Kullanıcı Adı Şifre
  • Yeni Üye Kaydı
  • Şifre Hatırlatma
  • Beni Hatırla Cevaplanan Mesajlarıma Git
  • Popüler Konular
Cevap: DH HYUNDAI ...ix35... KULÜBÜ

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Sistem Belirtin Yazdır
Sayfa: <<     73 [75] 77 78 79 80 81 82      >>
Konu içi arama ayarları
Sadece Arananın bulduğu yerler
Arama terimleri En önemli Üst minimum sıralama: /1000

Arama tercihlerinizi belirlediyseniz yukarıdaki kutuya arama terimini yazıp "Konu içi ara" butonuna tıklayınız.
Giriş

32 Mesaj
21 Mart 2012; 22:59:58 

quote:

Orijinalden alıntı: kudreta

kafama takılan bir nokta var. (1,6 gdi ix35) test sürüşünde iken, henüz sıfır bir aracı kullandım, düz yolda, araçta 3 kişi varken camlar ve klima kapalı iken 6. vites 3000 devirde araç 110 km yapıyordu. bu bana biraz az geldi. sizler ne dersiniz, bunu ölçümleyen var mı acaba?

3.0 devirde 110 km cok az degilmi test aracınızda belkide bir sorun vardır araç tamam 1500 kilo lakin sonuçta gdi motor ve pk si yüksek benim araç 2.0 136 pk ben gaza az dokundugumda cok seri bir sekilde rahat 160 görüyorum 1500 kilo olmasına rağmen cok cok seri araç 1.6 gdi benzinli ve pk yüksek 3.0 devirde 110 olması normal değil bence suanda kullanan arkadaslarimiZ daha iyi bilirler onlarda yorum yaparlarsa sizde araç hakkında yanlış fikirlere kapılmış olmazsınız saygılarımla kazasız belasiz sürüşler...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

32 Mesaj
21 Mart 2012; 23:03:00 

quote:

bayiye yeni i30 lar gelmiş. motor seçenekleri, malzeme kalitesi, donanımı, dizaynı baya iyi, 1,6 crdi motoru var. ix35 rakiplerinden hızlı gelişiyor. i30 da rakiplerine fark atar, kendi segmentinde çok tutar bu araba.

Önümüzdeki p.tesi ix35 imi aldığım bayiye test için davet edildim test ettikten sonra araç hakkında fikirlerimi beyan ederim inşallah burada

599 Mesaj
21 Mart 2012; 23:33:15 

quote:

Orijinalden alıntı: sserdar93

quote:

Orijinalden alıntı: ahmet albay

Arkadaşlar,
facebookta baktım Türkçe bir grubumuz yok.. kurayım dedim.. ordan da muhabbet edebiliriz.. tanışma daha kolay olur diye düşünüyorum.. buyrun beklerim..
http://www.facebook.com...groups/179411432175356/

girelim

Destek

Bir aracın tüm teknik özelliklerini biliyor da "herkes" yerine "herkez" yazıp,eşeklerin sırtına geçirilen eyeri "eğer" ile karıştırıyorsan seninle tartışacak hiçbir şeyim yok benim.Sen ister "beyen" ister beğenme.

19 Mesaj
21 Mart 2012; 23:35:05 

quote:

Orijinalden alıntı: ken_618

quote:

quote:

Arkadaşlar,
facebookta baktım Türkçe bir grubumuz yok.. kurayım dedim.. ordan da muhabbet edebiliriz.. tanışma daha kolay olur diye düşünüyorum.. buyrun beklerim..

girelim

Destek

şurdan mı giriliyo acaba : http://www.facebook.com/#!/groups/179411432175356/

grubun adı HYUNDAİ İX35 TÜRKİYE

599 Mesaj
21 Mart 2012; 23:37:58 

quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar,

girelim

Destek

Şurdan mı giriliyor derken nasıl yani? Grubu siz kurmadınız mı?

Bir aracın tüm teknik özelliklerini biliyor da "herkes" yerine "herkez" yazıp,eşeklerin sırtına geçirilen eyeri "eğer" ile karıştırıyorsan seninle tartışacak hiçbir şeyim yok benim.Sen ister "beyen" ister beğenme.

2055 Mesaj
21 Mart 2012; 23:39:50 

quote:

Orijinalden alıntı: LeoparD2034

3.0 devirde 110 km cok az degilmi test aracınızda belkide bir sorun vardır araç tamam 1500 kilo lakin sonuçta gdi motor ve pk si yüksek benim araç 2.0 136 pk ben gaza az dokundugumda cok seri bir sekilde rahat 160 görüyorum 1500 kilo olmasına rağmen cok cok seri araç 1.6 gdi benzinli ve pk yüksek 3.0 devirde 110 olması normal değil bence suanda kullanan arkadaslarimiZ daha iyi bilirler onlarda yorum yaparlarsa sizde araç hakkında yanlış fikirlere kapılmış olmazsınız saygılarımla kazasız belasiz sürüşler...

Sizin aracınız dizel fazla devir çeviremez en son çevireceği devir 4500 - 4750 çok zorlarsanız bilemediniz 5000 ama benzinli motor 7000 devre kadar çevirir, vites oranları 4değişiktir benzinliyle aynı olmaz, atıyorum siz 160 'la 4500 devir de giderken benzinli araç bu hızı 5500 devirde bulur, siz 160 la 4500 devir de biterken benzinli motor 7000 devire kadar çevirip 180'e kadar çıkar, dizel motor ile benzinli motoru karşılaştırmak doğru değil, hem dediğim gibi 6. vites ekonomi vitesidir, motor kaldırabildiği müddetçe 6. vitesde daha düşük süratler yapabilirsiniz.

19 Mesaj
21 Mart 2012; 23:41:26 

quote:

quote:

quote:

quote:

girelim

Destek

Şurdan mı giriliyor derken nasıl yani? Grubu siz kurmadınız mı?

İLK YAZDIĞIM LİNKİ TIKLAYINCA FACEBOOK OTURUMUNU AÇ DEDİ DE.. BAŞKA LİNK VE GRUBUN ADINI DA YAZDIM.. BEN KURDUM...

599 Mesaj
21 Mart 2012; 23:48:37 

quote:

Grubu kapalı kurmuşsunuz istekleri kabul etmeniz gerekiyor benimde bekleyen bir isteğim var

254 Mesaj
22 Mart 2012; 0:28:30 

çok merak ettiğim bir konu var.
1.6 GDI motorun 168 Nm tork u yeterli geliyormu araca?
aracın ağırlığı gayet yerinde. birde yolcular ve yük falan varken 168 Nm tork rahatlıkla taşıyormu bu aracı?

2009 renault symbol 1.5 dci expression 65 hp

2055 Mesaj
22 Mart 2012; 1:21:33 

quote:

Orijinalden alıntı: ertanolur

çok merak ettiğim bir konu var.
1.6 GDI motorun 168 Nm tork u yeterli geliyormu araca?
aracın ağırlığı gayet yerinde. birde yolcular ve yük falan varken 168 Nm tork rahatlıkla taşıyormu bu aracı?

Yeni nesil araçlar da güç almak istiyorsanız devir çevireceksiniz, devir olmadan güç almak zor, eğer yerin de müdahele ederseniz performans alırsınız aksi taktirde altınız da 200 beygirlik bir araç bile olsa bayıltırsınız, mevcut makineyle yüksek bir performans alınmasa bile devirli kullandığınız müddetçe sizi üzmeyecektir...

254 Mesaj
22 Mart 2012; 1:26:31 

iki ucu boklu değnek misali.
düşük devir kullan az yaksın.
yüksek devir kullan performanslı olsun ama bu seferde çok yaksın.

2055 Mesaj
22 Mart 2012; 1:30:15 

quote:

iki ucu boklu değnek misali.
düşük devir kullan az yaksın.
yüksek devir kullan performanslı olsun ama bu seferde çok yaksın.

Hocam düşük devirde kullanmak az yakmak değildir aksine daha fazla yakıt tüketirsiniz eğer kasayı motora taşıtmak da gerekli önlemleri almazsanız, bunun ortalaması gaza dokunduğunuz da araç ileri atılacak ama bunun için deli gibi devir çevirmiyeceksiniz yada gaza bastığınız da araç yığılacak şekilde devirsiz kullanmayacaksınız, uygun yakıt tüketimi böyle sağlanır, devamlı 1500 - 2000 devir de gitmek yakıtdan tasarruf ediyorsunuz anlamına gelmez...

6843 Mesaj
22 Mart 2012; 6:52:38 

quote:

kafama takılan bir nokta var. (1,6 gdi ix35) test sürüşünde iken, henüz sıfır bir aracı kullandım, düz yolda, araçta 3 kişi varken camlar ve klima kapalı iken 6. vites 3000 devirde araç 110 km yapıyordu. bu bana biraz az geldi. sizler ne dersiniz, bunu ölçümleyen var mı acaba?

6. Vites ekonomi vitesidir. Ben sokakta bile giderken 6. Vitese cikabiliyorum ve suratim 60 km/saat. Aracin gucunu kiyaslamak icin beygir ve agirlik oranini dikkate aliniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

2012 Megane EDC - 140 HP - 300 NM by Megachips

19 Mesaj
22 Mart 2012; 9:22:16 

quote:

quote:

Grubu kapalı kurmuşsunuz istekleri kabul etmeniz gerekiyor benimde bekleyen bir isteğim var

istekleri kabul ettim.. şu ana kadar istek gönderenleri de yönetici yaptım.. grubu açık grup yapmak istedim ama beceremedim sanırım.

3042 Mesaj
22 Mart 2012; 10:21:37 

quote:

quote:

quote:

istekleri kabul ettim.. şu ana kadar istek gönderenleri de yönetici yaptım.. grubu açık grup yapmak istedim ama beceremedim sanırım.

bende yabancı bir gruba üyeydim buraya geçeyim bari

Meine Ehre Heißt Treue (sadakatim şerefimdir) SS

3042 Mesaj
22 Mart 2012; 15:02:41 

mrb arkadaşlar az önce bagaj havuzum geldi dev gibi bir paket hazırlamışlar. işyerinde baya dikkat çekti.

muhtelif fotolarını çekip hem buraya hem face koymayı düşünüyorum.neyse bu iş te aklımdan çıktı.

bu arada face e agresif girdim paylaşımlar falan

1114 Mesaj
22 Mart 2012; 16:25:40 

Face te yonetici olmusuz

68 Mesaj
22 Mart 2012; 18:31:46 

Ct gunu sehre indigimde araci yikattim ben de. 20TL istediler. Ici zaten temizdi. Adam arabayi park ettigi yerden geri cikartirken, o beyaz rengi, kirmizi farlari ile o kadar guzel gorundu ki gozume. Ben asik oldum.
Sonra arabaya binince, icinin rengini fark ettim! Meger guzel kizil bir kahverengi imis.

Dun ogrendigime gore Erzincan bayii Style'lari eritmek icin kampanya baslatmis. TurkTelekom calisanlarina ozel, 55in altinda bir fiyat vermisler.

149 Mesaj
22 Mart 2012; 18:57:03 

quote:

Orijinalden alıntı: Jemre

Dun ogrendigime gore Erzincan bayii Style'lari eritmek icin kampanya baslatmis. TurkTelekom calisanlarina ozel, 55in altinda bir fiyat vermisler.

Merhaba,

Bu kampanya Erzincan'daki bayiye özgü değil. Mart ayı boyunca geçerli olmak üzere Hyundai Assan ile Türk Telekom (ve grup şirketleri) araç fiyatı üzerinden 2000TL ile 8650 TL arasında değişen indirim anlaşması yapmış.

3042 Mesaj
22 Mart 2012; 20:13:19 

quote:

Face te yonetici olmusuz

yönetici sayısı çok olmasa iyi olur yeter bu kadar.

3042 Mesaj
22 Mart 2012; 21:24:27 

arkadaşlar yps plast tan aldığım bagaj havuzunun fotolarını koyuyorum. kauçuk paspastan sert, normal plastikten yumuşak yani tam kıvamında. kalınlığıda ideal, ses yok hatta sitede yazdığına göre aracın içine giren sesi azaltıyormuş,koku aracın içinde sıfır ama bu kokuyormu diye burnunuzu dibine getirirseniz koku alıyorsunuz buda normal bir şey ,ölçüler ideal,

olumsuz olarak bagajın stepne olan kısmına ulaşım çok az zorlaştı, renk aracın kahve tonuyla uyumsuz.

yani şimdilik memnunum bakalım 1-2 hafta kullanalım bir problem çıkacak mı ? sitede memnun kalmazsanız 10 gün içinde iade edebilirsiniz yazıyordu. nisan ayında 1kaç sefer adana-ankara yapıcam.yine annem turşu falan koyar sinir eder beni havuz çok iyi oldu.

Ekteki dosya (3)

3042 Mesaj
22 Mart 2012; 21:28:28 

naturlich ( birşeyler yazmak gerekiyormuş)

Ekteki dosya (2)

3042 Mesaj
22 Mart 2012; 23:16:27 

arkadaşlar yeni i 30 için bana mesaj atmadılar, aramadılarda sinir oldum. ankaraya gelmedi mi acaba

183 Mesaj
22 Mart 2012; 23:56:25 

yeni açılan facede resimlere bakarken aklıma gelbi. acaba allah esirgesin bir kaza anında veya hırsızlık olaylarında staylesi olan arkadaşların aracı bizim pluslara göre dahamı güvenlikli ben şahsen aracı alırken bunu hiç hesp edemedim. sonuçta tavan komple cam. kazasız günler.

2055 Mesaj
23 Mart 2012; 0:05:40 

quote:

Orijinalden alıntı: hundai ix35 klübü

yeni açılan facede resimlere bakarken aklıma gelbi. acaba allah esirgesin bir kaza anında veya hırsızlık olaylarında staylesi olan arkadaşların aracı bizim pluslara göre dahamı güvenlikli ben şahsen aracı alırken bunu hiç hesp edemedim. sonuçta tavan komple cam. kazasız günler.

Yok canım sanmıyorum, o camlar uçak camı kalitesin de kolay kolay bişi olacağını sanmıyorum...

1114 Mesaj
23 Mart 2012; 7:22:14 

On cam gibiyse tehlikeli olmayacaktir.

@dermeister01,nezirogluna numara falan biraktin mi(gelince haber verin diye) yoksa onlarin zaten ararlar mi dedin ? oyleyse beni de aramalilar

1337 Mesaj
23 Mart 2012; 15:16:55 

Bu haftaki otohaber dergisinde ix35 için ilerleyen dönemlerde 1.6 turbo motor seçeneği gelecek diyor.
Burada ise 1.6 lt 175 hp lik bir motor çalışmasından bahsediliyor. Hayırlısı olsun.

2055 Mesaj
23 Mart 2012; 15:37:21 

quote:

Orijinalden alıntı: mokinto

Bu haftaki otohaber dergisinde ix35 için ilerleyen dönemlerde 1.6 turbo motor seçeneği gelecek diyor.
Burada ise 1.6 lt 175 hp lik bir motor çalışmasından bahsediliyor. Hayırlısı olsun.

Bu güzel haber, öle olursa satış patlaması olur tabi uygun fiyat olursa...

3042 Mesaj
23 Mart 2012; 15:49:52 

quote:

bu dergiyi bende aldım okudum ilginç... hala apa olayı tazeliğini korurken birde bu iş ortaya çıkarsa ciddi manada gıcık alacağım

41 Mesaj
23 Mart 2012; 16:17:43 

Sürekli takip ettiğim Carbuyer sitesinde nihayet IX35 incelemesini yaptılar. Aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz.

Normalde araçları Mat Watson inceliyor ve çok daha eğlenceli bir sunumu var ama son 1-2 aydır videodaki kızımız iş başında. Burdan buyrun;

http://www.youtube.com/watch?v=mh14P9dFl5g

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crawler06 -- 23 Mart 2012; 16:19:00 >

1337 Mesaj
23 Mart 2012; 17:44:28 

quote:

Orijinalden alıntı: dermeister01

quote:

bu dergiyi bende aldım okudum ilginç... hala apa olayı tazeliğini korurken birde bu iş ortaya çıkarsa ciddi manada gıcık alacağım

Sf 29 da ix35 in çerçevesi içinde yazıyor.

3042 Mesaj
24 Mart 2012; 0:24:40 

arkadaşlar face deki grup daha bir özel oldu resim falan yüklemek daha kolay ve güzel oluyor az önce the walking dead dizisinden yaptığım caps leri yükledim çok güzel oldu.yabancılarında ilgisini çeker

2153 Mesaj
24 Mart 2012; 14:12:50 

bende join olayımhemen gruba :)

127 Mesaj
24 Mart 2012; 14:43:38 

Selamlar,

Bende ix35 düşünüyorum muhtemelen nisan ayında. Bir kaç sorum olacak.

Kasanın makyajlanma gibi bir ihtimali var mı bu sene içinde?
APA kullanan var mı? Ekstra para vermeye değer mi? Herhangi bir videosunu bulamadım.
Siyah mı Beyaz mı?
Son olarak ta şehir içi ve şehir dışı tüketimleri yazarsanız çok sevinirim.

3042 Mesaj
24 Mart 2012; 14:50:17 

quote:

Orijinalden alıntı: ekomeko

Selamlar,

Bende ix35 düşünüyorum muhtemelen nisan ayında. Bir kaç sorum olacak.

Kasanın makyajlanma gibi bir ihtimali var mı bu sene içinde?
APA kullanan var mı? Ekstra para vermeye değer mi? Herhangi bir videosunu bulamadım.
Siyah mı Beyaz mı?
Son olarak ta şehir içi ve şehir dışı tüketimleri yazarsanız çok sevinirim.

bu sorularınızın cevabı nın hepsi hem yazılı hem görsel olarak forumda var. 60binlik araba alıcaksınız.3-5 sayfa forum okumaya üşenmeyin ben bütün yazıları 2 defa okudum. neyse kısaca

-kasa 2010 çıkışlı yani 1-2 sene içinde makyaj gelebilir
-apa ekstra para vermeye değecek birşey değil ama sadece 500 tl fark olduğu için insanlar alıyor.
-kırmızı
-ş içi 8-9 şdışı 6-7 arası

1114 Mesaj
24 Mart 2012; 16:37:49 

Cok fazla beyaz goruyorum.Siyahlar da onu takip ediyor .gecenlerde kirmizi olanin fotografini paylasmistim baya hostu tabi kirmizi arac alinir mi bilmem bunun 2.eli de var sonucta...

183 Mesaj
24 Mart 2012; 16:44:49 

quote:

Cok fazla beyaz goruyorum.Siyahlar da onu takip ediyor .gecenlerde kirmizi olanin fotografini paylasmistim baya hostu tabi kirmizi arac alinir mi bilmem bunun 2.eli de var sonucta...

kırmızıyı bilmem ama turucu olsa idi spo gibi alacağım renk o idi,benimkide beyaz. kazasız günler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hundai ix35 klübü -- 24 Mart 2012; 16:46:01 >

86 Mesaj
24 Mart 2012; 22:20:18 

bugün teslim aldım sonunda, plakam yok diye rahat dolaşamıyorum, iyiki almışım diyorum..
sipariş verirken renk seçeneği olarak (sevkiyatta) : beyaz, siyah, gri ve yaban mersini var dediler.
beyazın yüksek arabada güzel durduğunu düşünerek ve sunroof'u daha belirgin kıldığından beyaz demiştim.
katalogda bordoya çalan kırmızı da çok güzel, lansman rengi gri de çok güzel, siyahın asilliği çok güzel, yaban mersini nasıl bişi göremedim, bilen var mıdır?
sanırım tüm renkleri çok güzel, sanırım ix35 de objektif olamıyorum

254 Mesaj
24 Mart 2012; 22:44:00 

yeni i30 da 1.6 crdi 128 hp 260 Nm tork motor var.
bu motoru ix35 e de koysalar ne güzel olmaz mı?
tutturmuşlar 1.6 gdi diye.

3042 Mesaj
24 Mart 2012; 22:57:19 

@kudreta

kullandıkça seveceksiniz. bu aracın resmi rengi beyaz oldu zaten

@ertanolur

katılıyorum

bu arada arkadaşlar.size sürpriz bir haberim var çinliler bizim aracın çakmasını yapmışlar
parası yetmeyenler bunu alabilirler.linki aşşağıda

http://www.motornovosti...php?al=20120315_jac_sii

149 Mesaj
24 Mart 2012; 23:27:06 

Merhaba,
Aracın kullanım kılavuzunu inceledim ancak Akıllı Park Asistanı hakkında net bir bilgiye erişemedim. Park etmek istediğimde APA düğmesine basıyorum, uygun yeri arıyor ancak 5 denememde sadece 1 kere park ettirebilmeyi başardım. Akıllı Park Asistanı'nı etkin olarak kullanmak için bilmem gereken ipuçları nelerdir?

Teşekkürler.

18 Mesaj
24 Mart 2012; 23:53:28 

quote:

Orijinalden alıntı: eminnarin

Merhaba,
Aracın kullanım kılavuzunu inceledim ancak Akıllı Park Asistanı hakkında net bir bilgiye erişemedim. Park etmek istediğimde APA düğmesine basıyorum, uygun yeri arıyor ancak 5 denememde sadece 1 kere park ettirebilmeyi başardım. Akıllı Park Asistanı'nı etkin olarak kullanmak için bilmem gereken ipuçları nelerdir?

Teşekkürler.

sanırım 40 km üstünde yada 3 . viteste arama yapmıyordu. arabam henüz yeni 5 kere falan denedim hiç bir sorunla karşılaşmadım sadece bugün dar bir yerde denedim (arabanın boyundan 15 cm civarı uzundu) bulmadı.

iki kere basarsak apa düğmesine bu sefer sol tarafta park yeri arıyor.

2153 Mesaj
25 Mart 2012; 0:10:00 

aramızda otomatik sunroof kapatma sistemi taktıran varmı ?

254 Mesaj
25 Mart 2012; 1:22:49 

@dermeister01

bu arada arkadaşlar.size sürpriz bir haberim var çinliler bizim aracın çakmasını yapmışlar

[/quote]
çakma ama ix35 tipinde olduğu için görünüm çok güzel.
birde anladığım kadarıyla 1.5 turbo dizel motor seçeneğide var bu aracın.
öyle olursa şaka maka iyi iş yapar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ertanolur -- 25 Mart 2012; 1:24:27 >

149 Mesaj
25 Mart 2012; 10:07:47 

quote:

Orijinalden alıntı: sekil_a

quote:

Merhaba,

Teşekkürler.

sanırım 40 km üstünde yada 3 . viteste arama yapmıyordu. arabam henüz yeni 5 kere falan denedim hiç bir sorunla karşılaşmadım sadece bugün dar bir yerde denedim (arabanın boyundan 15 cm civarı uzundu) bulmadı.

Yaptığım denemelerde hızım 1. viteste en fazla 20 km/s idi. Acaba sorun park yerine yanaşma mesafesi ile ilgili olabilir mi? Örneğin iki aracın arasına paralel park etmek istediğimde bu aracların çok yakınından mı geçmeliyim ki sensörler kolay algılasın?

Bu arada APA düğmesine iki kez basıldığında diğer tarafı seçtiğini bilmiyordum. Teşekkürler.

22 Mesaj
25 Mart 2012; 10:22:54 

arkadaşlar... dün itibariyle style plus apa sahibi oldum..bu 7.aracım olmasına rağmen direksiyon şoförü olmam sebebiyle teknik konularda bilgi sahibi sayılmam..danışmak istediğim bir husus var yardımcı olursanız sevinirim..araç şu an 200 km civarında..şu meşhur rodaj sürecini nasıl geçirdiniz ??..malum bayiden alırken sentetik yağ var idi araçda. örneğin yarın itibariyle araç 300 km oldu diyelim..motor yağını
mineral yağ ile değiştirip ve bir 500 km mineralle gidip tekrar yağ+ filtre değiştirme işlemi sizce doğrumudur.. yoksa zaten sentetikle 300 km gittiğinden mineralle değişiklik manasızmıdır ?? ..cevaplayan arkadaşlara şimdiden teşekkürler..

18 Mesaj
25 Mart 2012; 10:23:12 

quote:

quote:

quote:

Merhaba,

Teşekkürler.

Yaptığım denemelerde hızım 1. viteste en fazla 20 km/s idi. Acaba sorun park yerine yanaşma mesafesi ile ilgili olabilir mi? Örneğin iki aracın arasına paralel park etmek istediğimde bu aracların çok yakınından mı geçmeliyim ki sensörler kolay algılasın?

Bu arada APA düğmesine iki kez basıldığında diğer tarafı seçtiğini bilmiyordum. Teşekkürler.

30-40 cm civarı idi benim yaptığım denemelerde. belki de daha geniş göz kararı söylüyorum :) zaten hız ve vites uygun olmayınca ekranda çok hızlısın gibisinden birşey yazıyor. peki girmek istediğin mesafe arabanın boyundan ne kadar uzun.
hiç önemli değil bende birçok şeyi buradan öğrendim. benim de merak ettiğim bir şey var bu kapı içlerinde reflektörler var onların içinde lamba var mı acaba?

149 Mesaj
25 Mart 2012; 10:41:23 

quote:

quote:

quote:

quote:

Merhaba,

Teşekkürler.

30-40 cm civarı idi benim yaptığım denemelerde. belki de daha geniş göz kararı söylüyorum :) zaten hız ve vites uygun olmayınca ekranda çok hızlısın gibisinden birşey yazıyor. peki girmek istediğin mesafe arabanın boyundan ne kadar uzun.
hiç önemli değil bende birçok şeyi buradan öğrendim. benim de merak ettiğim bir şey var bu kapı içlerinde reflektörler var onların içinde lamba var mı acaba?

Park etmek istediğim aralık aracın boyundan tahminen 50 cm uzundu. Aslında şimdi yazarken fark ettim; ben APA'yı iki araç arasına geri geri park etmek istediğim için kullanamamış olabilirim. Geri görüş kamerası olduğu için APA burada işe yaramıyor olabilir.

Kapı içlerindeki reflektörlerde ampul yok.

18 Mesaj
25 Mart 2012; 10:59:48 

quote:

quote:

quote:

quote:

Park etmek istediğim aralık aracın boyundan tahminen 50 cm uzundu. Aslında şimdi yazarken fark ettim; ben APA'yı iki araç arasına geri geri park etmek istediğim için kullanamamış olabilirim. Geri görüş kamerası olduğu için APA burada işe yaramıyor olabilir.

Kapı içlerindeki reflektörlerde ampul yok.

geri geri park etmede herhangi bir sorun yok zaten algılama anında geçmiş oluyor o noktayı ve uyarı veriyor yer bulundu geri vitese tak diye.
birde aklıma gelen başka bir nokta yola paralel park yapıyor sadece diklemesine park yapmıyor.
teşekkürler aslında orada lamba olsaymış daha güzel olurmuş.

599 Mesaj
25 Mart 2012; 11:17:15 

quote:

Orijinalden alıntı: chief41

arkadaşlar... dün itibariyle style plus apa sahibi oldum..bu 7.aracım olmasına rağmen direksiyon şoförü olmam sebebiyle teknik konularda bilgi sahibi sayılmam..danışmak istediğim bir husus var yardımcı olursanız sevinirim..araç şu an 200 km civarında..şu meşhur rodaj sürecini nasıl geçirdiniz ??..malum bayiden alırken sentetik yağ var idi araçda. örneğin yarın itibariyle araç 300 km oldu diyelim..motor yağını
mineral yağ ile değiştirip ve bir 500 km mineralle gidip tekrar yağ+ filtre değiştirme işlemi sizce doğrumudur.. yoksa zaten sentetikle 300 km gittiğinden mineralle değişiklik manasızmıdır ?? ..cevaplayan arkadaşlara şimdiden teşekkürler..

Çoğu kez yazdık ama bir daha yazalım aracımızda rodaj süreci diye bir süreç yok sadece ilk 1000 km dikkat edilmesi gerekilen durumlar var oda kullanım kılavuzunda yer almakta zaten.Yağ konusunda teknik bir soru sormuşsunuz ancak servisler ilk bakımdan önce yağ değişimini önermiyorlar.Ayrıca sentetik yağa karşı bir önyargınız mı var onu anlayamadım ama sentetik yağ mineral yağdan daha kaliteli ve pahalıdır değil mi?. Sentetik yağlar yüksek sıcaklıklara ve basınca daha dayanıklıdır.

599 Mesaj
25 Mart 2012; 11:18:37 

quote:

benim de merak ettiğim bir şey var bu kapı içlerinde reflektörler var onların içinde lamba var mı acaba?

Hayır içlerinde lamba yok.

2055 Mesaj
25 Mart 2012; 17:09:11 

quote:

Orijinalden alıntı: dermeister01

E yuh yani vallaha yuh...:))))))

2055 Mesaj
25 Mart 2012; 17:14:23 

quote:

Çoğu kez yazdık ama bir daha yazalım aracımızda rodaj süreci diye bir süreç yok sadece ilk 1000 km dikkat edilmesi gerekilen durumlar var oda kullanım kılavuzunda yer almakta zaten.Yağ konusunda teknik bir soru sormuşsunuz ancak servisler ilk bakımdan önce yağ değişimini önermiyorlar.Ayrıca sentetik yağa karşı bir önyargınız mı var onu anlayamadım ama sentetik yağ mineral yağdan daha kaliteli ve pahalıdır değil mi?. Sentetik yağlar yüksek sıcaklıklara ve basınca daha dayanıklıdır.

Söylediklerinin hepsine katılıyorum üstad...

599 Mesaj
25 Mart 2012; 20:27:26 

quote:

Orijinalden alıntı: Coşkun Uçar

quote:

Estağfurullah Çoşkun abi senin yanında ne üstadlığı :)

22 Mesaj
25 Mart 2012; 20:31:15 

sentetik yağ'a karşı önyargım yok ancak rodaj için mineral yağın sentetik'e tercih edilmesi gerektiğini duymuşdum ..hatta öyleki ilk 1000 km de iki kere mineral yağ değiştirenler varmış..dolayısıyla takıldığım nokta sentetik ile 300 km gittiğimden zaten iş işten geçmişmidir idi..neyse..uzatmaya gerek yok..cevabınız için teşekkür ederim..

3042 Mesaj
25 Mart 2012; 21:30:52 

arkadaşlar bugün yeni i30 a bakmaya giderken konya yolunda hyundai ATA diye bir yer gördüm yeni açılmış ankaralılara hayırlı olsun. çok sevindim keşke ben aracı alırken var olsaydı kesin fiyat kırdırır daha ucuza alırdık. ankarada neziroğlu tekeli yavaş yavaş kırılıyor umarım 1kaç tane daha hyundai açılır.bizde istanbullular gibi rekabetin faydasını görürürüz.

254 Mesaj
25 Mart 2012; 22:35:42 

ben bu otomobil sektöründe bazı durumlarda nasıl bir mantık işliyor anlamış değilim.
şimdi bakıyorsun nissan, qashqai diye bir araç yapıyor 1.5 dizel motorunuda renault dan alıp koyuyor;
ama hyundai, i30 a koyduğu 1.6 dizel motorunu ix35 e koyamıyor.
volkwagen, tiguan a 1.6 TDI motorunu koyamıyor.
bu nasıl bir mantıktır anlayamadım.

3042 Mesaj
25 Mart 2012; 22:44:03 

quote:

ben bu otomobil sektöründe bazı durumlarda nasıl bir mantık işliyor anlamış değilim.
şimdi bakıyorsun nissan, qashqai diye bir araç yapıyor 1.5 dizel motorunuda renault dan alıp koyuyor;
ama hyundai, i30 a koyduğu 1.6 dizel motorunu ix35 e koyamıyor.
volkwagen, tiguan a 1.6 TDI motorunu koyamıyor.
bu nasıl bir mantıktır anlayamadım.

mantık şu Türkiye çok küçük ve önemsiz bir pazar o yüzden bize göre motor koymuyorlar adamlar daha global düşünüyor.bizde önümüze ne sunarlarsa onu almak zorunda kalıyoruz. mesela ix 35 te 1.7 dizel motor var.ama vergi sistemimiz yüzünden Tr ye getirilmiyor. 100 cc için dizel ix 35 kullanamıyoruz.

254 Mesaj
25 Mart 2012; 22:59:18 

doğru diyorsun.
lafa gelince dünya ile entegre içindeyiz, çok büyük ülkeyiz, şöyleyiz böyleyiz kim tutar bizi nağmeleri falan.
halbuki sorsan birçok yabancı insan Türkiye nin nerde olduğunu bile bilmez.

4334 Mesaj
26 Mart 2012; 14:34:48 

Arkadaşlar benim araç hala satılık çevresinde vs almak isteyen varsa lütfen bana yönlendirsin bi güzellik yaparım yönlendirenede

http://www.sahibinden.c...km-2012-77120130/detay/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omerf -- 26 Mart 2012; 14:35:09 >

Golf VI 1.4 TSİ
Sayfa:   <<     73 [75] 77 78 79 80 81 82      >>
Tüm forumlar » [Motorlu Araçlar Dünyası] » Markalar » Hyundai » Cevap: DH HYUNDAI ...ix35... KULÜBÜ
Sayfa: <<     73 [75] 77 78 79 80 81 82      >>
Foruma Git
Bölümde Ara
Başa Dön

Reklamlar

DH VİDEO

Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET

Bu sayfanın mobil sürümü / tablet sürümü.

0.281