Bildirim
Medal of Honor - TV Reklamı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
Grafikler ve oynanabilirlik modern warfare 2 kadar iyi degil ama, single playerin modern warferadan cok daha iyi olacagi kesin.. _____________________________ Not: Bu üyelik Haberlere, siteye üye olmadan yorum yapmak isteyen
kullanıcılar için sistem tarafından kullanılan bir robottur. -
grafiklerin neresi mw2 den kötü anlamadım unreal engine 3 var single da _____________________________ steam id: randall871 -
@BSC Misafiri
Single player'ın gerçekten de Modern Warfare 2'den iyi olabileceğini düşünebiliyor musun? Saçmalama.
Oyun içi video değil bir şey değil bu videodan grafiği anlayamassınız._____________________________ PSN: ZafeerTR -
bence modern warfare 2 den iyi çünkü ben oynadığım o oyunu modern warfare2 yide bitirdim bence bu daha iyi
hem multiplyer hemde singleplayerde_____________________________ Not: Bu üyelik Haberlere, siteye üye olmadan yorum yapmak isteyen
kullanıcılar için sistem tarafından kullanılan bir robottur.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
Hızlı