Şimdi Ara

Lost Planet 2 Capcom'un Gelir Beklentisini Düşürdü

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  •  
           Capcom'un Lost Planet 2'den büyük beklenti içinde olduğunu gerek yapımcıların sözlerine, gerekse de firmanın mali beklenti raporlarına bakarak anlamak mümkündü, fakat görünen o ki bu oyun Capcom'un beklentilerini karşılamıyor.
     
         Aldığı düşük inceleme notları ve yorumlarla oyuncuların beklentilerini boşa çıkaran Lost Planet 2 açıkçası vasat bir oyundu. Keiji Inafune, Lost Planet'ı her ne kadar çok önemli bir seri olarak görse de belki de bu serinin sonuna gelindi.
     
        Capcom'un duyurusuna göre firmanın 6 aylık satış beklentisi 45,300 milyon Yen'den 40,500 milyon yene düştü. Faaliyet gelirleri ise 4,800 milyon Yen'den, 3,700 milyon Yen'e düştü.

         Lost Planet 2 her ne kadar firmanın beklentilerini düşürse de Dead Rising 2'nin satış listelerinde üst sırada yer alması beklentileri karşılayacağının göstergesi olarak görülebilir. Ayrıca 3DS'e büyük bir yatırım yapan Capcom bunun karşılığını alacak gibi görünüyor.
     
     







  • Bu seriyi hiç sevmeyen biri olarak hiç şaşırmadım desem yalan söylemiş olmam. :)
  • iyi oluyor capcoma o çöp DMC çıksın bakalım satıcakmı sen danteyi degiştirirsen kullanıcıda böyle adama hak ettigini verir.
  • İyi olmuş...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.