Öncelikle link'e tıklayıp destek verenlere teşekkür ederim.
Sitenin üç kağıtçı bir webmaster'in eseri olduğu ve bir kandırmaca olduğu orataya çıktı. Sitenin fiyasko olduğunu başka bir forumdan arkadaş whois bilgilerinden şahsa ulaşmış telefon ile görüşmüş ve görüşmeyi kayıt etmiş konuşmada sitenin fiyasko olduğu açıkça ortada.
Ne saf var forumda madem hediye kazanmak istiyorsunuz metro enerjini göster var ona katılın fake değil hemde
Zaten bunun gerçek olduğunu sanmak aptallıktır.
O kadar konu açıldı hiç biri kapatılmadı ben fake diye konu açtım o kapatıldı böyle yönetimin
ben açtım foruma linki koydum çıkarsa(çıkmayacak) çıkan hediyeyi(Iphone 4) forumda çekilişle vericem(yani site fake olduğuna o kadar eminim).Sırf bunu yapmak için açtım.Çıkarsa çekilişle dağıtıcam ama çıkmaz.
Sitenin tasarimi degismis, ilk yayildiginda her tarafinda demo yaziyordu, ses kaydini dinleyin :)
arkadaşım da bu siteye üye oLdu ve en az puan qerektiren nokia5230 u seçTi (biliyoduk vermiceklerini) aradan 2 hafta kadar süre qeçti telefonla aradılar ve adresi yazmadıqı için verilen adrese gelip aLmasını söylediler gerçekten inanmadım ama verdiler burda linke tıklayış puan getiriyor ama karşı tarafada sitesine hit qeLiyor 1 günde belki miliyonlarca geliyor bu da sponsor firmalarla ve yöneticilere gidiyor adamın anlattıqına göre
-
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme