Şimdi Ara

Adios kart ile Dünyayı Keşfe Çıkıyos!-Kampanyalar!-Gezi İpuçları!- (3031. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
12 Misafir (2 Mobil) - 10 Masaüstü2 Mobil
5 sn
84.752
Cevap
1.076
Favori
5.538.757
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 30293030303130323033
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: boran729

    Güncel otel oran bilgisi regnum carya Belek 21-24 Temmuz 3 gece setur fiyatı 3825 tl puan 1725 tl worldpuan +MSC Cruise 12-19 Kasım Ege Adriyatik gemi turu 618 euro 1847 tl için 840 tl world puan yani 2565 tl world puan kullandım yıllık world puan kullanma limiti de demekki bir nebze esneyebiliyor...

    hocam MSC 618 euro iki kişi mi?
  • Puanlarla tek erkek olarak gidilebilecek, mümkünse sessiz sakin ve kalabalık olmayan bir otel önerebilir misiniz? Türkiyede pek mümkün olmasa da bu. Örneğin; Otel Barbarossa nın yapısını ve sakinliğini sevdim. O tür kıyıda köşede kalmış ve tamamen dinlendirecek bir yere ihtiyacım var, herşeyden uzak. Not: Siz sormadan söyleyeyim, çapkınlığa gitmiyorum. Onu yapacak olsam, sessiz sakin biyer aramam tahmin edersiniz..

    Şimdiden teşekkürler.
  • californiadream C kullanıcısına yanıt
    bağıra çağıra türkçe küferederek gezen barzoları görünce biz de rahatsız oluyoruz. peki sen onların bu kampanya ile gittiğini nerden çıkardın? tiplere baksan zaten para bende hatun nerde diye gezen görmemiş tipler olduğunu da anlarsın. o adamların buradan kampanyayla 10ar 20şer puan falan biriktirip oralara gittiğini sanmıyorum. herhalde oralarda bu işlere çok para harcıyorlardır. bilete verecekleri bir kaç bin lirayı düşünmüyorlardır.

    ya da bu kampanya ile puan toplayıp oraları gezenlerin sadece sex turizmi için gittiğini nerden çıkardın diye sorayım. evet normalde bu bilet parasını veremeyecek bir yığın insan bu puanlarla güzelce gezdi geldi. kendisini satmasına falan gerek yok ve sattığı da yok zaten kimsenin. böyle şeyler yazmak hiç doğru değil. bazı çiftler balayına gitti. ya da aldı eşini çoluğunu çocuğunu güzel bir tatil yaptı geldi. buradan yaptığımız yorumlara dikkat edelim ve birbirimize saygısızlık yapmayalım. sex turizmi dünyanın her yerinde var. bulaşmak isteyen her yerde bu işlere bulaşır. ama buradan topladığı puanlarla ailecek ya da yalnız başına adam gibi gezen kültürlü insanların hakkını yemeyelim. bazı insanların gerçek bir gezgin gibi gidip tatilini yaptığı bir yer tayland. ben bu kartın verdiği puanlarla Samui ve Phuket bölgesinde 14 gün boyunca onlarca ada dolaştım. sen hiç kusura bakma ama taylandda çektiğim sualtı fotolarını görsen dibin düşer.

    ayrıca sex turizminden başka bir şey olmayan pattayaya benim yolum düşmedi ama belli ki senin düşmüş. neden acaba? neyse...




  • alkapto1 kullanıcısına yanıt
    Barbarossa candır hocam, sessiz sakin huzurlu. Kesinlikle tavsiye ederim.
  • mericbey kullanıcısına yanıt
    tek erkek alıyor mu? bilginiz var mı ?
  • alkapto1 kullanıcısına yanıt
    Malasef bilmiyorum hocam.
  • trainitalia sitesinden bilet alacağım ancak en ucuz bilet "Cartafreccia Special" olarak geçiyor. Nedir bu bilgisi olan var mı?
  • YKB sağolsun kişisel kampanya göndermiş, hem de 3.400'e 30 TL.
  • Banada 300 tl harcamaya 10 tl.
    M.hizmetleri kayit actira actira en sonunda geldi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana da Temmuz'da 400 TL harcayın, 10 TL puan kazanın diye geldi.
  • Bana daha gelen giden yok.
  • selam arkadaslar, Ağustos ortası birkaç günlüğüne pragda otel ariyorum. 2 yetişkin ve 1,5 yaşında bebek için soruyorum. Merkeze yakın 3 ve 4 yildizli otellere baktim ama pek fikrim yok. Seyahat hattından veya bağımsız olarak alabilirim, bebegi de dusunerek öyle çok salaş olmayan bir yer istiyorum. Gidip memnun kalan var mi aranizda? Yeme içme tavsiyesi de verebilirseniz sevinirim ama burayi boşa meşgul ediyorsam p.m. de atabilirsoniz. Sagolun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 15.000 tl ye 200tl geldi bana da.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: world67

    selam arkadaslar, Ağustos ortası birkaç günlüğüne pragda otel ariyorum. 2 yetişkin ve 1,5 yaşında bebek için soruyorum. Merkeze yakın 3 ve 4 yildizli otellere baktim ama pek fikrim yok. Seyahat hattından veya bağımsız olarak alabilirim, bebegi de dusunerek öyle çok salaş olmayan bir yer istiyorum. Gidip memnun kalan var mi aranizda? Yeme içme tavsiyesi de verebilirseniz sevinirim ama burayi boşa meşgul ediyorsam p.m. de atabilirsoniz. Sagolun.

    U Kroka diye bir restautant var Old City de değil ama oldukça leziz ve nezih bir yer.

    Fakat rezervasyon şart aksi takdirde yer bulmanız oldukça zor.

    https://www.google.com/maps/place/U+Kroka/@50.0666603,14.4179443,15z/data=!4m2!3m1!1s0x0:0x8f3ed63c513865bd




  • Puanla araç kiralayıp iade edebilen varmı arkadaşlar?? Varmı hiç örneği
  • quote:

    Orijinalden alıntı: californiadream


    kimse kusura bakmasın ama umarım adios uzakdoğu kampanyası yapmaz bir daha

    bangkok'ta pattaya'da yolda bağıra çağıra küfürlü konuşan türk barzosu görmekten midem bulanıyor artık. bu adam kendini satsa uçak bileti ve masrafları karşılayamaz nasıl geliyor buraya diye hep sormuşumdur kendime şu an anlıyorum ki hep bu beleş biletler sayesinde.



    Hocam kusura bakma ama sen olayı anlamamışsın.

    Para asıl barzo dediğin adamlarda. Istanbul da bi bak lüks jeep araçlardaki mafya bozuntusu tiplere. İki kelimeyi bir araya getirmekten aciz tipler parayla oynuyor.

    Kahramanı recep ivedik olan ülkeme de de normal böyle olması.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Flexi_ F kullanıcısına yanıt
    Benim tukkandan 3400 harca 60 tl indirim yapayim hocam

    "Latifedir"

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: outpost

    trainitalia sitesinden bilet alacağım ancak en ucuz bilet "Cartafreccia Special" olarak geçiyor. Nedir bu bilgisi olan var mı?


    Hızlı trenler için üyelik kartı, okuduğum kadarıyla italya da yaşayanlar yararlanabiliyor bu indirimlerden.

    Ben de biletleri yeni aldım, cepteteb iadelerinin yatmasını bekliyorum inş sorun çıkmaz.
  • ea85 E kullanıcısına yanıt
    Yatıyormuş hocam sorun olmuyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ucandeve

    Arkadaşlar her sene işimi son ana bırakır ve deli gibi otel araştırması yapardım. Ancak bu sene şöyle bir şey farkettim. Seturda otel sayısı çok az. Rixoslar yok, hiltonlar az, antalya side civarında(farklı tavsiyelere de açığım) denizi çok sakin havası çok sıcak olan bir otel arıyorum. Eşim 4 aylık hamile. Bu yüzden bunalmayacağı denize rahatlıkla girebileceği bir yer arıyorum. Bildiğim birkaç otel vardır fakat hiçbiri listede çıkmıyor. Tavsiyesi olan var mıdır?


    Yıllardır adios kullanırım fakat adios ile hiç yurtdışına çıkamadım. Herhalde tek çıkmayan da benimdir. Şanssızlık işte. İşlerim ve sorumsuzluğum yüzünden tüm tatil işlerim son dakika belli olur.

    Bana yardımcı olabilecek birileri yok mu?
  • 
Sayfa: önceki 30293030303130323033
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.