Şimdi Ara

Adios kart ile Dünyayı Keşfe Çıkıyos!-Kampanyalar!-Gezi İpuçları!- (1678. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
84.897
Cevap
1.069
Favori
5.598.507
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
79 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 16761677167816791680
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gumus299

vakıf emeklilik vakıfkarttan ödenen bireysel emeklilikler için %10 puan veriyordu. en fazla aylık 15 tl olmak üzere.bu durum kalktı mı acaba. bulamadım bununla ilgili bir bilgi.

VakıfEmeklilik BES imza tarihi 10/09/2012 – 28/02/2013 arasında olan ve katkı payı ödemelerini ilk 6 ay boyunca VakıfBank Kredi Kartı ile gerçekleştiren müşteriler için geçerlidir. Teklif İmza tarihi 28/02/2013 tarihinden sonra doldurulan başvurular kampanyadan yararlanamaz.
  • teşekkür ederim.
  • Selam adiosçular mayıs 15-20 arası için Lİmak Atlantis'e puanla tatil almayı düşünüyorum. Daha önce erken rezervasyondan alan oldu mu oranları nasıl ? Bir de genel olarak kalan var mı memnun kaldınız mı tavsiye edeceğiniz bir durum var mı ? Son olarak havalimanından ulaşım nasıl olur premium için shuttle 128 TL iki kişi olacağız valizler vs değer mi o parayı vermeye ? daha ucuz ve pratik bir yol var mıdır ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: magic2

FRANSA -PARİS için tecrübesi olan arkadaşlar otel tavsiyelerinde bulunabilir mi ? çok rica edicem ... kafam acaip karıştı ...

Balmoral Hotelde kaldım ben. arc de triomph (zafer takı) nın oldugu meydana 3 dk yürüme mesafesinde çok kolay yeri var nezih de bir hotel. odaları küçük ama fyat performans olarak kaldıgım donemde bayauygundu çok da kolay bulduk . Champs-Elysées Bulvarına(şanzelize) ve Charles de Gaulle Etoile Metro İstasyonu'na 100 m civarında onun için havaalanından ulaşım çok kolay çok merkezi. 30 tl ektraya da kahvaltı veriyor reçelli kruvasanlı kahveli falan :) ama deidğim gibi odalar küçük ama temiz . rezervasyonumu da bookingcom dan yaptım
  • quote:

Orijinalden alıntı: kmx

Selam adiosçular mayıs 15-20 arası için Lİmak Atlantis'e puanla tatil almayı düşünüyorum. Daha önce erken rezervasyondan alan oldu mu oranları nasıl ? Bir de genel olarak kalan var mı memnun kaldınız mı tavsiye edeceğiniz bir durum var mı ? Son olarak havalimanından ulaşım nasıl olur premium için shuttle 128 TL iki kişi olacağız valizler vs değer mi o parayı vermeye ? daha ucuz ve pratik bir yol var mıdır ?

liamak lara tek geçerim
    boşverin atlantisi...
  • amerika seyahatı için bilet alan oldumu acaba, ayrıca los angeles te ailecek kalabilecek otel tavsiyesi alabilir miyim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: thundere
    quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DMustaine

ama mesela setur un 2500 lük kampanyasına katılamadım
    bu limiti arttırmanın başka bi yolu olmalı
    eşimin de benim de 2400 maaşımız var
    2012 jazz aracım var.hepsini faksladım gene de yok diyolar 2,000 tl limit sana yeter diyolar

neye göre arttırdıklarını bir anlasam.benzer sartlardayız limitimi benimde arttırmıyorlar. bu sebeple yeni karta başvurdum bunu denediniz mi?

Kart Temmuzda emekli olan babam tarafından gelir belgesi ile şubeden alındı.2800 tl limitli idi.Maaşın 2 katı.
    İlk ay sonunda limiti aşmıştık.Sonra hep para yatırdık.En yüksek rakam +6500 tl civarı idi.Kasımda limit artışı istedik 2900 tl yaptılar.Uzun bir mail yolladık bu ne diye.Böyle uygun görülmüştür diye cevap geldi
    Ocakta emekli maaşlarına yüksek oranda(78 tl) zam gelince gene artış istedik.5000 tl oldu
    Bu ay yine istedik sonucu merakla bekliyoruz

Pazartesi belgegeçerle yollanan talep sonuçlandı.Yeni limit 8000 yani premium sınırı

• quote:

Orijinalden alıntı: bérkay

amerika seyahatı için bilet alan oldumu acaba, ayrıca los angeles te ailecek kalabilecek otel tavsiyesi alabilir miyim...

http://forum.donanimhaber.com/m_55830653/mpage_6//tm.htm#72964762
  • Ya bu limit artırımı için ne yapabilirim?

Resmi bir gelir belgem yok. 1950TL Limitim var. Üzerime Aracım var acaba onun ruhsatın fotokopisini çekip mi yollasam, bir dilekçe ile birlikte.

Ne zaman limit artırmak istesem gelir belgesi istiyorlar.
  • quote:

Pazartesi belgegeçerle yollanan talep sonuçlandı.Yeni limit 8000 yani premium sınırı

Ben bonus kartımı referans göstererek 10K TL limitli kapmıştım
    Bu kadar uğraştırmaları enteresan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erdem Dengel -- 4 Nisan 2013; 16:34:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: modakartalı

quote:

Orijinalden alıntı: bérkay

amerika seyahatı için bilet alan oldumu acaba, ayrıca los angeles te ailecek kalabilecek otel tavsiyesi alabilir miyim...

http://forum.donanimhaber.com/m_55830653/mpage_6//tm.htm#72964762

hocam çok faydalı oldu teşekkürler
  • Benimde puanlarım yatmadı henüz. Yatan var mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • + 1-30 Nisan 2013 tarihleri arasında yurtdışında yapılacak alışveriş tutarı üzerinden %10 (en fazla 75 tl) (YURDISI xx xxxx 6635)

Yurtdışı internet sitelerinden yapılan alışverişlerde geçerli mi bunda?

• quote:

Orijinalden alıntı: emryrgc

+ 1-30 Nisan 2013 tarihleri arasında yurtdışında yapılacak alışveriş tutarı üzerinden %10 (en fazla 75 tl) (YURDISI xx xxxx 6635)

Hayır sadece postan yapılan alışverişlerde geçerlidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: cinematic

quote:

+ 1-30 Nisan 2013 tarihleri arasında yurtdışında yapılacak alışveriş tutarı üzerinden %10 (en fazla 75 tl) (YURDISI xx xxxx 6635)

İnternet üzerinden olanlarda geçerli olsaydı keşke. Sürekli alışveriş yapıyorum yurtdışından çünkü

• quote:

FRANSA -PARİS için tecrübesi olan arkadaşlar otel tavsiyelerinde bulunabilir mi ? çok rica edicem ... kafam acaip karıştı ...

geçen hafta döndüm , quality hotelde kaldım.Metro istasyonun önünde tam olarak. m4 ve tramvay geçiyor. Eyfele gitmek 20dk falan sürüyordu.geceliği 89 euroya geldi ve odaları gayet güzel 4 yıldızlı.Hiç bir sorun çıkmadı , ek olarak etrafta market ve pastaneler falan dolu.Yakınında subway ve büyük bir markette var.Tam karşısında bir pastane vardı, fiyatları falan çok uygun ama güzeldi.Şehrin göbeğinde bile böyle güzel yer bulamadım.

Odalar gayet temiz ,çalışanları hiç birşeye karışmıyor ve rahattı.En üst kat biraz dar ama diğer odaları ferah diyebilirim.Almadan önce çok araştırmıştım bu kalitede bu fiyata bulamadım.
    Otelin bulunduğu metro istasyonun adı porte de orleans , montparnasseye 3 durak mesafede.Buradan her yere girebilmek mümkün.Aynı metronun 6-7 durak sonrasında notre dam var.Pariste herhangi bir metro hattı üzerinde olduğunuz sürece nerede olduğunuzun önemi yok yanı şehir merkezine 4-5 kmden daha uzak bir yerde kalmayın.Ulaşım herşey çok rahat, benden önce bir arkadaş daha yazmış bu konuda ama söylediği otel benim dediğimin fiyat olarak 5 katı cıvarında =)

• quote:

ROYAL GARDEN CHAMPS ELYSEES de kaldık biz hocam,,, zafer takı'na oldukça yakın, yani merkezi bir otel,,, ve fakat odalar çok küçük ve kahvaltı da vasatın altındaydı,,, tavsiye etmem yani,,,
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahiraygun

quote:

ROYAL GARDEN CHAMPS ELYSEES de kaldık biz hocam,,, zafer takı'na oldukça yakın, yani merkezi bir otel,,, ve fakat odalar çok küçük ve kahvaltı da vasatın altındaydı,,, tavsiye etmem yani,,,

merkezdeki oteller anlamsız bir şekilde pahalı zaten hocam ben biraz dıştaki otellere bakıcam .. ben sabah çıkıcam akşam giricem merkeze 5-10 km oteller var hem fiyatları daha uygun hem de konforu ... ulaşım nasıl ? tavsiye eder misiniz ?
  • quote:

quote:

quote:

İnternet üzerinden olanlarda geçerli olsaydı keşke. Sürekli alışveriş yapıyorum yurtdışından çünkü

keşke öyle olsa benim içinde çok avantajlıydı

• quote:

quote:

quote:

quote:

keşke öyle olsa benim içinde çok avantajlıydı

Sanal da olsa 'pos' pos değil midir?
    Nerede yazıyor yurtdışı internet harcamasının dahil olmadığı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eros34 -- 4 Nisan 2013; 21:45:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 16761677167816791680
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.