Şimdi Ara

2011 AUDİ A4 1.8 TFSİ yakıt tüketimi!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
1
Favori
59.281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar audi a4 1.8 tfsi 120 hp bir depo yakıtla kaç km yol götürüyor bilen varmı??

• zanedersem bu araca binenler pek yakıtı önemsemiyor... :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ex37

zanedersem bu araca binenler pek yakıtı önemsemiyor... :)

+1 benden de okadar
  • Ayrıca değer verecek olursak ş.içi. şdışı ortalama sı 10lt
  • İstanbul sehiriçi 9.8L
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibhaavci

İstanbul sehiriçi 9.8L

Ya bizim 1.6 A4 Şehiriçi 10.5 LT'den aşağı yakmıyor,bu araç nasıl oluyor da böyle yakıyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: FB®h Pozitif

quote:

İstanbul sehiriçi 9.8L

Ya bizim 1.6 A4 Şehiriçi 10.5 LT'den aşağı yakmıyor,bu araç nasıl oluyor da böyle yakıyor ?

Turbo farkı, motorun beygir ve tork değerlerinin yüksek olması sonucu kasayı daha rahat taşıması gibi sebepler olabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben asıl abt 1.8 tfsi 211 hp ne yakar onu merak ediyorum..........
  • Merhaba arkadaşlar 2011 model Audi 4 te 1000 km de şehiriçindeki tırtıklı yoldan geçerken ön alt takımdan bir metal metale çarpma sesi geliyor. servis birşey yok dedi. düz yolda veya stabilize tabir edilen yolda herhangi birşey yok. sadece arnavut kaldırım veya tırtıklı yolda oluyor bu ses. bu diğer 2010-2011 a4 lerde de var mı acaba? servis normal diyor ancak ses sadece tırtıklı yolda geliyor. yorumu olan varsa çok sevinirim. Teşekkürler şimdiden...
  • Merhaba arkadaşlar 2011 model Audi 4 te 1000 km de şehiriçindeki tırtıklı yoldan geçerken ön alt takımdan bir metal metale çarpma sesi geliyor. servis birşey yok dedi. düz yolda veya stabilize tabir edilen yolda herhangi birşey yok. sadece arnavut kaldırım veya tırtıklı yolda oluyor bu ses. bu diğer 2010-2011 a4 lerde de var mı acaba? servis normal diyor ancak ses sadece tırtıklı yolda geliyor. yorumu olan varsa çok sevinirim. Teşekkürler şimdiden...
  • quote:

Orijinalden alıntı: FB®h Pozitif

quote:

İstanbul sehiriçi 9.8L

gaz pedalına sizden daha nazik davranıyordur
  • quote:

Orijinalden alıntı: satsumatruck

Merhaba arkadaşlar 2011 model Audi 4 te 1000 km de şehiriçindeki tırtıklı yoldan geçerken ön alt takımdan bir metal metale çarpma sesi geliyor. servis birşey yok dedi. düz yolda veya stabilize tabir edilen yolda herhangi birşey yok. sadece arnavut kaldırım veya tırtıklı yolda oluyor bu ses. bu diğer 2010-2011 a4 lerde de var mı acaba? servis normal diyor ancak ses sadece tırtıklı yolda geliyor. yorumu olan varsa çok sevinirim. Teşekkürler şimdiden...

gaz verişlerde,çukurlardan ve kasislerden geçerken oluyorsa ve bıçak bileme sesine benzer bir ses ise krank kasnağı altındaki saca sürtüyordur
  • Yok araç boştayken de 20 km de geçsem yapıyor bu sesi. servis bir şeyinin olmadığını söylesede bi sorun var. dediğiniz gibi bıçak bileme sesi gibi... bu normal mi yoksa ileride farklı sorun yaratır mı bilmiyorum. sadece servise güveniyorum. sırf bu sorunu yaşamamak için düz vites aldım. ancak ses var. normal yolsa kesinlikle yok ama. sadece bu tırtıklı yolda ya da arnavut kaldırımda çıkıyor. lifte çıkardıklarında altta herşey normal servise göre...
  • Yok araç boştayken de 20 km de geçsem yapıyor bu sesi. servis bir şeyinin olmadığını söylesede bi sorun var. dediğiniz gibi bıçak bileme sesi gibi... bu normal mi yoksa ileride farklı sorun yaratır mı bilmiyorum. sadece servise güveniyorum. sırf bu sorunu yaşamamak için düz vites aldım. ancak ses var. normal yolsa kesinlikle yok ama. sadece bu tırtıklı yolda ya da arnavut kaldırımda çıkıyor. lifte çıkardıklarında altta herşey normal servise göre...
  • Benim arabada da öyle bir metal sesi vardı. Bir ara arabanın altını vurmuştum o zaman altta bir parça yukarı doğru yamulmuş ve egzoza yaklaşmış. Egzozda titreşim oldukça iki metal birbirine değiyor ve ses yapıyordu. Alttaki demiri düzelttirdim ses kesildi.
  • Altını sürtme falan yok bende. anlayamadım.
  • bir arkadaşımda da var onda bu ses sorunu yok. çok hafif var. ama bu kadar bariz değil...
  • quote:

bir arkadaşımda da var onda bu ses sorunu yok. çok hafif var. ama bu kadar bariz değil...

Audi kullanan arkadaşlar zorunuza gitmesin :) benim 94 model suzuki swift marka arabam 1.0 motor ve 52 beygir şehir içi 10.2 lt yakıyor isteyenle kalkabiliriz de vınn vınnnn :) bi de benim araba sizin iki kapı bir sis farı kadar sanırım beş bincik lira :)
  • bro her forumda senden 1 tane çıkıo :)) başka yerde takılsana...;)
  • quote:

Merhaba arkadaşlar 2011 model Audi 4 te 1000 km de şehiriçindeki tırtıklı yoldan geçerken ön alt takımdan bir metal metale çarpma sesi geliyor. servis birşey yok dedi. düz yolda veya stabilize tabir edilen yolda herhangi birşey yok. sadece arnavut kaldırım veya tırtıklı yolda oluyor bu ses. bu diğer 2010-2011 a4 lerde de var mı acaba? servis normal diyor ancak ses sadece tırtıklı yolda geliyor. yorumu olan varsa çok sevinirim. Teşekkürler şimdiden...

7 vites ise büyük bir ihtimalle şanzımandan geliyor. Volkswagen'in 7 ileri vitesli kuru tipli şanzımanları bahsettiğiniz yollarda ses yapabiliyor. Kuru ortamda çalışınca tabi ki sürtünme sesi daha çok duyuluyor. Servis bunun olağan olduğunu ve şanzımana zarar vermediğini söylüyor. Gerisini bilemem.

Yalnız kafaya takmayın derim.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.