Kullanıcı Adı Şifre
  • Yeni Üye Kaydı
  • Şifre Hatırlatma
  • Beni Hatırla Cevaplanan Mesajlarıma Git
  • Popüler Konular
KYK Geri Ödemeleri Ziraat Bankası İnternet Şubesinden yapılabiliyor.

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Yazdır
Sayfa: [1]
Giriş

233 Mesaj
30 Eylül 2010; 9:47:26 

Haberi olanlar olabilir, bilmeyen arkadaşlarımız da duymuş olsunlar diye bu konu başlığını açtım.

Ziraat Bankası İnternet Şubesini kullananlar KYK geri ödemelerini aşağıdaki şekilde yapabilirler.

Normal geri ödeme için;
http://www.ziraatbank.com.tr/ => İnternet Şubesi Giriş => Ödemeler => Fatura Ödemesi => Eğitim => Yurtkur

Yapılandırılmış borçları ödemek için;
http://www.ziraatbank.com.tr/ => İnternet Şubesi Giriş => Ödemeler => Fatura Ödemesi => Eğitim => Yurtkur (Yapılandırılmış)

şeklinde giriş yaparak TCKN ile geri ödemelerinizi yapabilirsiniz.

Ziraat Bankası'nda hesabı olup İnternet Şubesi aktif olmayanlar şubelerden açtırabilirler.

Saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leylek1983 -- 4 Ekim 2010; 13:11:10 >

It's your right and your ability to become my perfect enemy.

75 Mesaj
4 Ekim 2010; 4:15:57 

evet aynen öle. ayrıca, sadece kyk değil, tüm alınan kredilerin geri ödemeleri krediyle ilgili mevzuata göre elden yapılmak zorundaymış. havale, eft vs. olmuyor. bankaya gitmeden ödeme yapabilmenin tek yolu, ziraatten kredi geri ödemesi için otomatik ödeme talimatı vermek.

the cake is a lie !!!

233 Mesaj
4 Ekim 2010; 13:10:33 

İnternetten her seferinde girip uğraşmak istemeyenler tabi ki otomatik ödeme talimatı verebilirler dediğiniz gibi. Otomatik ödeme talimatı da internetten yapılabiliyor zaten.

Saygılar.

It's your right and your ability to become my perfect enemy.

228 Mesaj
17 Mart 2011; 17:21:01 

Konuyu hortlatıyorum ama şu aralar gündemde olan torba yapılandırma için önemli:

Benim için eziyet haline gelmiş olan bu KYK GERİ ÖDEME durumu hakkındaki ÖNEMLİ bilgileri paylaşan arkadaşlara SAYGILAR...

Az önce Ziraatten vadesiz hesap açtırdım.

Bankamatik kartım gelince internet bankacılığını kullanabilecekmişim.

Sonra rahat rahat ödeme yapabileceğim.

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar » [Eğitim ve Sınavlar] » Özel Eğitimler, Ehliyet Sınavları ve Rehberlik İş Deneyim Paylaşımları » Diğerleri » KYK Geri Ödemeleri Ziraat Bankası İnternet Şubesinden yapılabiliyor.
Sayfa: [1]
Foruma Git
Bölümde Ara
Başa Dön

Reklamlar

DH VİDEO

Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET

Bu sayfanın mobil sürümü / tablet sürümü.

0.141