Şimdi Ara

Lenovo, ThinkPad serisi bazı notebook modellerine Nvidia Optimus teknolojisini ekledi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj



  • IDG'nin rakamlarına göre dünyanın en büyük dördüncü bilgisayar üreticisi olan Lenovo, 60 milyon adetlik satış rakamına ulaşan ThinkPad serisinin bu başarısını yeni bir güncelleme ile kutluyor. Firmadan yapılan açıklamaya göre ThinkPad T410, T410s ve T510 modellerinde Nvidia'nın Optimus grafik teknolojisine yer vermeye başlıyor.


    Ekran kartı alternatiflerine Nvidia'nın profesyoneller için hazırladığı NVS 3100M grafik kartını opsiyonel seçenek olarak ekleyen Optimus teknolojisi ile güç ve pil tüketimi arasında daha güçlü bir denge kurmayı hedefliyor. Optimus teknolojisiyle birlikte sistem, işlemcideki entegre grafik birimi ve harici ekran kartı arasında otomatik olarak geçiş yapabiliyor.


    İnternet ve ofis uygulamalarında, Core i3 ve Core i5 işlemcilerindeki Intel HD Graphics'i kullanan güncellenmiş T serisi ThinkPad modelleri, 1080p video oynatma ve 3D hızlandırmada ise Nvidia ekran kartına otomatik olarak geçerek daha yüksek performans sunabiliyorlar. Optimus donanımlı ThinkPad'ler, 1299$'dan başlayan fiyatlarla sunuluyor.








  • sandybridge ile artık sadece dahili ekran kartlarını kullanırlar.. zaten notebooklarda üst seviye ekran kartı kullanan model sayısı çok az orta seviyede ise zaten sandy bridge ile buseviyeye gelicek intel.. o yüzden nvidia yada atinin orta seviye kartlarını kullanmaz üreticiler sanırım..
  • tipi çok hoşuma gidiyor bu tink pad serilerinin ..servisi de iyi miş..
  • Aslında servisle pek işimiz olmuyor...
  • ya arkadaslar ben laptop almak istiyorum biraz yardımcı olurmusunuz...!!
  • bence piyasadan gelin gibi dışı guzel ici boş makina alacağına lenevonunu bu serisinden al bende t410 var harika bi cihaz hafif kullanışlı hızlı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.