Lucas Arts henüz bu alana adım atmadan önce Sierra macera oyunu severlerin tapınağı sayılabilirdi. Önemli macera oyunları Sierra tarafından yayınlanıyordu. Şimdi ise malesef bu firma yok olup gitti.
Brandon Klassen ve Eriq Chang tarafından hazırlanan "Art Of Sierra" adlı kitap bu firmanın macera oyunlarına ve oyunlarının arkasındaki sanatsal dünyaya ışık tutmaya hazırlanıyor. Sierra ile çalışan geliştiricilerle röportajlara da yer veren kitap 2 farklı baskıyla yayınlanacak. Baskılardan bir tanesinde Sierra'da çalışmış sanatçıların resimleri de bulunacak.
Henüz fiyatı ve çıkış tarihi açıklanmayan "Art of Sierra" özellikle macera oyunlarını yakından takip eden oyuncular için eşi bulunmaz bir eser olacak gibi görünüyor.
Güzel bir haber.Artwork resimlerini hep sevmişimdir oyunların eğer fiyat çok yüksek değilse alırım :)
hani bir şarkı vardı: "alp dağlarından sierralardan che nin yürüdüğü patikalardan"... sierra nın kapanması beni çok üzmüştü. ama bazı insanların bu efsanenin bir kitapla bile olsa hakkını vermesi inanın beni çok sevindirdi.
Sierra çok önemli bir firmaydı strateji ve Adventure oyunları ile öne çıkıyordu kapanmasına üzülmüştü..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme