Şimdi Ara

mhmt : şu yaptıgın terbiyesizligi açıklada herkes ögrensin...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://forum.donanimhaber.com/m_4322353/mpage_1/key_//tm.htm#4324245

bu ilanda ki parcalar için satıcı ile anlastim.ve alta bana satıldgıına daır not dustu arkadas.aynı anda msn e ekledın benı ve satarmısın takaslarmısın şeklınde sorular sordun bana bende kullanacagımı belırttım sana.

ama aynı anda satıcı ile de msn den konusarak benim icin " O gelmez ,daha önce alışveriş yapacaktık,ekti..senide eker" tarzı konusmussun...?neye dayanarak bu iftiraları attın.
    Kim oluyorsun sen,ne kadar Basit bi insanmıssın...rutbende var adamdan da sayarlar forumda senı nasıl...

Parcalari anlaştıgımız saat te akşam 22:00 de aldım.jeletinleri bile açilmamisti.gonderimmi kutularını?kapak olsun dıye sana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi $idikli -- 7 Ekim 2005, 13:58:20 >

• Rütbe hiç bir şeydir,
    İnsanlık her şey.
  • abi ben öyle bişey demedim nerden çıktı şimdi o??
    kim dedi sana onu??
  • benle konusurken gokhan aradı parcaların sahıbı ve bu arkadas boyle bısı dıyor dedı?ılk basta ısmını vermedı.akşam bıda sordum..bugune kadar senın sattıgın hıc bır urune ne cevap yazdım nede pm attım.
    ayıptır yaptıgın.kımseyı karalama alamadıgın urun için..kısmettır...ötesi yalan olur
  • edit yapıp laf sokçağına sana onları kimin dediğini söylesen de çözüme gitmeye çalışsak??ben kimseye öyle bişey demedim...

abi benim o adamla tek münasebetim o topic te takas olur mu diye sormam konuşmadım etmedim ya.. ne diyon sen...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ksk_mehmet -- 7 Ekim 2005, 11:04:50 >
  • cevap bekliyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: mhmt

edit yapıp laf sokçağına sana onları kimin dediğini söylesen de çözüme gitmeye çalışsak??ben kimseye öyle bişey demedim...

abi benim o adamla tek münasebetim o topic te takas olur mu diye sormam konuşmadım etmedim ya.. ne diyon sen...

ikinizide tanımam yanlız adamın dediği doğru !
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sen benle konustuktan hemen sonra gökhan aradı.o malları satan cocuk.ogelmez bana sat. vs dıyor dedı bi arkadas.boyle bısı olmaz dımı dedı.....baktıysan dunku topıkte de bırısı seklınde belırttım bunu...

kısmetten ötesi yalan olur.bazı seylerın temızlenmesı kırlenmesınden daha zordur...ayıptır..
  • ben kimseyle konuşmadım..ve rahatım sen nasıl düşünüyorsan düşünebilirsin....ama yine söylüyorum o adamla tek münasebetim o topic te yazanlardır başka bişey değildir...asıl yapılan ayıp o adamın sana benim hakkımda sölediklerinin yalan olması...
  • bu olayı malları satan şahıs çözer
    akkaşık kara kaşık ortaya çıkar.
  • sidikli kardeş ağır konuşmuşsun bea.. tamam sinirlenmişin ama önce sorup soona kızaydın keşke..

Adamın hakkaten günaa yoksa öfkeyle kalkmış olacan çünkü..
  • Başka bir şahıs mhmt in ağzından konuşmadıysa MSN de ; bir kişinin yalan söylediği ortada.Malları satan arkadaş MSN kayıtlarını koysun varsa.En kolay çözüm olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Berti -- 7 Ekim 2005, 14:41:06 >
  • acaba satan arkadaş pazarlama taktiğimi yapıyor...
  • bir insana haksız yere iftira atmak en büyük günahlardandır

ortada çirkin bir iftira var fakat kimin attığı belli değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kontendoo -- 7 Ekim 2005, 16:05:17 >
  • Kardeş başına gelenler için üzüldüm, sonuçta hayırlısı olsun ancak iyi araştırmadan fikir sahibi olma bence sonra mahcup olursun.

quote:

Orjinalden alıntı: $idikli

http://forum.donanimhaber.com/m_4322353/mpage_1/key_//tm.htm#4324245

bu ilanda ki parcalar için satıcı ile anlastim.ve alta bana satıldgıına daır not dustu arkadas.aynı anda msn e ekledın benı ve satarmısın takaslarmısın şeklınde sorular sordun bana bende kullanacagımı belırttım sana.

ama aynı anda satıcı ile de msn den konusarak benim icin " O gelmez ,daha önce alışveriş yapacaktık,ekti..senide eker" tarzı konusmussun...?neye dayanarak bu iftiraları attın.
    Kim oluyorsun sen,ne kadar Basit bi insanmıssın...rutbende var adamdan da sayarlar forumda senı nasıl...

Parcalari anlaştıgımız saat te akşam 22:00 de aldım.jeletinleri bile açilmamisti.gonderimmi kutularını?kapak olsun dıye sana

• valla ben bişey yapmadım arkadaşlar ve rahatım $idikli istediğini diyebilir taktığım bile yok..vicdanım rahat yeterince

ve asla onun dediği gibi bişeyi kimseye de yapmam
  • $idikli kardeş,
    "Keskin sirke küpüne zarar verir" derler.....
    Bayağı ağır konuşmuşsun ama suçlamaların boşunaysa,özür dilemek erdemini de göstereceğine eminim..
    Gürbüz
  • bunu gökhan kanıtlayacaktır zaten.eger ben haksız cıkarsam 1 hafta boyunca hergun özür msj yazacagım.
    ama ben haklı çıkarsam küpün dibinin olmadıgını gösteririm....
  • quote:

Orjinalden alıntı: $idikli

bunu gökhan kanıtlayacaktır zaten.eger ben haksız cıkarsam 1 hafta boyunca hergun özür msj yazacagım.
    ama ben haklı çıkarsam küpün dibinin olmadıgını gösteririm....

arkadaşım istediğini de ben yapmadığım bişey için senle uğraşamam.....ben rahatım vicdanım rahat...seninle uğraşıp zaman öldüremem..ii günler..
  • mhmt imzandaki sistemi kaça satarsın :
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.