Şimdi Ara

Yeni CoD'nin Zombi Moduna İlginç Bir Site

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
     
         World at War ile bizi zombilerin eline teslim eden Treyarch firması geçtiğimiz günlerde yeni oyunları Black Ops'ta da zombilerin bulunacağını doğrulamıştı. Aslında bu durum zaten beklenen bir olaydı. Doğrulama gelmesine rağmen hiç bir görüntü verilmeyen zombi modu için bugün ilginç bir site ortaya çıktı.
     
          Gknova.com adlı bu sitenin oyundaki zombi modu ile ilgisi olup olmadığına dair ise bir doğrulama gelmiş değil. Teaser sitesinde küçük ekranlarda gözüken zombi görüntüleri ise World at War'daki zombileri andırıyor. Bu nedenle sitenin Black Ops ile alakalı olduğunu düşünüyoruz. Ayrıca küçük videoları dikkatle izlediğimizde bilim adamları ve bazı deney sahnelerini de görebiliyoruz.
     
         Bahsi geçen siteye buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.
     







  • bu cod daki zmbi modu dead rising 2 kadar eğlenceli olmasade yinede inanılmaz guzel bişey ki bu dediğim cod5teki zmbi cod7 de belki dead rising 2 vden çok çok daha guzel olabilir bkalım
  • Şuna Cod 6 - Cod 7 demeyin ya Cod serisi 4. oyundan sonra sayılı bi halde sunulmadı , CoD World at War - CoD Modern Warfare 2 - CoD Black Ops gibi.
  • BSC Misafiri
    28.09.2010 17:00:14

    Dead rising 2 ile cod zombi modun zombilerden başka alakası varmı biri fps biri tps :S
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.