilleniyor falan derken bir de bakıyorsunuz ki 4-5 ay sonra apple o ürünü çıkarmış.

    Acaba bu dedikoduları yayan da Apple mıdır? Düşünsenize, bir ürünü çıkardıktan sonra sevilip sevilmediğini anlamak var, bir de dedikodularını ortaya çıkarıp, sevilen dedikodulardaki özellikleri ürüne koymak, sevilmeyenleri elemek var.
  • mükemmel olurdu.. zamanla macler PCleride geçerlerse hiç şaşırmam..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batuist -- 6 Ekim 2010; 14:43:57 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.