Şimdi Ara

Adios kart ile Dünyayı Keşfe Çıkıyos!-Kampanyalar!-Gezi İpuçları!- (2206. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
84.713
Cevap
1.078
Favori
5.532.319
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 22042205220622072208
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • valla türkiye de alternatif çok kimse kusura bakmasın wings i maximiles ı parafly ı bi yığın firma var. bir işi yapıyorsan doğru düzgün yapacaksın arkadaş.

    işleri açılan esnafın fiyatlara zam yapıp "bizde böyle, canın isterse" demesi gibi bişey.

    hani puan falan umrumda değil açıkcası, gider migros a ininal kart a yükletirim kredi kartı gibi harcarım 1000 tl puanımı. taş atıpta kolum mu yoruldu sanki. bu yapılan terbiyesizliğe anlam veremiyorum.

    imam hatipli gibiyiz anasını satayım. bir sabah kalkıyorsun öss ye girerken sizi 0.3 le çarpıyoruz diyor banka bize :)
  • Bu ne yahu ... onune gelen ykb vurmus vurusturmus. Sanki adamlardan ekmek yerken... pasam agam... puan katsayisini biraz dusurunce adamlara demediginizi koymamisiniz. E be insaf.... adamlar efendice bu is boyle olmuyor .. yeni kurallarimiz var diyor... ..adamlar katsayi 1 e indirse bir sikayetleri bir nebze anlayacagim ama bu kadar da abartilmaz.... sikayet yazmakta cok anlamdiz... neyin sikayeti... adamlar kredi karti tardimlasma diye olayi ticarete kadar vurdular...sonrada sonuc ortada.... kusura bakmayin ama bu hakedilmis bir sonuc... bence ykb gayet insafli degistirmis... ben olsam bu kadar kudurmaya ve sistemi kotuye kullanmaya 1.5-2 ye cekerdim....

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bolkepçe B kullanıcısına yanıt
    Siz şöyle yazın:
    "Ben bankayı çok seviyorum, aşığım. Bu kadar katsayı fazla! Hem alışveriş yapacağım, hem borcumu 1 ay sonra ödeyeceğim, hem de puan kazanıp tatile gideceğim... Yok daha neler! Dünyanın neresinde var böyle bir şey?! Mümkünse kartımdan her ay 100 TL kadar 'Bankaya yardım' adı altında bir meblağı bağışlamak istiyorum. Lütfen kabul buyurun! Bugüne kadar siz HAYRINIZA bizi tatile yollamıştınız. Bundan sonra sıra bizde! En kısa zamanda Adios programını, diğer mil kartları gibi alışveriş tutarı kadar wp'a çevirip katsayıları da en fazla 1,5'ta tutmanızı BANKAMIZIN selameti açısından çok önemli bir hamle olarak görmekteyim. Arkadaşların haklarını arama adı altında yaptıkları terbiyesizliği de affedin lütfen. Bizim millete herşey müstahaktır ya neyse... Siz yine insaflısınız... Saygılarımla..."

    Direkt kopyalayın, Yapı Kredi teşekkür kısmına yapıştırın. Madalya ve plaketiniz en kısa sürede size ulaşacaktır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BLUESTREAM kullanıcısına yanıt
    Evet başvurulabiliyor. Hatta başvuru formu bile farklı. Ben öyle yapmış direk premium almıştım.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: coupe96

    Adiosa alternatif kartlara bakıyorum,ozellikle üye olmayan işyerlerinde parafly cok dusuk sanırım.miles And smiles kredi kartı mantıklı gelmeye basladi bana.

    Hocam aynı şeyi düşünüyordum katsayı düşüşünden sonra araştırmaya başladım en uygunu M&S gibi duruyor, bilgili üstadlar geçmişte kıyaslamaları yapmışlardı, yeniden kartlar arası bir değerlendirme yapılırsa faydalı olur gibime geliyor, malum seturun yüksek fiyatları ve düşen katsayı + kampanya hariç puan toplama zorluğu Adios'a Adios deme zamanı gelmiş gibi duruyor...
  • Bayram kampanyasından kazanılan 50 TL puan hediyeleri yüklendi mi arkadaşlar? Bende halen gözükmüyor da..
  • parafly mı maximiles mı sizce?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • NEWEST kullanıcısına yanıt
    Benimki de yüklenmemiş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Bolkepçe

    Bu ne yahu ... onune gelen ykb vurmus vurusturmus. Sanki adamlardan ekmek yerken... pasam agam... puan katsayisini biraz dusurunce adamlara demediginizi koymamisiniz. E be insaf.... adamlar efendice bu is boyle olmuyor .. yeni kurallarimiz var diyor... ..adamlar katsayi 1 e indirse bir sikayetleri bir nebze anlayacagim ama bu kadar da abartilmaz.... sikayet yazmakta cok anlamdiz... neyin sikayeti... adamlar kredi karti tardimlasma diye olayi ticarete kadar vurdular...sonrada sonuc ortada.... kusura bakmayin ama bu hakedilmis bir sonuc... bence ykb gayet insafli degistirmis... ben olsam bu kadar kudurmaya ve sistemi kotuye kullanmaya 1.5-2 ye cekerdim....

    Bu mantıkla yaşadığın sürece hiç bir zaman olamayacaksın. Ticaret kafasına bak.
    Başka kapıya.
  • Açıkçası şikayet yazmak bana da çok anlamsız geliyor. Fakat ben tutup da banka haklıdır falan demiyorum. Sadece bankalar şikayetler ile çok ilgilenmez ama eğer kart kullanımı katsayı değişiminden hemen sonraki ay içinde dramatik şekilde düşerse o zaman biz hata yaptık galiba diyebilirler. Bu nedenle yapılacak tek şey zorunlu kalmadıkça kartı kullanmamak başka kartlara yönelmek. Sanki YKB den başka kart mı yok. Zaten kampanya bile yapmaz oldu normal harcamaya da puan vermiyor. Bundan sonra elimi sürmem Adios karta.
  • ADİOS KART Kullanımımı askıya almış bulunmaktayım . Konudan ykb yide bilgilendirdim .

    Umarım tepkide bir tuzumuz olur...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: osonguler

    Açıkçası şikayet yazmak bana da çok anlamsız geliyor. Fakat ben tutup da banka haklıdır falan demiyorum. Sadece bankalar şikayetler ile çok ilgilenmez ama eğer kart kullanımı katsayı değişiminden hemen sonraki ay içinde dramatik şekilde düşerse o zaman biz hata yaptık galiba diyebilirler. Bu nedenle yapılacak tek şey zorunlu kalmadıkça kartı kullanmamak başka kartlara yönelmek. Sanki YKB den başka kart mı yok. Zaten kampanya bile yapmaz oldu normal harcamaya da puan vermiyor. Bundan sonra elimi sürmem Adios karta.

    Şikayeti tek başına yazmak anlamsız. Fakat şikayeti bankaya uygulayacağımız politikayı bildirmek için kullanırsak o zaman anlamı ve önemi artar. Tam olarak şu anda yaptığımız gibi şikayeti kartı belirli bir süre kullanmayacağımızı bildiren tarih olarak alacaktır banka. Ben bu kartla ilgili teşvik ettiğim herkese şikayet yazmasını söyledim. Bu şikayetlerden sonra kart kullanımını da azaltırsa birkaç bin kişinin etkisi gayet fazla olacaktır. Önemli olan banka geri adım atmazsa bunu en az 2-3 ay sürdürebilmek. Sonuçta Adios kart kullanıcıları bol bol gezselerde, çoğu yüksek miktarlarda kredi kartı harcaması yapıyor ve bu harcamaların başka kartlara kayması bankayı huzursuz edecektir.
  • 5-20 Ekim arası LCW kampanyasından puanlar bugün yüklenecekti, katılıp puanı yatan var mı?

    Bu arada birazdan bize yazın kısmından ben de şikayetimi belirteceğim...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de an itibari ile adiosu askiya aldim. Artik kullanmayacagim. Banka bu sekilde devam ederse once play kartimi sonra da adios kartimi kapatacagim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ŞİKAYETLERİNİZİ İLETMEK İÇİN ADRESLER ELİNİZİN ALTINDA TOPLUCA BULUNSUN

    FACEBOOK
    https://www.facebook.com/YapiKrediadios

    TWİTTER
    http://twitter.com/YapiKrediHizmet

    Tüketici İlişkileri Koordinasyon Görevlisi
    erkan.ozdemir@yapikredi.com.tr



    Orijinalden alıntı: Paranya

    Arkadaşlar merhaba,

    Açıkcası ben de Adios maceram henüz başlamışken, katsayıların minimuma indirilmesinden rahatsızım. Lakin, özellikle Zorlu D&R kampanyasındaki yoğun talebi gördükten sonra, yakın zamanda bu tip bir aksiyonun alınabileceğini bekliyordum. Sonuçta, bankanın asıl amacı bizlerin dünyayı dolaşmamız değil, mümkün olduğunca çok müşteriyi kart kullanıcısı yapıp, bu müşterilerine mümkün olduğunca çok kart kullandırmak ve buradan da bir gelir elde etmek. Bunu da bir takım promosyonlarla desteklemek.

    Gel gelelim, şu aşamada tepki olarak kart kullanımını kısmak dışında biz ne yapabiliriz, ona bakalım. Bir çok arkadaşın, mesaj merkezine online olarak şikayette bulunduğunu gördüm. Tabi, bir çoğunuzun bildiği gibi bu şikayetlerin gerekli merciilere ulaşması epey zaman alacağından, ben sizlere kestirme bir yol önermek istiyorum. BDDK'nın ilgili tebliğleri gereğince, her banka üst düzey yöneticilerinden birini "Tüketici İlişkileri Koordinasyon Görevlisi" olarak atamış durumda. Yapı Kredi'de bu görevi Mehmet Erkan Özdemir üstlenmiş. Erkan Bey'in mail adresi erkan.ozdemir@yapikredi.com.tr. Bu mail adresinden şikayetleri doğrudan kendisine iletilir ve eğer banka bir aksiyon alacaksa bunu hızlandırabiliriz. Aşağıdaki gibi bir metin kendisine iletilebilir.

    Erkan Bey merhaba,

    Bankanızın xxxx numaralı müşterisi ve Adios kredi kartı kullanıcısıyım. Aynı zamanda, World kartın düzenlediği kampanyaların da sıkı bir takipçisiyim. Kampanyalardan kazandığım World puanları, 3 kat değerli kullanma imkanımızın olması, bu zamana kadar benim Adios kartımı kullanmaktaki ve çevremdekileri de kullanıcı yapmamdaki en büyük motivasyonumdu. Ancak, 28 Ekim itibarıyla, önceden haber verilmeksizin, değerli puan kullanımındaki çarpanların alt limite düşürüldüğünü üzülerek öğrenmiş bulunmaktayım. Öncelikle, bu uygulamanın sözleşme şartları çerçevesinde yapıldığından kuşkum yok. Lakin, bu tip bir aksiyon alınmadan önce, müşterilerin bilgilendirilmesinin ve en azından bu tarihe kadar kazandığımız puanların eski oranlardan kullanılma imkanının verilmesinin şeffaflık ve tüketici haklarını koruması açısından yerinde olduğunu düşünmekteyim.

    Bankanızın kar odaklı, kurumsal yönetim ilkelerine sahip ve borsaya kote bir şirket olmasından mütevellit, ürün ve hizmetlerinizdeki yegane amacın kar yapmak olduğunun bilincindeki bir müşteri olarak, Yapı Kredi'yi diğer bankalardan ayıran en önemli ürün olan Adios'da puan çarpanlarının tekrardan üst seviyeye çıkarılmasını rica ederim.

    Saygılarımla



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi incele -- 30 Ekim 2013; 18:47:16 >
  • Puan hesaplama aracı güncellenmemiş.
    Eski puanlar duruyor hala.

    http://www.adioscard.com.tr/adios-ile-seyahat/worldpuanlar-ile-seyahat/puan-hesaplama-araci.aspx
  • quote:

    Orijinalden alıntı: panthera52

    Puan hesaplama aracı güncellenmemiş.
    Eski puanlar duruyor hala.

    http://www.adioscard.com.tr/adios-ile-seyahat/worldpuanlar-ile-seyahat/puan-hesaplama-araci.aspx

    Zannedersem alt sınırı kullanmaya başladılar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada bende babam ve kendi adıma şikayet oluşturdum. En azından banka rahatsız olduğumuzu bilsin. Çok uçan biri olmadığım için o kadar karamsar değilim açıkçası ama 2-3 ay kullanmaya bilirim kartı. Onun yerine harcamalarımı parafly a kaydırdım. Kazandıklarımı yurt içi otel Rez. Kullanacağım. Bana sorarsanız adiosunla hala bir alternatifi yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • meier M kullanıcısına yanıt
    enpara kartımın gelmesi nedeniyle, zaten 15 gündür kullanmamakta olduğum Adios kartımı, adam akıllı bir kampanya olmadığı müddetçe kullanmıyorum. Ne zaman kayda değer bir kampanya olur, o zaman kullanırım. Yoksa adios'a
  • Normal adios card için katsayıdan haberi olan var mı?
  • 
Sayfa: önceki 22042205220622072208
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.