Şimdi Ara

Xbox Live MTU 1364 Hatası

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
3.326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Meraba arkadaşlar ben konsolu yeni aldım...

Konsolu açtım ilk ön ayarları falan yaptım..Sonra net bağlantılarına geldi herşey doğru düzgün fakat MTU 1364 Hatası veriyor ... Araştırdım heryere baktım port falan dediler onu bilmiyorum nasıl yapıldığını..Modemim Huawei HG521..Xbox bağlantılarını kablosuz ayarladım. ilk yaptığım internet ve xbox ile pc arasındaki bağlantı sağlıklıydı yani connected yazıyordu fakat xbox live'da hata veriyordu...İlk olarak modemi kapatın 30 saniye bekleyin diyordu onuda yaptım olmadı..Modemi pcye bağladım olmadı...192. arayüzünde ayarları vardır diye baktım ondada yok napacağım ben illa modemmi değiştirmem lazım ? Yani sorum MTU 1364 hatasını nasıl çözeceğim ?

Do not fear mistakes. You will know failure. Continue to reach out.

-Benjamin Franklin
  • port açmak var bildiğim netten bak ama hatanın ne olduğu hakkında en ufak bir bilgim yok
    192.168.2.1
    192.168.2.2

Orijinalden alıntı: Dönüşüm

port açmak var bildiğim netten bak ama hatanın ne olduğu hakkında en ufak bir bilgim yok
    192.168.2.1
    192.168.2.2

Yinede teşekkürler fakat daha detaylı bir yardım lazım...Yukarı !!!

-Benjamin Franklin
  • Turk telekomun verdigi modemlerin firmware'iyle oynanmis. Hata buyuk ihtimal bundan kaynaklaniyor. Onerebilecegim tek sey tcp-z gibi programlarla mtu 1492-1500 e falan cekmek ve xbox'u direkt pcnin uzerinden nete sokmak, modem degil. Onun icin ana net baglantinin ayarlarina gel gelismisten paylastir (baska bilgisayarlar bu baglanti uzerinden nete cikabilsin) denetim masasi ag baglantilarindadir o ayarin oldugu yer. Sonra ethernet kablosunu bilgisayarin ethernet cikisindan direkt xbox'a bagla. Sonra ag yarat. Oyle hallolur diye umuyorum. Modem wireless'sa pcni wireless uzerinden bagla cunku baska ethernet portu kalmayacak xboxa bagladiktan sonra.
  • Bir de olacagini sanmiyorum ama, modemin ipsini, mesela 192.168.1.1 firefox'a yaz, ya da explorer'a, sifre ve password genelde admin admin oluyor, degilse modeminin kullanma kilavuzuna bak. Gelismis ayarlarda mtu ayari vardir, ama yapanlar sonuc alamadi diye biliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yeshua Kristos -- 3 Ekim 2010; 18:30:06 >

dediğin diğer yoluda denedim oda olmadı mtu ayarı bile yok maalesef

-Benjamin Franklin
  • http://img836.imageshack.us/f/253z.png/

MTU 1500 ama hala aynı hata ve ben hiç bir değişiklik yapmadım direk olarak 1500 gözüküyordu

-Benjamin Franklin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • up !!

-Benjamin Franklin
  • Abi windowsun mtu ayari 1500 de ama modem mtu'su onu override ediyor. Yukarda anlattim denetim masasi, ag ayarlarindan baglantiyi paylastir sonra ag kur, xbox'u da pc uzerinden bagla, modemden degil. Bunlari yapamazsan modemin ayarlarini bolca kurcalaman lazim admin adminle giris yaptigin yerden. Oranin bir screenshot'unu gonder yardimci olmaya calisayim.

"Xbox Live GameTag : ATiLA TR"

"PSN GameTag : AtilaDagdelen"

"Xbox One, PS4 Clan : MiT"

Canon EOS 5D Mark II - Sigma 24-70mm f/2.8 EX DG Macro - Canon EF 50mm f/1.8 II

PANASONİC 55" TX L55ET5E
  • Üstad ben de çok aradım sorun Modemden kaynaklanıyor ve malesef yapabilecek birşey yok . Yeni bir modem almamız lazım. Ben geçici olarak Airties rt-205 kullandım süper çalışıyor. Lıve oynayan arkadaşlar bir iki tane ucuz modem ismi versinler lütfen biz de dirkt ondan alalım

Şimdiden teşekkürler...
  • arkadaşım bendede airties 5450 var ve 1.5 hafta uğraştım sonunda mutlu sonuca ulaştım bu huwei de airties gibi bildiğim kadarıyla ve yapman gereken mtu değerini 1364 den 1365 e çekmek sadece 1 arttıracaksın sonra kaydediceksin modem resetlicek ve internet bağladıgında teker teker kabloları cıkar ve sonra modemin fişini çıkar sonra takıl 5 10 dk ilk fişi tak modeme elektrik ver sonra kabloları bağla bu olay sonucunda benim xboxlive oldu

dipnot: arkadaşlar ne alakası var fln demeyin çünkü mtu yu 1 adet yükselttim ve liveye girmeyi denedim girmemişti sonra sınırlendım kapadım xboxu ardından laptopu network kablosuyla bağlamam gerekıyordu ve modemın kablolarını fln söktüm tekrar taktım xbox da liveye girmeyi deneyeyim dedim ve oldu dediğim gibi dene arkadaşım inan çözüm yolu bu....

BattleTag:Architecth#2981
    GamerTag:Architecth
    PSNetwork:Architecth61
    GameCenter:Architecth61
  • mtu ayarı nerden nasıl yaptın hocam huaweyide aletin ara yüzünde boyle ayar yapacak bi yer bulamadım ben
  • lanet olsun bu ttnete adamlar microsofttan önce banladılar resmen giremiyorum live.bayram tatili diye sevindik biraz oynarız diye black ops u zehir etti.çözümü bilen var mı?bende ki modem pikatel airmax
  • Epeydir sorunsuz kullandığım Live bir anda mtu hatası verdi ve baglanamıyorum. Ayrıca bende garip bir durum var, xbox.com'u açamıyorum şu anda. Farklı dns'ler denedim açılmadı. vtunnel'la baktım site yerinde duruyor. Ama bir türlü açamıyorum normal şekilde. TTnet kaynaklı bi sorun sanırım?
  • gece 12 en beri bizde uğraşıyoruz fakat bizde bağlanamıyoruz live da bağlıydık fakat bir anda bağlanamaya başladık ve mtu hatası ve bazı denemeler sonucunda isp bloklanmış yazısı geliyo her yolu denedik çıldırmak üzereyiz microsoft ne yaptıda ttnet engelledi başka sorun yaşayan arkadaşlar varmı acaba

Orijinalden alıntı: arnom

gece 12 en beri bizde uğraşıyoruz fakat bizde bağlanamıyoruz live da bağlıydık fakat bir anda bağlanamaya başladık ve mtu hatası ve bazı denemeler sonucunda isp bloklanmış yazısı geliyo her yolu denedik çıldırmak üzereyiz microsoft ne yaptıda ttnet engelledi başka sorun yaşayan arkadaşlar varmı acaba

Gece bende de vardı o sorun az önce kendiliğinden çözüldü,komik ya memleketimin olayları
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.