Şimdi Ara

1e1: Razer'ın Oyuncu Aksesuarları Mercek Altında!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
0
Favori
27.105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 1e1'in bu bölümünde konuğumuz, ünlü aksesuar üreticisi Razer'in klavye ve fareleri.






  • Hayran kaldım klavyeye

    Teşekkürler güzel inceleme olmuş
  • Güzel inceleme olmuş, çok aydınlatıcı ve tarafsız. Logitech in G Serisi oyuncu ekipmanlarınıda bu şekilde topluca incelerseniz razer in Türkiye'deki bence en yakın rakibinide bize eksileri ve artılarıyla tanıtmış olursunuz.
  • lachesis hayranıyımharbiden sağlam mouse bu arada mükemmel inceleme
  • a4 tech faremde dpi ayarı var ama kullanmıyorum. ayarlamak sonra tekrar diğer moda geçmek zaman kaybı zaten aklıma bile gelmiyor.
    klavyelerde en büyük sorun 3 yada 4 den fazla tuşu aynı anda kabul etmiyor.microsoft'un aynı anda 24 tuşu destekleyen özel bir klavyesi var bu klavyede durum nedir acaba ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MxFxOx

    a4 tech faremde dpi ayarı var ama kullanmıyorum. ayarlamak sonra tekrar diğer moda geçmek zaman kaybı zaten aklıma bile gelmiyor.
    klavyelerde en büyük sorun 3 yada 4 den fazla tuşu aynı anda kabul etmiyor.microsoft'un aynı anda 24 tuşu destekleyen özel bir klavyesi var bu klavyede durum nedir acaba ?

    usb kullanırsan sorun olmaz. ps/2 klavye ve mouselerde bu problem vardır her zaman
  • İnceleme çok yüzeysel. Klavyede TR karakter var mı yokmu bunu bile söylememişsiniz. Cevabını biliyorum ama yinede bahsetmeniz gerekirdi. Ayrıca Deathadder in ısınma sorunundan , yandaki parlak kısımlarının çabuk yıpranmasının ve parmağı terletmesinden vs. gibi şeylerden de hiç bahsedilmemiş.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SeRo-34

    İnceleme çok yüzeysel. Klavyede TR karakter var mı yokmu bunu bile söylememişsiniz. Cevabını biliyorum ama yinede bahsetmeniz gerekirdi. Ayrıca Deathadder in ısınma sorunundan , yandaki parlak kısımlarının çabuk yıpranmasının ve parmağı terletmesinden vs. gibi şeylerden de hiç bahsedilmemiş.


    aynen razer deadhadder kullandım cok ii bir mous oldugunu söylemicem ms 3.0 intelli şuan en iyi oyuncu mousu bana göre
  • Razer sol elini kullananları unutmadı deathadderin sol ele uygun modelinide geliştirdi. Yani sol ele uygun deathadder bulunmakta. Reklam olurmu bilmem ama bu sitede bulunmaktahttp://www.gameekstra.com/Razer-DeathAdder-v2-3500-Dpi-Left-Hand-Edition-Sol-El-Mouse,PR-1924.html
  • Yine müthiş bi inceleme sayfanızı beğeniyorum
  • deathadder ve lycosa kullandım, klavye bir oyuncu için en iyisi diyebilirim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Master_Evil -- 28 Eylül 2010; 2:32:50 >
  • Anlatım güzel ama zaten bu sıralar bunlar beni fiyat olarak aşar yoksa fareyi almak isterdim.Birde neden fiyatları söylenmiyor reklama mı giriyor diyeceğim
  • @SeRo-34

    Merhaba,

    Belki sözlü olarak da belirtilmesi daha iyi olurdu fakat Lycosa klavyenin Türkçe olduğu hem kutusu üzerindeki Türkiye Bayrağı gösterilerek hem de klavyenin tümü gösterilerek kullanıcılara aktarılıyor.

    Farelerin dayanıklılığı konusunda ise biz bir sorun yaşamadık. Lachesis ve Naga 6 aydan daha uzun bir süredir ofisimizde aktif olarak kullanılıyor. Naga BSC bölümünde Erdinç İyikul'un masasundayken Lachesis'i grafikerimiz kullanıyor. Videoda da görebileceğiniz gibi şu anda herhangi bir yıpranma söz konusu değil. Lycosa ve Deathadder ise henüz 1 aydır ofisteler ve bunların dayanıklıklıkları konusunda diğer farelerden bir eksikleri olmadığını göz önüne alarak yine sorun yaşanmadığını söyleyebilirim.

    Tabi kullanım şartları ve şekline bağlı olarak dayanıklılık kişiden kişiye değişim gösterebilir. Burada yer alan bizim deneyimlerimiz sonucunda ortaya çıkan sonuçlardır.

    Sevgiler,
    Mesut Çevik




  • inceleme için teşekkürler

    bende razerin copperhead ını kullanıyorum.bildiğim kadarıyla copperhead da olan özellikler bu iki farede hatta belki üçündede var. çok geniş özgürlük sunan yazılımı olsun çok düşük tepki süresi olsun her türlü ayarlanabilir hassasiyeti olsun bunlara pek değinmemişsiniz.ama yinede güzel inceleme olmuş.
  • Çoğu kişi klavye ve mouse'ları insan gibi kullanmadığından çabuk aşınıyor/problem yaşıyorlar. 1 seneye yakın süredir Mamba kullanıyorum en ufak bir sorunla karşılaşmadım. İlk günkü gibi de duruyor.

    Razer'ı tek geçerim oyuncu ekipmanları konusunda. Adamların fuarlardaki performansı bile süper
  • süper inceleme çok teşekkürler bana çok faydalı oldu...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ***CoNDoR***

    Çoğu kişi klavye ve mouse'ları insan gibi kullanmadığından çabuk aşınıyor/problem yaşıyorlar. 1 seneye yakın süredir Mamba kullanıyorum en ufak bir sorunla karşılaşmadım. İlk günkü gibi de duruyor.

    Razer'ı tek geçerim oyuncu ekipmanları konusunda. Adamların fuarlardaki performansı bile süper

    +1 Internet kafelerdeki ve çevremdeki kullanımı görüyorum hocam adam FPS oynarken bir kişi kaçırdı diye bam-güm vuruyor fareyi masaya duvara sonra "abi bu fare garanti kapsamında ikiye ayrıldı" diye servise yollayıp marka dayanıksız diyorlar




  • 3+5 ahahha D:D::D
  • Mükemmel inceleme olmuş teşekkürler...
  • İncelemele gerçekten güzel ve tarafsız. Fakat inceleme süresi boyunca beni rahatsız eden tek şey Klavyeye sürekli keyboard denmesi fakat aynı zamanda Fareye fare diye hitap edilmesi. Herşeyi türkçe kullanalım taraftarı değilim ben ama keyboard biraz kulağa rahatsız edici gibi geldi. Bu arada inceleme için teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.