Şimdi Ara

Atatürk havalimanından Sabiha gökçene(nasıl gidilir, kaç saatte gidilir)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
60.477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • En kolay ve ucuz yöntem sanırım şu. Atatürk havaalanından havaş ile önce taksime gelmek yine aynı yerden sabiha gökçene havaş ile gitmek. Fiyat olarak da sanırım 13 + 13 toplamda 26 tl yapıyor.
  • merhaba arkadaşlar. ben yurtdışında yaşıyorum ve aralık ayında ankaraya geleceğim. daha ucuza gelsin diye uçak biletimi ankara yerine istanbula aldım. yalnız şöyle bir durum var uçak atatürk havalimanına iniyor, oradan da ankaraya bir tek thy var o da çok pahalı. pegasus'un filan uçuşları ucuz ama onlar da hep sabiha gökçenden kalkıyor.

    o yüzden Atatürk havalimanından Sabiha gökçen'e gitmem lazım bir şekilde. bu konuda en kısa sürede nasıl gidildiğini söyeleyebilir misiniz? havaş'a mı binmek lazım, metroya filan mı? istanbulu hiç bilmiyorum o yüzden biraz detaylı anlatırsanız çok sevinirim. ve en kötü ihtimalde(trafiğin en yoğun olduğu saatlerde filan gitsem mesela) bu yolculuğun süresi ne kadar olur?



  • Merhaba,

    Havaş ın direk seferi olabilir belki, bence öncelikle bunu araştırın. Eğer var ise direk sefer hiç biryerde duraklamayacağı için süresi en kısa olanı olacaktır.

    Ama Atatürk havalimanı ile Sabiha gökçen hava limanı arası baya var. Avrupa yakasından Asya yakasına geçmeniz gerekiyor. Taksiye binseniz sanırım en az 200-250 tl yazar. Metroya binseniz, böyle bir güzergah yok, 4-5 tane vasıta değiştirmeniz gerekecektir, Metro - Metrobüs - Sebiha Gökçen Otobüsü, buda 2-3 saatinize mal olur.

    Bir diğer yol, sanırım 4. Levent e metro ile gelip (3 metro aktarması (Kabatas-Tunel-4 Levent)) buradan Sabiha Gökçen Otobüsüne binebilirsiniz. Ama saatleri iyi kontrol edip kendinizi ayarlayın.

    Benim size önerim, Havaş ı araştırın, eğer Havaş ta yoksa bir tanıdığınız varsa aracı ile transfer rica edin.
  • Diğer bir seçenek. Havaalanından metro ya da taksiyle Şirinevler. (Metrobüs ile metro durağının birbirine en yakın olduğu durak.) Metrobüs ile Zincirlikuyu'dan ücretsiz aktarmayla Uzunçayır. Uzunçayır'dan da 16S ya da E-10
  • En iyi ihtimalle 3 saat trafik filan yakalanırsanız 5-6 saat ordan orası bilgnize
  • Atatürk havalimanından kadıköye ulaşabiliyorsanız otobüs,metro vs oradanda e-10 a bindiğiniz anda sabiha gökçendesiniz
  • Havaş servisini araştırın öğrenin diğer alternatifler çok indi bindi vakit kaybı ve masrafa yol açacaktır
  • Arkadaşlar benimde atatürk havalimanından sabiha gökçene geçmem gerekecek ve istanbul toplu taşıma haritasını indirerek bir rota çizdim kendimce. Fakat ne kadar doğru ne kadar yanlış bilemedim ve bu forumda sormak istedim. haritta aşağıdaki linkte.

    Benim düşündüğüm rota şu şekilde:

    M1A Kırmızı hat: Atatürk havalimanı - Merter istasyonuna kadar
    Metrobüs: Merter - Ünalan a kadar ( Anadolu yakası)
    M4 Pembe hat: Ünalan - Kartal a kadar

    Fakat kartaldan sonrasını bende bilemiyorum otobus vardır mutemelen.

    ISTANBUL TOPLU TAŞIMA HARITASI


    yardımlarınızı bekliyorum teişekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.