Şimdi Ara

DELL INSPIRON N5010 (15R) - Kullanıcıları Kulübü (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.889
Cevap
33
Favori
623.682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • i5 işini görecekse, i7 için kasma. +ısınma sorunu var. aşırı ısınmalar da zaten performans düşüşü oluyor. yine de tercih senin.
  • arkadaşlar açıkcası bende bu ürünü almayı düşünüyorum;

    http://www.pcdepo.com/asp/product/77943/DELL-Inspiron-N5010-G74F45-CI7-740M-4G-500G-15-6-1-GB-VGA-FDOS
    ürünü kullanan arkadaşlar varsa yorumlarıyla yardımcı olurlarsa çok seviniriz. sanırım benim dışımda bikaç kişi daha var.. bide pcdepo güvenlimidir ... yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden çok teşekkürler..
  • pcdepo.com 2002 yılından beri var ve genel olarak notebook satışı yapıyorlar sattıkları ürünler faturalı ve distirübütör garantili bu foruma yıllardır reklam veriyorlar ve çok fazla üyelikleri mevcut ilk 15 gun ıcınde donanımsal bir arıza çıkması durumunda servisle muhattap etmeden bırebır değişim yapıyorlar bunlar yeterli herhalde


    quote:

    Orijinalden alıntı: blackgravel

    arkadaşlar açıkcası bende bu ürünü almayı düşünüyorum;

    http://www.pcdepo.com/asp/product/77943/DELL-Inspiron-N5010-G74F45-CI7-740M-4G-500G-15-6-1-GB-VGA-FDOS
    ürünü kullanan arkadaşlar varsa yorumlarıyla yardımcı olurlarsa çok seviniriz. sanırım benim dışımda bikaç kişi daha var.. bide pcdepo güvenlimidir ... yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden çok teşekkürler..




  • bu ucuz i7 li dellden bayaa cekiniyorum. ekran kalitesi hakkinda cok ciddi suphelerim var. ekran kesinlikle degismistir.
    bu fiyata dell cihaz satmaz. piyasa yapmaya calisan samsung rf510 720qm islemci ve mukemmel ekran performansini 2300 tlye verirken, dell 1600 e verecek.
    mutlaka incelenmeli
  • hocam ekran değişmiş, yani nasıl değişebilir ki? bunlara 0, açılmamış kutu gelip direk bize göndermiyorlar mı? ki zaten fiyatlar üç aşağı beş yukarı 100 tl oynuyor. vatan vs. de dahil... benim ekran da 2 tane ölü piksel var, ucuzluğundan kaynaklanmaz herhalde yani defolu malı alıp bize satmıyorlardır inş. (defolu demek illa büyük hatalar değil... donanımsal, dvd yazma hızı, donmalar, ölü piksel vb. farkedilemeyecek sorunlar da olabilir)... yoksa her markada ve her modelde insanın başına gelebilecek sorun mu ölü piksel olayı, yani üretici firma bunları kontrol etmesi gerekir değil mi? ortalama 100 tl ucuz aldım ama böyle bir durum varsa isterse 250 fazla vereyim ama kafam rahat olsun.

    pcdepo'dan aldım bende, ilk 15 gün donanımsal arza çıktığın da değiştirmeleri güzel... ölü piksel de donanımsal arzaya giriyor sanırım. ben yarın pcdepoyu arıcam, bakalım ne kadar müşterisine önem veren firma... eğer ürünümü aynısıyla değiştirirlerse sorun çıkarmadan, kendilerini bozmadıkları sürece müşterileriyim.



    bir de bu gümüş kasaların, dış tarafı alimunyum mu yani metalik bir madde mi var yoksa plastik mi çözemedim...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoingToFree -- 5 Aralık 2010; 23:24:33 >




  • Bugün pcdepo.com u aradım, ürünün en az 3 tane olmasını gerektiğini ve dell teknik servisle görüşmemi söylediler. teknik servisi aradım, arıza tespiti yaptılar ve en az 6 tane olması gerektiğini ve bu yüzden değişim yapmayacaklarını söylediler. tekrar pcdepoyu aradım, ilk 15 gün içerisindeyim ve ölü piksel dolayısıyla memnun değilim yani koşulsuz iade hakkım da var değişim yapılmasını istiyorum dedim tekrar 15 gün içerisin de donanımsal arza olmasını gerektiğini söyledi... nasıl bir mantıktır, 2 tane ölü pikseli donanımsal arza olarak saymıyor... sizin hatalarınızı ben çekmek zorun da mıyım!

    Bu adamlar mı işi kıvırıyorlar, ilk 15 gün içerisin de elektronik cihazlarda koşulsuz iade hakkım yok mu?
  • internetten alındığında ilk 7 gün içerisinde koşulsuz iade var diye biliyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: GoingToFree

    Bugün pcdepo.com u aradım, ürünün en az 3 tane olmasını gerektiğini ve dell teknik servisle görüşmemi söylediler. teknik servisi aradım, arıza tespiti yaptılar ve en az 6 tane olması gerektiğini ve bu yüzden değişim yapmayacaklarını söylediler. tekrar pcdepoyu aradım, ilk 15 gün içerisindeyim ve ölü piksel dolayısıyla memnun değilim yani koşulsuz iade hakkım da var değişim yapılmasını istiyorum dedim tekrar 15 gün içerisin de donanımsal arza olmasını gerektiğini söyledi... nasıl bir mantıktır, 2 tane ölü pikseli donanımsal arza olarak saymıyor... sizin hatalarınızı ben çekmek zorun da mıyım!

    Bu adamlar mı işi kıvırıyorlar, ilk 15 gün içerisin de elektronik cihazlarda koşulsuz iade hakkım yok mu?

    Sadece memnun olmadığını söylemen bile yeterli değişim için. İade içinse sebep/kanıt belirtmen gerekiyor sanırım bildiğim kadarıyla.

    http://forum.donanimhaber.com/m_4533507/tm.htm

    Aldığın bilgisayarın performansından memnun olmadığını söylersen zaten aynı modeli tekrar alman da saçma olacaktır, bence başka bir ürün belirle ve gerekirse üste bir miktar fark vererek başka bir ürün al.

    Sonuçta sen uzaktan satış yöntemiyle görüp test etmediğin bir ürün aldın ve sonuna kadar cayma hakkın var bu sözleşmeden. 1 Haftan dolmadan gerekenleri yap bence.




  • memnun olmadığımı söyledim fakat yetkili arkadaşlar kutuyu açtığından kabul demeyeceklerini söyledi. e ben memnun değilim diyorum, kutuyu açmadan nasıl memnun olup olmayacağım... güler misin ağlar mısın... aynı üründen istersem kabul etmezler mi? açıkçası dell in bu modelini sevdim, i7 li modelini ısınma problemlerinden dolayı istemiyorum. bakalım bugün müdürü gibi birşeyler görüşüp dönecekler, ısrar ettiğimden dolayı. ısrar etmesem, ortada iki tane kabak gibi pikselle yaşayıp gidecektim. teknik serviste bir acayip, " onlar büyücektir, gelişecektir 6 tane olur zaten o zaman gelin diyor. "

    bir de laptop 1 ay önce işlenmiş resmi dell sitesine dedim 3 gün önce aldım, doğrudur fatura önemli gönderirsiniz dedi ama 1 ay geçti muhabbeti de yapıyor.




  • vatandan 1400 e aldım t37g43 modeli i3 4gb 5650 olan.Eskiden Dell kullanırdım sonra bir ara acer aldım.2 defa ekran kartı yandı.Dell den şaşmam artık!
  • merhaba arkadaşlar ben imzamdaki asus m51se210dv yi satıp pcdepo daki cihazı almak istiyorum core i7 740 işlemcili.numpad benim için en gerekli şey ki zaten var.
    bu ısınma sorununda bahsediliyor dşkkat ettiğim kadarıyla.acaba notebook fanıyla çözebilir miyiz bu perfomans düşüşünü.zahmet olmazsa biliyorsanız eğer hangi program veya oyuında net olarak görülüyor performansın düştüğü belirtebilir misiniz ?

    teşekkürler
  • arkadaşlar bu cihazın i7 işlemcili olanını kullanan var mı ?
    i7'de ısınma sorunu var demeniz genel olarak i7'ler biraz daha fazla ısındığı için mi yoksa dell'in i7'li cihazı için mi geçerli ?
    f/p olarak güzel bir ürüne benziyor almayı düşünüyorum tavsiye eder misiniz ?
  • Dostum bende var i7li model gercekten dikkat çekici bı sekilde ısınıyor.şimdi biraz hot pursuit oynadıktan sonra ısı degerlerine bakicam bu sefer ona göre bo değerlendirme yaparız
  • quote:

    Orijinalden alıntı: billy_

    Dostum bende var i7li model gercekten dikkat çekici bı sekilde ısınıyor.şimdi biraz hot pursuit oynadıktan sonra ısı degerlerine bakicam bu sefer ona göre bo değerlendirme yaparız


    Sonuçları bekliyorum billy_
    Umarım ısınma çok ciddi değildir.
  • Bir saat full ayarlarda hot pursult oynadıktan sonra işlemci 69 derece, ekran kartı 72 derece aux diye birsey var 80 derece.normal mı acaba degerler bilenler bir yorum yapsa?
  • i7 tam oturmadan niye alınır ki bilmiyorum. ya çok iyi bir soğutma sistemine sahip olucaksın... Bence i7 li modeli olan veya almayı düşünenler kaliteli bir soğutucu alsın, yoksa i7 tam oturmamış bir sistem olduğundan çok fazla ısınıyor bu da fazlaca performans kaybınıza neden olacaktır. yani işin kısası sırf son işlemci olsun diye i7 alıyorsanız yani geçerli sebepleriniz yoksa almayın, i5 işinizi rahatça görecekse direk i5 alın.
  • Paylaşımınıza bereket teşekkürler.. N5010 kulübüne dahil olmak güzel, n5010 ise her şeyden güzel
  • Bugün bimekste gidip biraz inceledim ama açıkcası ekranı beğenmedim. Dikey çizgiler görünüyor. Parlaklık, Kontrast iyi değil ayrıca 1366x768 ekran da yazılar (mesela sağ tık menüsü) çok büyük göründü gözüme. Açıkcası ekran için kontrast ayarı yapmadım ama parlaklığı değiştirdim içime sinmedi. Bu modelin daha yüksek çözünürlüklü ekranı var mı ?
  • arkadaşlar pcdepodan canlı desteğe girdim 1500 - 1750 tl arasında oyun da oynanabilecek performanslı bir laptop arıyorum dedim bunu önerdiler

    http://www.pcdepo.com/asp/product/77943/Dell-INS-5010-G74F45-i7-740QM-4GB-500G-15-6-Gumus

    ne dersiniz bu özelliklere bu fiyat işin içinde bi yamuk mu var acil cevap bekliyorum :)

    yukardaki yorumlarda i7 çok ısınır falan denmiş eğer öyleyse bu değil de aynı fiyat aralığında ne önerirsiniz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kurshad

    arkadaşlar pcdepodan canlı desteğe girdim 1500 - 1750 tl arasında oyun da oynanabilecek performanslı bir laptop arıyorum dedim bunu önerdiler

    http://www.pcdepo.com/asp/product/77943/Dell-INS-5010-G74F45-i7-740QM-4GB-500G-15-6-Gumus

    ne dersiniz bu özelliklere bu fiyat işin içinde bi yamuk mu var acil cevap bekliyorum :)

    yukardaki yorumlarda i7 çok ısınır falan denmiş eğer öyleyse bu değil de aynı fiyat aralığında ne önerirsiniz.


    g46h45 tabiki :)




  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.